torsdag 22 september 2011

Det är jag och Grynet!

Kanna från IB Laursen kommer från Sofias hus.

Idag (eller de flesta dagar faktiskt) känner jag mig som hon ni vet "ta-ingen-skit-Grynet."
Jag menar, varför ska jag ta en massa obefogad skit av folk som vare sig känner mig eller träffat mig. Nä, då har jag viktigare saker för mig än att lägga ner energi på sådana människor. Så när någon kommer och spottar på mig, vårt hem och bloggen som jag lagt ner så mycket tid och kärlek på, så tänker jag inte ta den skiten. Konstruktiv kritik är en sak och att folk har rätt till en åsikt är en annan, men rent och skärt nedklankande tar jag inte åt mig av.

Jag antar och utgår ifrån att ni som är här inne och även följer mig på Facebook gör det för att ni på något sätt gillar det jag visar, gör eller skriver. I´m I right? För vad tusan gör ni här inne annars liksom? Jag menar, jag äter ju inte lever eller blodpudding såvida ingen tvingar mig till det. Så då fattar jag ju inte varför man gå in här på bloggen om ni inte gillar den. Ingen tvingar er. Vad vill jag säga med det här nu då. Jo. Det finns rötägg överallt och även här ute i cyberspace. Speciellt i cyberspace skulle jag vilja säga för här verkar det som om folk tycker och tänker hej vilt utan att det blir några större konsekvenser.

Iallafall.

Idag fick jag bekräftat, svart på vitt, det jag länge känt på mig angående TÄVLINGEN. Vi blir aktivt nedröstade varje gång vi kliver upp ett snäpp och alltid i direkt samband när det ledande bidraget blir uppröstade. It-avdelningen jag pratade med sa att vårt bidrag fått in FLEST ettor av alla vilket han tyckte var lite konstigt eftersom vi ändå är med i final. Så det spelar ingen roll att vi fick in över 50 femmor igår för på mindre än en timme så blir vi nedröstade igen samtidigt som det ledande bidraget går upp. Japp, ni läste rätt och det ÄR ingen slump. Och så har det varit ett par veckor nu. Som sagt, svart på på vitt. Trist.

Så SLUTA rösta på oss. Det spelar ändå ingen roll efter som någon gett sig tusan på att vi inte ska ta hem segern. Enda chansen för oss att vinna nu är om alla ni som röstat går in och röstar en etta på det ledande bidraget. Hur kul är det liksom? Pisstrist. Å hur kul är det att vinna på grund av att man röstat ner ett annat bidrag? Pisstrist. End of story.

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssst..... Sofias hus ger mina läsare 20 % rabatt på ert första köp om ni skriver "Inredningsfrun" i rabattkodsfältet. Trevligt!

30 kommentarer :

Caroline Dourén sa...

Ja det är bedrövligt med människor som lägger ner tid på att trycka ner andra. FY FAN rent ut sagt. Jag blir så arg och besviken på dessa rötägg som besudlar det som du jobbat med så hårt. Vi andra som alltid läser din blogg och som älskar den blir arga på sånt. Men du ska veta att du har så många människor som är stora fan av dig och det du gör. Låt inte någon pissråtta trycka ner det du skapar eller den du är. Bra att du sätter ner foten och säger ifrån. Skit i de fjantiga små patetiska människorna. De har inget bättre för sig än att kasta skit när den de egentligen kastar mest skit på är sig själva! Fortsätt med det du gör och låt INGEN säga att du inte kan. Låt INGEN trycka ner dig. You freakin´rule my friend!!! Kram!

StrandviksVillan sa...

Men s**t också!! Man blir så ledsen...

Du har kämpat väl åtminstone och du får vara jättestolt och nöjd över både blogg och hem!

kram, Ann-Christine

Anonym sa...

Så himla osportsligt! Det är nog någon som är avundsjuk på att ni har ett så vackert hem!!!

Anonym sa...

Men fy så elakt! Du är ju hur go som helst och din blogg är helt underbar. Det är väl nån som är svartsjuk på dig och ditt glada humör.
Kram från Norrland

Anonym sa...

Hej
Jag tycker att du är en mkt duktig bloggerska och alltid massa saker igång, jag tycker att det är inspirerande och roligt att följa dig :))
Man har alltid ngt att läsa här varje dag mkt bra och ett mkt fint hem :)

Sofia sa...

Jag tycker att du är mysig och bra. Och jag håller med dig, det är väl inget kul att vinna för att någon annan blir trash-röstad. Jag tycker att ni har ett charmigt hem och jag tycker det är härligt med en feel-good blogg som din. Och tycker någon annan annorlunda, så är det ju som du säger, de måste ju faktiskt inte titta in då! Party-poopers, big time. Fler borde våga bjuda på sig själv utan att skämmas för det. Jo, men jag känner mig också lite som Grynet å dina vägnar idag.

Livet på landet sa...

