torsdag 12 januari 2012

Formex!Liten och stor ljuslykta från Nordljus.
Thékanna från Topiary.

Nästa vecka är det Formex. Å i år ska jag jäklar i min lilla låda se till att ta mig dit. Punkt.

Dock har jag ett tiny tiny problem; Lillebror. Eller ja, det är väl inte han i sig som är problemet utan snarare att att han inte tar flaskan (alla ni föräldrar vet vad jag talar om). Eftersom jag fortfarande morgon och kvälls-ammar honom så kan det bli ett ja.... tiny tiny problem eftersom han är kvar på the Island och jag drar iväg till huvudstaden. Å nog för att jag har lååånga lökar nu efter all amning, men inte 40 mil-and-then some-långa-titts (det kanske hade funkat om mässan var i Västervik eller så... typ). Så det där med amningen kan bli ett problem.

Ja. ja. Trägen vinner och jag är envis som synden. Det ska gå att få honom ta flaskan. Så nu går Lillebror på arla-avvänjning och jag går som Dolly (dock inte fåret) med sprängfyllda läckande lökar först och jag två meter bakom. Charming.....

Jag håller er informerade hur det går :).

KRAM

// Inredningsfrun som hoppas att hon kan komma iväg till Formex

Pssssssssst...... Idag har jag flyttat runt lite saker på den lilla hyllan i köket. Omväxling förnöjer :).

6 kommentarer :

Anonym sa...

Va trevligt att du nämner Västervik...ja bor där. Vacker stad! =)
MillaPilla

Anna F sa...

Hade samma problem att få min lilla tjej att ta flaskan men fick då tipset att blanda i lite lite lite vanillinsocker. Det fungerade faktiskt och när hon väl börjat ta flaskan så slutade jag naturligtvis med sockret. Ett tips som kan vara värt att prova om du inte redan gjort det:-) Kram Anna Umeå

Lotta sa...

Ett litet tips är att ta med en pump, om du inte kan "handmjölka". Ett större problem än flaska eller inte (han äter väl annan mat med sked antar jag) är ju detta, att fast det verkar som man ammar ganska lite, så fyller det på brösten rätt kvickt, och med det kan det bli mjölkstockning i värsta fall.. De drar i sig mer än man tror varje gång, de små liven.
Vilken inte är nåt kul alls. Smärtsamt blir det oavsett, det räcker med en natt.
Hälsningar "Långtidsammaren"

Maria sa...

Hi hi!! Kul skrivet!! Hoppas det löser sej med hm, lökarna!! Trevlig Fredag.

Anonym sa...

Min lilla vägrade också flaska länge, men så började jag ge henne vällingflaskan när hon satt vid köksbordet o åt mellis o vips en dag så drack hon upp allt o sen var hon fast :)

Lilla Kråkslottet/ Angelica sa...

Haha! Hoppas Arla-fabriken klarar sig utan mjölkbilen!