fredag 20 januari 2012

Äntligen beställd!

Bilder lånade från Ramsign.

Sedan vi byggde vårt hus här på the Island så har vi saknat husnummerskylt på fasaden. Detta har bland annat inneburit att vår granne (som inte heller har någon skylt) ibland får våra matkassar från Middagskorgen som vi beställer (som jag så klart springer in och hämtar). Kul för våra grannar, men för oss? Not so much. Så. Nu har vi gjort slag i saken och beställt en löjligt vacker gammal nummerskylt som jag suktat efter läääääänge. Alltså. LÄNGE. Tänk er typ tillbaka till krita-perioden and the some -länge. Typ.

Iallafall. Nu när det ändå ska tillverkas en skylt till oss, tänkte jag kasta in en UTLOTTNING till er som suktat lika länge efter en fin, fin emaljskylt till ert hus eller hem som jag har.

Så. Vill ni vara med i uttlottningen om en husnummerskylt (ej namnskylt eller adressplaketter) med siffrorna 1-5 i vilken av de fem olika skyltdesignerna man vill (som ni kan se på Ramsigns hemsida, tex Metropolitan, Highlander) och i vilken storlek man vill (OBS! Det tar ett par veckor att tillverka skyltarna så var beredd på att den inte kommer på en gång om du vinner.)

Å vad ska ni göra för att får vara med?

Lämna en kommentar i kommentarsfältet nedan och skriv något som får mig på bra humör :). Å om ni länkar från egen blogg eller delar länken på Facebook så får ni en extra lott. Easy peasy alltså :). Tävlingen håller på till den 27/1, kl.20.00. Så heja, heja och lycka till!

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssst....... Ja, å så firar jag ju att ni har hunnit bli över 1200 "gillare" på Facebook. GAAAALET roligt!!! Galet!

21 kommentarer :

Anonym sa...

Vilken rolig tävling... kul när vi läsare får vara med o ha chansen att vinna en snygg skylt!!=)

Saknar man inspiration till sitt hem, behöver tips eller varför inte lite glädje i sin vardag?! =) DU sköter allt det på din blogg! Fantastiskt hur du kan vara så pigg och framåt i alla dina inlägg! Du inspirerar verkligen mig!

Kram Lina (Jag delar din blogg på min facebook nu.. extra lott;) )

Anonym sa...

Å, en sån skylt skulle sitta fint på vårat kommande hus som vi håller på att bygga och hoppas bli färdigt till augusti när äldsta sonen börjar skolan. Det skulle dessutom bli en jättefin 30 års present då jag fyller år 26 januari. Du har för övrigt en underbar blogg som förgyller min vardag och får en att skrattà mycket med dina roliga inlägg! eiram82@hotmail.com

Ulrika sa...

Hejsan!!!

Vi vill gärna vinna en snyggo skylt!!! Har husnummer 11 .... Stil: Highlander

Underbart inspirerande & vackert hem ni har!!!...

Fredagsmys-hälsningar från Ulrika

Psst, jag delade på facebook oxå =)

ulrika_thell@hotmail.com

Anonym sa...

Hej
Jag vill tävla om en skylt!

Vad som får dej på bra humör??
Fettisdag snart - SEMLOR!!

Önskar få nummer FYRA!!

Lycka till Åsa

Anonym sa...

önskar mig också en sen länge så jag håller tummarna hårt hårt...
/Anna V (annapanna77@hotmail.com)

Rebecca sa...

Nybliven öbor och husägare som jag är vill jag bara säga att du inspirerar mig mycket och jag hoppas att den dagen jag får äran att bli mor så hoppas jag innerligt att jag blir en lika vacker och godhjärtad mor som du är och som också har barnasinnet kvar!

Anonym sa...

Hur mycket jag än surfar runt slutar jag alltid på din sida.. : )

Tack för en fantastiskt rolig blogg!!

Mvh

Ulrika E-son

Linnea sa...

För ett år sedan började jag och min sambo att bygga vårat hus, jag hittade då din underbara blogg och en en trogen läsare sedan dess. Den ger mig inspiration och ideér av både mat och inredning. Du är en stark färgklick i min vardad ;-)

/Linnéa Glada Hudik :-)

Unknown sa...

Tjollahopp i lingonskogen,med ditt alltid så strålande humör och härliga inlägg,både här och på FB..Så gör du mig alltid så glaaad...;)))
Å du,jag vill jättegärna vara med om en sån tjusig skylt..Så jag länkar från bloggen...

KRAAAAM på re och en pöss på pannan!!

White sa...

Håller med ovanstående skrivare. Surfar runt ibland mer eller mindre. Återkommer alltid till din blogg som får mig på gott humör!

Anonym sa...

Hej, och tack för en fin chans att vinna en så gedigen o vacker skylt. Att göra dig glad ja.. Är ju DU som gör mig så glad - Inlägg med inspiration, troget VARJE dag!Kan kanske nämna varför din blogg från början fick stanna bland mina favoriter: Ditt kök o då tapeten eftersom vi själva höll på med köksrenovering just då, och mitt fokus var att hitta tapet till ena väggen.. I efterhand är det så mycket mer som gör att jag klickar in mig vaje dag..Bla är jag mamma till 2 killar som nu är (nästan) vuxna o jag blir alldeles nostalgisk o mjuk i hjärtat över hur du visar kärleken till dina gossar. Lycka till vidare.
Kram Lena

Anonym sa...

