tisdag 21 februari 2012

Amen dra på trissor!




Amen dra på trissor! Nu har nog söta Åsa på Topiary tagit och slagit huvudet i skidbacken eller fått sportlovs-feber eller så, för oj, oj, oj vilken härlig Greengate-utlottning hon har slängt in här på bloggen. Nu sitter jag och klurar på en svår fråga som bara jag själv kan svara på så att jag kan roffa åt mig vinsten själv (moahahahah).......... Men nä. Det vore ju inge schysst :)!

Så. Idag kan ni vara med och vinna en vacker kopp, en söt rödprickig porslins-sked, ljuuuvligt vacker blommig kökshandduk (dock inte den blårutiga för den är miiiiiin) och en "nu-blir det-iallafall-liiite-mer-roligt-att-diska"-diskborste (som min käre make å tillika Inredningsnörden minsann tyckte att vi själva kunde behålla för att den var så fin :). Men jag lovar, den får ni också om ni vinner).

Det enda ni behöver göra är att motivera varför detta ska få bo hos er och skriva ner detta i en kommentar här hos mig (under detta inlägg). Utlottningen håller på en vecka framåt till den 28/2 kl.20.00.

Så heja, heja!!!

Idag är det minsann Fettisdagen. Oj så bra! Då behöver jag ju inte ens hitta på en anledning till att få fika lite idag :). Tjohooooooooooo!!

KRAM på er!

// Inredningsfrun

114 kommentarer :

Birgittha sa...

Naturligtvis vill jag vinna ! Skulle passa perfekti i mitt gråa kök, en färgklick behövs alltid!

mvh Birgittha

vickan sa...

Oj oj sötaste vår- kittet från Greengate! I vår flyttar vi till hus och det skulle passa "som handen i handsken" vårt nya kök! Det skulle kanske till och med bli roligare att diska.. Hmm nee vem försöker jag lura ;-)!

Louise sa...

Det skall få bo hos mig för att
a)jag älskar vackra saker
b)jag ännu inte har Greengateprodukter
c)jag tycker om att vinna ;)
tack för en fin utlottning!

Anonym sa...

Å vad fint, den vackra koppen skulle passa bra hemma hos mig som belönings kopp när jag behöver skämma bort mig en stund med en god caffe latte.....Ha en underbar dag Agneta

Carina sa...

Hej,

Detta skulle passa så perfekt i våran sov/frukoststuga på landet. Jag vill ha fina saker även på landet, inte bara gammalt avdankat som jag tar med hemifrån.
Jag håller alla mina tummar....

Mvh
Carina

Anonym sa...

Skulle lysa upp på byggarbetsplats, häller på att bygga nytt hus.....o tänk att få smita iväg med en kopp kaffe i den fina koppen :)

Hej hopp
"Förortsfrun"

Anonym sa...

Å så fina! Finns det nåt annat i köket (förutom tulpaner) som får en att längta så till vårens sol och värme! //Fatima

Lollo sa...

åååhh...TOPIARY är min favoritaffär i Kaaalmar..och Åsa är så goo! Brukade tassa in där när jag hade en stund över på min lunch och bara supa in atmosfären och alla fina prylar....Det här lilla gulliga Greengate-setet skulle passa perfekt i vårt nya kök som faktiskt går i blå nyanser. Nu när jag inte bor i Kalmar längre skulle det vara extra kuligt att vinna dessa fina raringar, extra kuligt att de kommer från Kalmars Topiary. Mc Sailor skulle också bli glad för att få in lite mer blå färger i vårt hem...:)

I cross my fingers...

Kram
Louise Nimbratt

Jeannette Nilsson sa...

Vi har renoverat hela huset, både in -och utvändigt. MEN någonting fattas!! Vi har inte riktigt kunnat sätta fingret på det, tills jag en dag sa till mannen; "Det här huset saknar en själ. Det spelar ingen roll vad vi gör, det kommer aldrig kännas rätt." Och det är precis så det känns. Det är fint, det är fräscht, MEN det det saknar det viktigaste; en själ, det saknar den där känslan som bara känns i magen när man kliver in i vissa hus.
Så nu letar vi ett nytt hus. Huset med stort H. Huset där lusten,känslan o kreativiteten kan få vakna igen och där magkänslan ropar hurra!! :-)
Tills huset dyker upp kan vi behöva lite ögonfägring i form av tjusiga grejor från Greengate, tänkte vi! :-D
Både fint o användbart!!
(skålen, borsen o skeden skulle göra sig fina i mitt ack så dyra men underbart vackra diskställ. Det får knappt plats något i det, men himmel, va fint det är!!!)
:-D

Kram J

Johanna sa...

