måndag 22 augusti 2011

About the sittbänk!Ja, jag säger då det. Det är inte lätt att få med allt man vill säga på under en minut (mer fixar inte Blogger att ladda upp, tydligen) på videobloggen. Tur att jag är skrivkunnig :). Iallafall.

Idag visar jag vår lilla sittbänk i köket som är bra till det mesta. Den är byggd från stommar från luckor från Ikea. Ovanpå lådorna har vi lagt samma bänkskiva som vi har i övriga köket och även den kommer från Ikea (det glömde jag nog att säga). Ovanpå bänkskivan har vi lagt skumgummi som vi köpt på rulle och skurit till själva (glömde jag också att säga). Sedan har jag klätt in dynan med billigt vitt tyg (sa jag nog inte heller). Skumgummi på rulle kan man hitta i textilbutiker. Sittbänken är superpraktisk och rymmer en massa, massa bra-att-ha-saker (i och för sig en massa inte-så-bra-att-ha-saker också för den delen... hmmmm....) och man kan sitta och få plats många på den (det tror jag att jag fick med i klippet iallafall). Perfekt!

Så. Nu vet Ni.

KRAM

// Inredningsfrun

7 kommentarer :

Johanna Stålros sa...

Gillar dig och dina fiffiga ideer;) Kram johanna

Caroline Dourén sa...

*asg*, skönt att veta att det inte bara är jag som är virrig då! Den är så snygg sittbänken och riktigt smart! Men så är den ju gjord av en smart tjej också ;). Underbart med videoblogg!!! Kram :)

Lina sa...

Hej!!

Ni är ju bara för smarta, jag har verkligen trott att det varit lådor... :) Och så praktiskt när ni ska ha gäster...

Drömde om dej förra natten, jag hälsade på dej och du visade mej din gigantiska och prunkande trädgård... Med statyer, stenmurar och stengångar... Väldigt mystiskt eftersom jag aldrig träffat dej...

Kram*

PRALINER sa...

Mycket smart och snyggt! Tar med mig idén till kommande hem :-)
Kul med videoblogg!
/Jackie

Sofia sa...

Underbart repotage i tidningen!!
Såå mysigt ni har det!
Snacka om drömhem... ;)

Kram och tack för inspiration!!
Sofia

Jasmina sa...

tips för videobloggen:
Ladda upp en eventuell video på youtube, och så markerar man bara att bara dem som har "länken" kan se videon, alltså den går inte att sökas efter på youtube. Sen så när ni har laddat upp videon på youtube så "bäddar" man bara in video i bloggen, lätt som en plätt. Och på youtube får filmerna vara ganska långa, det tar inte så lång tid att fixa det heller.

Jag kan maila över en utförligare beskrivning om du vill, hör av dig i så fall. Och lycka till! Superkul med videoinlägg. Kramkram

Malenami sa...

Jag tycker så himla mycket om dig!