Guud vad tråkigt när folk bara vill förstöra för att de är avundsjuka! Jag älskar ert hem & blir inspirerad dagligen..jag har nu röstat & gjort vad jag kan för att hjälpa till!:)

Kram Helena

HOUSE of ADELA sa...

Så himla pisstrist precis som du säger! Hur kul är det att vara med i en tävling när det går till så här??? Lustigt, så är det alltid...jag var med i en lite banal tävling en gång som Agria hade. Skicka in din bästa djurbild...ha ha en sån liten tävling och priset var lite hundmat! De flesta deltog nog för att visa upp sina ögonstenar, men det slutade med att de fick avbryta tävlingen för att "vissa" fuskade så hoplöst mycket...ja herregud vad ska man säga om folk...TRIST! Synd jag har röstat på ert fina hem, men sopigt av de som gör tävlingen att inte stoppa sånt fusk tycker jag...

Kramar!
Adela

Anonym sa...

Jag säger som ungdomarna, ORKA!!!
Jag har i alla fall röstat en femma på ert hus för det tycker jag ni är värda! Hoppas i vinner! Kram Maria

Anonym sa...

Ta inte åt dig! Du är hur duktig och go som helst och ni har ett fantastiskt hem som jag har röstat en femma på! Kramar Rebecca

Linnea sa...

Jag håller med alla föregående kommentarer. Pissråtter och rötägg ska man inte slösa energi på. Sedan så är det ju för var och en frivilligt att läsa din blogg, om dom inte tycker om den så behöver dom ju inte återkomma. Men tydligen så förstår dom inte det för den kompitensen har de nog inte.
Jag GILLAR din blogg och läser den varje dag och kommer att fortsätta med det.
Så spotta i nävarna och fortsätt blogga Marika.
You are the best blogger.

Katarina sa...

Jag älskar din blogg och tittar in minst en gång om dagen och du är så inspirerande och det är härligt att du bjuder så på ditt och familjens liv! Kramar

Anonym sa...

Åhhh Marika vad ledsen jag blir. Att det finns så onda människor som orkar lägga energi på sådant. Vad är det som händer? Kan man inte glädjas över andras lycka. Det måste vara avundsjuka. Gläds över det du har, en fin familj, vackert hem och en fantastisk blogg. Jag är så glad över att du finns.
Kramar Lena

Anonym sa...

Sååå tråkigt! Ja, ta inte åt dig och framförallt ta ingen skit. Om du visste (det känner du väl redan) hur många vi är som gillar dig och allt du skriver. Du ger sådan inspiration. Utan dina inlägg stod jag slätt. Tack go`a du att du finns!
Sluta aldrig med detta. Var rädd om dig vännen.
Ps! Avundsjukan är den värsta sjukdomen
// Magda

Anonym sa...

Hej!

Usch vad trist med människor som inte har bättre för sig än att förstöra!

Jag har en fråga dock om något helt annat, jag undrar nämligen vart ni har köpt den vit/beiga randiga mattan som du visar i inlägget här ovanför? Jättefin!

ElinBerglund sa...

Jag tycker iaf att ni har ett underbart hem och att du verkar vara en underbar människa! :)
Det är så otroligt trist att folk kan bete sig hur som helst, att vissa inte har någon spärr..

Du och din blogg är fortfarande min inspiration och kommer alltid vara det! :)

Många kramar

Frusol sa...

Vad tråkigt att läsa. Kan bara säga som så många andra. Ta inte åt dig. finns för många människor som inte har något bättre för sig än att vara avundsjuka. Hade faktiskt tänkt att skriva en kommentar på förra inlägget men tiden fanns inte så den kommer här. Vill bara tacka för att du är en sån inspirations källa. Vi har inte riktigt samma stil inredningsmässigt, lite beroende på hur vi bor, men men tillbaka till saken....
DU är en inspirations källa, jag blir så glad av att kika in här varje dag. TACK!!!
Stor kram!

Anonym sa...

Svenska avundsjukan i ett nötskal!!! Hoppas du inte tar åt dig för de som gör sådant vill inget hellre än vara du och få bo i ditt VACKRA underbara hus!!

Tycker du är en härlig jänta som alltid får mig att dra på smilbanden, du har humor och verkar alltid så glad.
Tumme upp för dig och din blogg! Som jag besöker säkert 5 ggr per dag och har läst arkivet säkert 15 ggr från början till slut, löve it :-)

Ha en finfin helg med din fina familj!

Anonym sa...

Suck! Det finns alltid knepiga typer som inte unnar någon annan gott! Tycker att din blogg är hur trevlig som helst annars skulle jag inte läsa och har dessutom röstat på er i tävlingen men inte valt att rösta ner de andra men det kanske man borde.... Tack för att du bloggar o delar med dig av ditt liv o idéer.//Camilla

Johanna sa...

Sjukt tråkigt med såna människor... Hur man kan lägga energi på att medvetet trycka ner andra personer kommer jag aldrig att förstå. Det är himla synd för det drabbar ju liksom andra än de personerna själva!!
Jag gillar i alla fall din blogg väldigt mycket, man blir alltid på så glatt humör när man kikar in här! :)

Susanne sa...