Vilken tävling!! Jag har varit inne i butiken var och varannan dag den senaste tiden och klämt, kännt och drömt om detta fina porslin! En perfekt färgklick på min tallrikshylla i köket nu när våren väntar! Och vad kan vara bättre än att få tjuvstarta lite med härliga och ljusa färger? :-) Kram/ Johanna

Unknown sa...

Ojojoj,vilken utlottning...;))) Det där skulle passa sååå himla bra hos mig i mitt kök och mina härliga sommargardiner...;)))

KRAAAAM på dig/Annelie

Anonym sa...

Hej.
Jag är gärna med o tävlar. Läser din blogg varje dag o får alltid nya inredningstips. Vi ska sätta upp en hylla i köket där jag ska ställa fina saker och vinsten är precis vad jag kallar fina saker =) Kram.

vivi_persson@hotmail.com

Chatarina sa...

Men du så enkelt allt skulle bli, disken skulle bli ett nöje, torka upp det på en gång o så sätta på en kopp kaffe o avsluta det hela med. Ha en bra fettisdag kram Chatarina

LinnaLi sa...

Hos mig skulle det där lilla paketet lysa upp min trötta vardag. En trött småbarnsmamma som inte får sova på nätterna skulle bli lite upplyft av fägringen i alla fall! :)

Linda

Anna Nilsson sa...

Det skulle passa perfekt i mitt kök nu till våren! Färg behövs alltid! :) *håller tummarna*

/Anna.

Helena sa...

Hej. Var på underbara Öland i helgen. Besökte Gårdby lanthandel och köpte vackra Ib Laursen muggar, samma som du har :) Hann dock inte besöka Topiary som du skriver mycket om, lite ångest för det. Men tror att din ljuvliga gottepåse därifrån skulle lindra min ångest, tror inte du ;)

Tack för en fantastisk blogg!

Kram Helena

Jord under naglarna sa...

När vi gjorde om i köket blev basen vit/grå för att jag skulle kunna slösa med färger på porslin, textilier och så vidare.

Trots att det gått mer än ett år saknas färgklickarna fortfarande så det skulle passa perfekt!

Ljuvligtvitt-lantlig inredning, ProMarker och två små gossar sa...

Åh tänk att få dricka te i den fina koppen! Lyxkänsla ;)
Jag skulle jätte gärna vilja vinna, håller både tummar och tår!

Ha en trevlig dag!
Kram / Frederica

Maj sa...

Vi har i flera år nu (!) diskuterat om,hur, och när vi ska rusta vårat kök. Men jag tror inte det blir av denna vår heller......Men den fina handduken skulle göra underverk hos oss. Vi har dalablå luckor hemma. Jag hoppas på tur för jag brukar ha tur . Trevlig dag önskar jag/M

Johanna sa...

Jag kommer från Kalmar, men bor nu flera mil hemifrån, på andra sidan Sverige med man och barn. LÄngtar ibland "hem" till Kalmar och skulle kanske kunna bota den hemlängtan med att mysa med fin kopp och diska med fin diskborste...Är dessutom mammaledig med min andra lilla skrutta och hinkar i mig kaffe varje dag, det vore ju ännu godare med färgglad kopp!!! :)

Anonym sa...

Ett enkelt knep för att förgylla en dag hemma hos mig ,man blir ju så barnsligt glad av färgerna och blommotna som sakerna har .Och ett skartt kan det nog locka fram när man står och diskar och ett skratt förlänger ju livet !mvh angela

Anonym sa...

Hej!
Dessa saker skulle verkligen passa som present till min älskade mor!!

Mvh Emma

Anonym sa...

Längtar efter vår och soool och säg den frukost som inte skulle piggas upp av en sån fin och underbar liten blommande färgklick?! Man skulle ju få en vårkick varje morgon och ingen skulle bli gladare än jag... :)

Mvh
Jenny

Jenny sa...

Ooooo, jag vill jag vill jag vill!

Har precis i minuten avslutat husfotografering inför kommande försäljning. Vi har äntligen bestämt oss för att flytta till landet:-))).
Dessa finfina grejjor hade ju passat oförskämt bra i mitt nya, fina, lantliga kök.

1000 tack för en otroligt inspirerande blogg!!!

Våriga hälsningar
/ Jenny

Livet på Landet sa...