Hej,jag skulle också vilja vinna en sådan underbar skylt till vårat hem Helena! Det som får dig på bra humör är stt det snart är allahjärtansdag snart!<3

Anonym sa...

Åh, vad underbart fin skylt! En sådan skulle jag vilja ha till vårt nya hus. Vi ska flytta in om en månad och husets utsida är lite tråkig. En gammaldags emaljskylt skulle liva upp!
Jag läser din blogg i princip varje dag och gläds åt dina små påhitt, härliga skrivande och alla fina bilder. Jag blir glad varenda gång jag tittar in här hos dig!
Om jag vinner med min lott, så önskar jag mig nummer 9 med Highlander-stil.
Tack för att du förgyller min vardag! KRAM Sara
(sara_gustavzon@yahoo.se)

VillaVisheten sa...

Vilken trevlig utlottning på en alltid lika trevlig blogg!
Vi målade om vårt hus för snart tre årsedan och sen dess så har huset "inte haft" något husnummer. Om jag har turen till vinst önskar jag Highlander med numret 82.
Såklart har jag länkat till dig från min blogg och gillat på facebook...
Ha en trevlig kväll!
Kramar Lina

Helena Daun sa...

Hej,jag skulle också vilja vinna denna skylt till vårat hus!Vad som gör dig på bra humör,är att det snart är allahjärtansdag, vilket gör att man är kärleksfulla mot varandra.

Vill också säga att jag beundrar dig och dina inspirationer du ger till oss andra, och jag gillar att läsa din blogg, vilket får mig på jättebra humör.

Hälsningar Helena Daun
helenadaun@hotmail.se

Sussie sa...

Hej där!
Jag hoppas du hittade ngt snyggt att ta på dig och att din utekväll blev bra. Själv sitter jag här och slutför min sluttenta som ska vara inne på mån kl. 8.00. Här är det tvärtom, det är min man som ska förlusta sig ikväll/natt. Jag blev utsedd till chaufför och ska hämta upp honom när han har stuffat klart.
Naturligtvis skulle jag bli jätteglad om jag fick vinna en nummer skylt och då är det siffran 13 som gäller.
Hoppas du inte är för trött i morgon söndag utan orkar med att inspirera oss, Kram och naturligtvis delar jag på FB

Ovala drömmar sa...

Det var mig en himla söt skylt. Vi har inte heller "hunnit" skaffa någon nummerskylt till vårt hus som vi till stor glädje köpte för ett år sedan. Mycket ska man hinna med, komma ihåg och få gjort men ett nummer på huset är ju himla bra att ha :) Jag är därför gärna med och tävlar om en sån här skylt. Den skulle ju vara snygg med en 4:a också ;)

Något som piggar upp dig borde väl vara att här hemma (Söderåkra) så har flera utav vårlökarna börjat titta upp i rabatten, helt otroligt! Nog finns det lite hopp om vår ändå? Tack för en mkt positiv blogg.

Hälsn Veronica

Eva-Lena Lassar sa...

jamen det är ju just en sån skylt vi pratat om till vårt hus i Djurmo men aldrig gjort slag i saken. Vårt hus är färgmässigt (utvändigt) mycket likt ert :)Vi gifter oss i sommar(Juni) och det skulle bli en perfekt Bröllopspresent till oss:) Tack för en mkt fin blogg !
Eva-Lena

Johanna sa...

Åby vad du lyckas få mig på bra humör!! Läser alltid din blogg.
Har faktiskt tänkt mig en sådan skylt på mitt hus! Tänk om jag har tur? Tack för du delar med dig av ditt liv!! Kram

Unknown sa...

Åh! Precis en sådan jag vill ha!

Jag önskar mig en http://www.ramsign.se/product_enlarge.asp?itemID=726 med siffran 5! Länkat från bloggen också!

Den skulle sitta som en smäck på vårt sommarställe som vi börjar bygga, eh, samtidigt som vi väntar tillökning! Vad sägs om den planeringen? :)

Hoppas du får en bra dag!

Annika sa...

Du gör mina dagar Marika. Du gör det ibland dyrt att leva,det blir så många inköp, men det gör inget. Du inspirerar mig i mina kreativa skapelser både i inredning och på mat och bakfronten. Älskar dina kakor och mjuka kakor du gör, och för att inte tala om allt snyggt du gjorde med alla julblommor för en månad sedan. Jag är själv trädgårdsmästardotter och en jul utan blommor blir ingen jul. Det blev väldigt mkt jul denna jul :-)
I vår ska jag bygga mej ett växthus, så jag ser fram emot dina trädgårdsinlägg extra mkt framöver. Där mitt växthus skall stå, skulle det passa perfekt med en skylt med vårt husnummer på som är 11! Tack Marika för all inspiration, fortsätt i samma anda! Keep up the good working!