Så här det varit hela tiden i den tävlingen...inget unikt för dig....jag var med i början och låg i toppen men fast folk röstade som galna åkte man ner ;(( Tycker tävlingen är fel upplagt från börjar och detta med att rösta ettor upptäckte och skrev jag tidigt om på min blogg, som sagt, arrangörerna borde tänkt till och gjort ett annat upplägg. ni ligger ju väldigt lika så det blir antingen du eller hon som drabbas!
Lycka till
Susanne

Christina sa...

Stå på dig och bry dig inte om alla nötter!
Vi är många som njuter av att du delar med dig av ditt liv! Vi är stormförtjusta!
Kram på dig! /Christina

Anonym sa...

Du vet och vi vet ;) så strunta i dom andra.
Jättemånga orka-kramar till er <3
/ E-beth Västerås

Anna i Hallsberg sa...

Men fy f**n!! Du ska veta att vi är måååånga som älskar din blogg och ditt inträde på facebook...dessutom är vi minst lika många som röstat 5:a på dig i tävligen....vilka idioter det finns!! Försök att inte bry dig om de som är avundsjuka, för jag är övertygad om att de INTE är många utan några få.. Kramis Anna i Hallsberg <3

bezsuzsa sa...

Liebe Marika, ich dachte schon lange, dass sowas im Hintergrund ist. Fakt: du und dein Heim ist das Beste! Und gerade deshalb, und weil ich die Menschen kenne,bangte ich um dich.
Aber ich denke,dass die Regeln des Wettbewerbes sind nicht gut! Es sollten keine Sternen geben, nur die Anzahl der Stimmen sollte bestimmen, wer gewinnt. Wer abstimmt, dem gefällt es ja schließlich, nichtwahr? MAN SOLLTE EINE PETITION SCHREIBEN - VIELLEICHT ÜBER FACEBOOK - DASS DIE REGELN GEäNDERT WERDEN SOLLEN.Wir würden alle unterschreiben. Kram Susanne

Angelica Little Corner of Crafts sa...

Fy! Vissa kan inte ta att andra har det bra och ofta grundas det bara i ren avundsjuka. Det är verkligen tråkigt att ni råkat ut för såna människor. Varför lägger DOM energi på att sabba och vara elaka när inte ni "ger" dom den energi. Dom är inte värda det. Dom får vara sina egna energitjuvar!
Jag hoppas ni kastar det över axeln och bara njuter av att ni gör de ni gör och att ni har det bra! Det är vad som räknas. Den/dessa människor mår inte bra och vill få ut det genom att smutskasta andra och rent ut sagt bara j*vlas. Usch! Inget bra sätt att försöka må bättre. Bitterhet är aldrig roligt.
Jag läser din blogg för att jag gillar ditt sätt och för att du hela tiden bjuder på dig själv och här händer de alltid nya saker!! Me like!!
Jag hoppas nedrötsningen försvinner och jag håller tummarna för er! Som ni kämpat är ni värda en vinst!!
Kram och sov gott fina du!

hemfeminin sa...

http://gotlandsliv.blogspot.com/

Marika, ikväll har jag hittat den här bloggen .Läs vad hon skriver! Jag citerar: "du... klickar i den femte stjärnan vid mitt bidrag. Pluspoäng om du klickar i den första stjärnan på resten av bidragen!" Det är terrible!
Kram
Susanne

JJ sa...

Så tråkigt! Jag fullkomligt älskar din blogg och ert hem är jättefint (har naturligtvis röstat! En femma från mig och en från sambon)! Kramar

alegni sa...

jäkla skitstövlar! försök att inte ta åt dig och fortsätt att bjuda på dig själv, ditt soliga humör och ditt vackra hem!
kram
ingela

Susanna sa...

Hejsan

Nä nu blev jag lite arg ledsen, massor med blandade känslor som är så svårt att beskriva. Men så himla arg mitt i allt. Hur hemska kan människor vara???
Man läser väll bloggen för att man gillar den & den som skriver. varför ska folk bara vara ute ef att förstöra för andra??? Fattar inte alls det?.
Det är nå därför man drar sig för att ta sig ann en blogg för man vet aldrig om man får skit för hur sitt hems er ut, ja du föstår vad jag menar. Man vill ju gärna vissa andra hur fint man kan göra det hemma , men med en billig penning. inte måste man lägga ut massor med tusen lappar för att få ett fint hem? Man kan göra det lät för sig & samtidigt kunna unna sig själv nå fint.

Jag gillar din blogg & ditt hem. Det är så vackert så jag önskade att vi kunde göra om vårat hus på stubben :), då hade folk omkring oss börjat...
Har vissa i min närhet som inte klarar av att det går bra, vill gärna trycka ner en. Så jag är van. Men jag förstår dig hur du känner det.

Ha en bra dag
Skickar stöd Krammizar
Sussi