Jag fullkomligt smälter när jag ser dessa söta saker!! Skulle passa in så bra här i vårt skafferiskåp. Att ha vackra saker omkring sig gör ju att ma bli mycket gladare och lyckligare! Så jag hoppas att dessa finfina grejer kommer till Tingshusvägen och gör oss lyckligare helt enkelt =)

Kram kram

Ulrika Andersson sa...

TACK! För en insprerande å rolig blogg. Mitt röda hus har fått gråa knutar och fönsterluckor tack vare dig, och min mage blivit lite större av alla goa recept du delat av dig med...så nu inför bikinisäsongen skulle jag behöva få bort lite kilo. tänkte börja med en soppkur, å då skulle detta vackra set passa mig ypperligt att vinna:) Älskar Green Gate. Ps: dina semlor är farligt goda :(

Ekenäsliv sa...

Oh my oh my oh my!!!!
En kopp och dylikt så fin
till en person som fullkomligen älskar porslin
När det gäller design är ju Green Gate väldigt vassa
Och med dessa skulle jag gääääärna till våren i mitt nya kök svassa
Att jag efter denna vinsten fiskar
Kommer märkas tydligt när jag vid fönstret med ny borste står och diskar!!!!! :)))


Hoppas på TUR!!!!!!
Ha en fin dag!
Kram Anna

pernilla sa...

OH så underbara grejer ifrån greendate skulle verkligen passa mej som handsken Hoppas jag har lyckan med mej Kram

Anonym sa...

because i'm worth it ;)

Sussie sa...

Oj så fint, jag kommer nog inte kunna hålla mig från detta även om jag inte vinner men OM jag skulle vinna så skulle jag ge dessa fina grejer till min älskade dotter. Hon flyttar ut till den allra sötaste lilla stuga på landet.Det är en gammal smedja från 1700-talet som från början hade jordstampat golv. Det är nyrenoverat efter konstens alla regler för att behålla det gamla och det är såååå underbart fint och denna servis skulle passa ypperligt i hennes underbart fina, nygamla kök. Helt rätt stil och det gör ju inget att hon snart fyller år också, en väldigt passande födelsedagspresent. Tack för alla fina erbjudanden.
Sussie Löfgren Malmberg

Lina sa...

Jag och min sambo har precis köpt vårt första hus (skrev på pappren igår) och dessa underbara ting passar verkligen bra i vårt nya kök!

Anonym sa...

Jag fyller 30 på lördag!! räcker det som svar? ;)
Älskar som dig o fika, tyvärr så syns det på min kropp oxå haha :)
Kram Theres från ett soligt värmland

Vuxenmamman sa...

Jag vill så hjärtans gärna få njuta av lite sådana vackra saker som bara är mitt. Mysa med en bok, ta en kopp te och bara känna att jag är lyckligt lottad.
Diskborsten skulle få hänga fint vid min vask som en ren prydnad och gud nåde den som skulle få för sig att använda den.

KRAM

Anonym sa...

Jag vill gärna njuta med mitt morgonkaffe i en sådan bedårande kopp för att inte tala om att diska med en så roligt grej. Tjusigt värre!!!
Kram Karolina Nilsson

Anonym sa...

Åååh, jag älskar Greengate!

Arbetskollegan kom precis in och berättade att det fanns Greengate-saker på din blogg! Fick ta en paus och kika in. Det gör vi i och för sig varje dag här numera... Bloggläsandet har spridit sig, eftersom din blogg är så inspirerande!

Hoppas verkligen att jag vinner!

Kram från Lovisa i Göteborg

Anonym sa...

Hej!
Jag har precis börjat ett nytt jobb. Vi har fått låna-tigga ihop lite porslin. Skulle vilja bli glad varje dag jag jobbar med den LJUVLIGA muggen!!!!! Så kan mina kära kollegor få använda den fina handduken o diskborsten! Så blir alla glada o då blir våra vårdtagare också glada!
Solkram
Christina

Carin sa...

Blommigt, rutigt, prickigt sött. Slippa gammal kopp så nött. The i nya fina koppen kan glädja både själ och kroppen. Liten gåva önskar jag piggar upp min tunga dag.

En liten rimramsa ihopknåpad av denna slitna höggravida mamman kanske kan få en inredningsfru att välja rätt vinnare. Mig då. =)

Livet på landet sa...

Åhh den skulle passa såå fint i vårt nyutbyggda lantliga kök!
Mycket vitt blir det & en färgklick som denna livar ju upp det hela!

Kram Helena

Lillafi sa...

Wow, vilken lyxig vinst detta hade blivit! Har nog aldrig haft dyrare porslin är Ikeas i mina ägor. Så denna vinst hade varit en toppenstart, plus att det matchar våren som är på ingång här i hemmet! :)

tack & kram // Lillafi

Anonym sa...

Klart jag vill vinna dessa små sköna godingar till saker. Vinsten är min för du kära inredningsfrun skulle gråta om du såg mitt porslin som finns här i huset tror tom att du skulle skänka lite av ditt eget :-) detta skulle liva upp i mitt hem. Kram och tack för en oerhört inspirerande blogg.

Anonym sa...

Hej frun!
Sjävklart vill jag vara med och tävla!! Vilken härlig färgklick det skulle bli i vårt kök. Greengates porslin känns somrigt och härligt. Skulle vilja fylla skåparna med det! En ny kökshandduk och en sån fin diskborste skulle inte heller vara helt fel, då skulle det garanterat vara roligare att diska.
Kram från Bodenfrun :-)

CharlotteN sa...

Nämen, det är den vackraste koppen jag någonsin sett! Vill bara ha.....!!!!

Anonym sa...

Hej från Fagersta! oj va jag skulle bli glad om dessa saker kom i min ägo..:) Har så många gånger tänkt att köpa nåt från green gate serien men inte riktigt hittat va jag vill ha...men denna ljuvliga kopp står det ju Carina på ju..:)) vore så himla kul om just du ville skicka sakerna till Fagersta. Jag har följt din blogg nu i ca 1,5 år och du har gett mej en sån himla inspiration. Du fick oss att hitta gårdby som vi bara älskade... Har vart så många gånger på öland men aldrig där. Vi var ner i juni några dagar och cyklade runt lite, bodde i färjestaden, kollade efter erat hus men hittade tyvärr inte till er! Så snälla du...jag vill så gärna ha vinsten! ha det gott. kram från Carina i Fagersta

Anonym sa...

Jag älskar greengate!! Men som student har jag inte riktigt råd att köpa det. Jag brukar surfa runt på olika sidor som säljer greengate och drömma en liten stund:) Så att få vinna det här vore ju helt fantastiskt! Skulle verkligen piffa upp min studentlya:)

Kram <3

Lisa Sch....

ps tack för att du förgyller vardagen med din fina blogg!

Anonym sa...

Hej!
Om jag vann denna fina present skulle jag ge den till min dotter. Hon har flyttat hemifrån och kan behöva egna vackra saker att glädjas åt.
Med vänlig hälsning, Susanne i Oskarshamn

Anonym sa...

Åh...här är vi så insnöade så jag tror aldrig vi blir av med denna snö :) Skulle vara underbart att vinna de fina grejerna och drömma mig fram till våren...

christin_hermansson@hotmail.com

Ida sa...

Självklart vill jag vinna!
I våran lite tråkiga stuga skulle dessa utgöra ett alldeles fantastiskt blickfång!

Anonym sa...

jag skulle vilja vinna detta till min bästa kompis! hon jobbar pluggar på heltid till lärare på sidan om på distans. jag vill muntra upp henne med denna fina gåva för att hon är en riktig kämpe!! jag är enormt stolt över henne att hon klarar av det!
/Marielle

Anonym sa...

Åh helt ljuvliga!! Min lilla tös är sjuk o älskar att diska... Skulle bli jätteglad om hon fick den diskborsten :) kram Linda A

Christel sa...

Åhh, vad vackert! Vårkänslor.nu =)Har önskat mig greengate-produkter hur länge som helst men det finns såå mycket fint att välja på så jag vet inte vart jag ska börja...det här hade varit finfin start! Dessutom har vi ju läst ihop på en termin på lärarhögskolan! ;)

Karin M sa...

Detta skulle få bo hos mig för att visa att våren visst kan börja redan i slutet av februari! Fina Greengate - låt det bli vår i mitt kök! :-)

Kram & tack för en mycket trevlig blogg
/Karin M

Theresia sa...

Men åhhhhhhhhh greengate ♥♥♥ Bara ÄLSKAR detta gelt underbara porslin (och allt annat därifrån givetvis) Tyvärr finns bara några få av dessa underbara ting hemma hos mej. Är just nu föräldraledig=dåligt med pengar... :( Sambon är egen företagare o jobbar borta sön kväll till torsdag kväll varje vecka under den mörka årstiden så jag skulle verkligen behöva lite uppmuntran när man kämpar själv med hem o 2 barn och att ha en sån underbar mugg att dricka mitt kvällste ur skulle göra mej LYCKLIG ♥♥♥ Jag har inte så stora krav ;)

Sandra sa...

Åh! Vilka ljuvliga produkter från underbara Green gate!
Jag brukar vara med i tävlingar och utlottningar men vinner aldrig :( så detta vore ju helt fantastiskt att vinna!

Ps, du har en superbra blogg! Inspirerande:)

Cattleya sa...

Jag brukar aldrig vinna men nu kanske?! Här hemma är det sjukstuga och jag har piggat upp mig med lite bloggläsning a la Inredningsfrun hela eftermiddagen. Du har en positiv livssyn som smittar av sig! Att få se fram emot en fin vinst skulle vara grädden på moset.

Kram från Annapanna

Rustik Romantik sa...

Självklart vill jag vara med och tävla! Det här setet skulle vara perfekt att smyga in i stugan, låta stå framme och inspirera min kära särbo att förnya lite av köksredskapen. Vem kan motstå detta? Och det härliga är att när jag önskar mig mer porslin i denna serie kan det inte bli fel eftersom alla olika mönster och färger passar så bra ihop!
Kram
Tina

Sanna T sa...

Hej!

Läser din blogg dagligen och nu vill jag också vara med och tävla, hoppas hoppas hoppas!!!

Ser framför mig hur jag avnjuter en underbart god kopp kaffe ur den suuuper fina koppen medans mannen står och diskar med den fiiiina diskborsten! ;0)

Vita möbler och barnbus sa...

Åhh,en härlig tävling till...om jag är med i denna också så har jag ju dubbel chans till vinst ;-)

Så jag kör ett litet rim på detta också :-)

Massa fint att vinna här
Du är ju väldans rar och kär
Tänk att detta fina få äga
Därför var det lätt att överväga
Om denna tävling var nått för mig
Kan jag ha sån tur så säg :-D

Ha en fin semledag
Kram//Anja

Anonym sa...

Vi är precis i färd med att byta kök, men inte vilket kök som helt utan likadant som ert. Så klart behöver jag något fint att matcha det fina köket med:)
Kram från vår gård i Skåneland

Charlotte R

Sofia sa...

Åhh detta skulle jag mer än gärna vilja vinna! Vi har precis köpt hus och ska renovera och piffa =) Detta skulle passa som handen i handsken i vårat blivande hem =) Vem vill inte ha greengates prylar i sina ägor ;)

Kram!! Och lyckospark till mig!

Villa Carl Larsson sa...

Ja jisses amalia vilken fin utlottning och så ska man motivera varför just JAG skulle vinna detta vackra från Green Gate. Jag som är ett Green Gate fan och som aldrig kan bestämma mig för VILKET utav alla vackra färger och mönster jag ska välja. Nu slipper jag ju välja, nu skulle jag ju kunna vinna en vacker diskborste som gör att jag inte behöver tröttna på att hela tiden diska diska diska som den mammalediga jag är och en trevlig handduk som jag kan bara kan titta på bara för att den är så fin men också kan torka disken med. Och sen kan jag ju bara gotta mig med en kaffe/te i den ljuvliga koppen med tillhörande sked och njuta av att sysslorna äntligen är gjorda. Ja det är ju som gjort för en fattig mammaledig som inte kan välja och frossa i allt "greengateeri" då hon helst skulle vilja ha allt :)

Tack för en jätte härlig blogg. Du är ju den roligaste jag vet.

Kram Josefin

Tillsammans Hemma sa...

Jösses frun.
Nu har du väl ändå både slagit en och två kullerbyttor.............(med helskruv!)
Greengate, de e´kärlek de du!

Min motovering är bara så att jag älskar kaffe, tyvärr kan jag inte säga detsamma om att handdiska. Men guuuu va snygg allt som blommar GG är!

Hej från Loo.

Anonym sa...

Jag tror att dessa ljuvliga detaljer i köket kunde påskynda vårens ankomst -åtminstone en aning :) Hoppas jag vinner ;) Kram jenny

Anonym sa...

Dessa härliga saker fr Green Gate skulle sitta fint hos mig! Som ett plåster på såren då drömhuset vi buda på tyvärr inte blev vårt. Sen bara älskar jag en färgklick till våren i köket!

Kram från Mikaela Fransén

Lina sa...

Hej!!

Vi kom ju överens om att jag skulle fylla tomrummet med dej... ;) Vad skulle då passa bättre än att sitta med en kopp te i underbara Greengate från dej... Då skulle det ju kännas som om du vore här...

Kram*

ETT FRIDFULLT HEM sa...

Älskar tävlingar.Älskar att vinna. Men gör det aldrig. Just därför är mitt svar varför just jag ska vinna!
Sen att detta fina porslin från Greengate är underbart och skulle trivas bra hemma hos oss är bara ett plus;-)

MVH
Annelie
http://ettfridfullthem.blogspot.com/

Anna sa...

Den ljuvligt söta koppen skulle förgylla min morgonkaffe, efter en vaken natt med dottern som vänt på dygnet :-).

Vita Falkens Lantliv sa...

Åh så fina grejer från greengate. Klart jag vill vara med och pröva lyckan:) Jag skulle vilja vinna för att jag är JAG helt enkelt:)

Kram susanne

Anonym sa...

Hej åååå vilka vinster, ääälskar greengate brukar alltid spana efter detta porslin, som skulle passa så bra hos oss på vår lilla ö.;)) Hoppas hoppas. KramTeresa B

Heléns Gott o Blandat sa...

Kan se mej själv sitta på verandetrappan en härlig vårdag, solen skiner, fåglarna kvittrar, krokus, snödroppar har kommit upp i gräsmattan! I handen har jag denna underbara lilla kopp med gott kaffe i! Den prickiga lilla skeden får följa med, inte för att den gör någon större "nytta" utan för att jag älskar allt vad prickar heter!;)

Hoppas, hoppas, HOPPAS!!!

Kram

Villa Carl Larsson sa...

Ja jisses amalia vilken fin utlottning och så ska man motivera varför just JAG skulle vinna detta vackra från Green Gate. Jag som är ett Green Gate fan och som aldrig kan bestämma mig för VILKET utav alla vackra färger och mönster jag ska välja. Nu slipper jag ju välja, nu skulle jag ju kunna vinna en vacker diskborste som gör att jag inte behöver tröttna på att hela tiden diska diska diska som den mammalediga jag är och en trevlig handduk som jag kan bara kan titta på bara för att den är så fin men också kan torka disken med. Och sen kan jag ju bara gotta mig med en kaffe/te i den ljuvliga koppen med tillhörande sked och njuta av att sysslorna äntligen är gjorda. Ja det är ju som gjort för en fattig mammaledig som inte kan välja och frossa i allt "greengateeri" då hon helst skulle vilja ha allt :)

Tack för en jätte härlig blogg. Du är ju den roligaste jag vet.

Kram Josefin

Anonym sa...

Någon av dessa vinster skulle göra vårt vinterkök till ett fint vårkök....

Anonym sa...

Hejsan
Mitt hem är en stor trist grå " icke-trendigt" hem. Hur det blev så här har jag egentligen ingen aning om men antar att det beror på sjukdom, sorgliga privata orsaker och en trytande ork.
Nu,när allt börjat ordna sig så smått kan man tro att lusten och energin också återkommer.
Men det har den inte gjort. Känns som jag alltid arbetar underifrån för att hinns ifatt allt det där vardagliga och inte hinner med/orkar med att ta itu med trivselhöjande åtgärder.
Hälsar
Lena Idbrant

Anonym sa...

Den sista februari får vi äntligen flytta in i vår nya lägenhet. Detta kit skulle behövas till det hemska köket som är SVART SVART SVART från golv till tak. Så lite färg skulle verkligen pigga upp det mörka tills vi kan göra i ordning. Kram från sabina(sabina.natacha@hotmail.com)

SwedishCorner ~ DownUnder...Pernilla sa...

... fin utlottning :) *drömmer om vinsten* för det är ju så attans svårt att få tag på GreenGate här down-under!

Kram från Australien♥

Änglabo Gård sa...

oj oj, detta va ju PlättLätt, hihihi enklaste tävlingen ever;)

Kort å Gott det står ju:

JOHANNA; VILLA SVEA på hela grejen liksom.. är ju brutalt förälskad!!

THATS IT
hihihi

bra Va?

KRAM KRAM till dig å alla andra greengate lovers

Eddan sa...

Green Gate skulle gärna få bo hos mig
och skulle inte behöva i något skåp gömma sig
jag skulle skryta för alla och envar
att Green Gate hos mig för alltid ska få stanna kvar ;-)!

Tessan sa...

Nej nej nej..Jag har lösningen på detta bekymmer.Skicka det helt bedårande setet till "lilla" mej.En jättemycketgravid mamma som fyller år i morgon!Jag vet precis vart jag ska ställa det,på behörigt avstånd från en liten soon to be 2åring med lika stort lulllull intresse som sin mamma:) Min lilla dam blir 2år samma dag som lillebror fyller år och så har vi lyckats tajma det sååå bra att busen som bor i bulan är beräknad till dagen innan!tänk att få sätta sej en stund mellan ammning och ååånejsnällaställnerdendär med den nya ursöta muggen med varm choklad eller kaffe å dagens hembakade!
God nattkramar från Tessan

Rebecca på samma ö sa...

Bara för att få se min käre "man" stå och diska med den diskborsten är en anledning till att jag vill vinna detta! Och om jag gör det kan jag lova att jag kommer stå redo med kameran och fota för att sedan kunna använda det med eventuell utpressning när jag önskar något :)

Rebecca på samma ö sa...

Bara för att få se mannen stå och diska med den diskborsten är en bra anledning till att jag vill vinna detta set! Då lovar jag att jag kommer att stå redo med kameran för att sedan kunna använda det som eventuell utpressning när jag önskar något ;) och självklart skulle jag känna mig gladare av lite färg i mitt kök!

Anonym sa...

Hej!
Rn så´n härlig utlottning! Jag bara älskar de fina vårfärgerna hos Greengate... Skulle verkligen vilja vinna detta fina! Som sjukpensionär har jag tyvärr sällan råd att handla nya, och fina saker till hemmet. Så det hade varit underbart att få dricka mitt morgonkaffe/kvällste i denna fina kopp, och efterföljande "disk och tork" skulle gå som en dans..
Så låt mig detta fina vinna, ge mig denna chans!
Ha det så gott önskar Marie utan blogg
ragna_marie@hotmail.com

Marija sa...

Detta set skulle göra mig så glad,
så mycket vackra blommor och blad.
Tänk att krypa upp framför brasan och mysa,
med koppen full av te behöver man inte frysa.
Efter myset kan jag med vackra borsten diska koppen,
och med handduken torka vattendroppen.

Kramar från Marija
marijapeteh64@gmail.com

vitapusselbitar by me sa...

Jätte fin utlottning!
GreenGate gör vem som GLAD!
Vackra saker, med färg och glädje!
Diskborsten ger vi till mannen;)
Och en stor kopp till mig,att fylla med godaste teet att krypa upp i soffan men!
då jag är en höggravidkvinna och går i väntans tider! ;)
Blir en present till mannen och en TILL MIG:)
Rättvist!
Ha en fin dag.
Nu håller jag tummarna!
Kram ELLE

Anonym sa...

(Har tyvärr ingen blogg)
Men jag hoppas att få vara med ändå?
Om en vecka får vi flytta in i vår nya lägenhet, där köket är SVARTSVARTSVART!! Golv, luckor, kakel, bänkskivor ja allt! Så det skulle vara härligt att få lite färg som piggar upp det trista tills vi kan dra över lite vitt över det hela. (Om jag får bestämma) ;)
sabina.natacha@hotmail.com

Pernilla sa...

Vi är två unga människor som har köp ett gammalt hus från 1920. Vi vill gärna behålla det gamla samt göra det mer ''lantligt''. Vi håller på som bara den.. Så dom där fina sakerna skulle göra så mycket glädje för oss i allt arbete med renoveringen. Fin fina färgklickar som man blir glad och får energi bara av att titta på!! För övrigt gillar jag Topiary så mycket. Såg när du hade varit och köpt dina vita plastblommor där. Jag tänkte att som skulle passa så bra i vår mörka hall, så jag åkte genast in och köpte två stycken.!! Ha en bra dag!!

Jenny från Växjö sa...

Hej Marika!
Den 17/1 fick jag min andra juvel! Så nu blir det mycket fikatillfällen här hemma. Muggen och skeden skulle passa perfekt till en sweeeeet latte på altanen framåt våren...
Kram Kram!
Och förresten, du gör min dag!!

Marie D sa...

Jag vill gärna vinna för...
spanar ut genom rutan efter våren
sätter mig vid din blogg för att slicka såren.
Då får jag se våren på bild
ja jag blir alldeles vild.
Greengates blommor lockar fram rusningar i hela kroppen
den måste bli min den där koppen.

PS Tack för en härligt inspirerande blogg DS

Unknown sa...

Svart och vitt är snyggt och bra,
men en färgklick vill jag ha!
Diska, torka, dricka thé,
jag vill också vara mé!
Vinter, snö och massa slask,
blommorna får hålla till i min vask!

Och nu kommer smöreriet: Du är bääääääst och jag tittar in hos dig varje dag! (Det är ju sant också!)

KRAM Jenny

Anonym sa...

Jag har nyligen lärt mig att dricka kaffe, (förut drack jag bara en halv kopp) nu har jag börjat drick hela koppar =)
Jag ser framför mig en varm solig vår dag, med denna kopp och en bulle i handen och Njuuuuter! <3

varma hälsningar Wennie

Anonym sa...

Denna utlottning vil jag inte missa.
Håller på att planera mitt nya lantliga kök, i våran utbyggnad.
Detta kit av härliga färger skulle passa utmärkt i vårat nya kök.

Hoppas att jag får vara den lyckliga som får ett härligt paket på posten om någon vecka. ;)

Härlig blogg, Kram Sara Svensson

Annica sa...

Efter en mycket tråkig start på 2012 med sjukhusvistelse o mörker så vore detta en liten ljusglimt att få dessa vackra produkter i vårt kök tillsammans med de andra 2 greengate kopparna. Tack för en mysig blogg följer din positivitet varje dag, kram

Anonym sa...

Åh vilken goodiebag...Hade passat som handen i handsken i vårt kök <3 Älskar Greengate!

Tackar också för en mysig blogg <3

Kram Lise
Liselottenachmansson@hotmail.com

christine lundgren sa...

Hej skulle passa perfekt till mitt nya kök som gubben har beställt,kommer i april. Håller tummarna Kram Christine

Anne Lene sa...

Hej,

jag föll pladask för bilderna och började genast surfa och leta efter vad märket hette.
Det tog en stund men sen hittade jag 3 olika nätbutiker med sååå mycket fina saker från just Green Gate. Hade aldrig hört talas om det innan men nyfiken som jag är så beställde jag hem 2 olika latte koppar, 2 olika skålar och en sockerströare.
Idag kom paketet och jag är kär i en service, det trodde jag aldrig skulle hända :) I just love it!

Min äldsta dotter på 18 år är en riktig te-älskare så koppen önskar jag vinna till henne. Vi sitter ofta tillsammans på kvällarna och fikar och pratar om dittan och dattan. Med sina 3 småsyskon är hon en pärla <3 Det andra i vinstregnet skulle piffa upp allas humör ;)

Tack för en underbar glad-blogg!
Kram Anne Lene

Anonym sa...

Åhhh så fin, dessa skulle verkligen muntra upp mig nu när mina fika stunder helt plötsligt inte blir lika enkla :(
Har fått veta att denna vecka att jag är nöt och mandelallergiker.... Och jag som älskar choklad med nötter samt smarriga semlor.

Min resa sa...

Hej Marika!

Spännande med en tävling;). Jag skulle bli väldigt glad om jag vann detta, otroligt vackra setet till mitt vita lantkök. Alla tjejer som skrivit här är värda en liten gåva förstås så det är svårt att skriva varför just jag ska vinna. Men det skulle helt enkelt göra mig lycklig och det är väl en anledning det oxå, hehe;), så jag håller tummarna!

Kram Camilla

Annika sa...

Åh jag vill vinna. Äskar greengate. Jag skulle behöva en uppmuntran till mitt tråkiga kök, just nu. Kramis annika

Lotta sa...

Denna underbara kopp och sked skulle min fantastiska sambo få som en liten uppladdnings kick! då han både jobbar heltid,ORKAR HÖRA PÅ MITT TJAT! och renoverar vår kringbyggda ölandsgård. En liten sak kan betyda mycket.

Photo by Maria sa...

Oj, höll på att missa.. Tack för att du påminde på FB =)

Vårt kök är så färglöst just nu så lite uppiggande vår/sommarfärger behövs så man vaknar till liv på morgonen och kan hålla sig glad och pigg hela dagen =)

Kram Mia

Anonym sa...

Ääälskar Green Gate! Finaste porslinet i min mening och det passar så bra i mitt lantliga hem.
Kramis Maria

mklo63@hotmail.com

Maria sa...

Heej!!!
Klart att jag åxå vill vara med och jättegärna vinna detta underbara set!!!

Jag vill vinna detta bara för att VÅREN ska kännas ännumera här uppe i Norr...Här har vi massa snö,å tro det eller ej,imorse -22 grader,brrrrr...Så därför önskar jag vinna detta= VÅR!!!

Line sa...

Vabruari ~ inluensan, lunginflammation och två magsjukor på det. Nej NU vill vi ha vår och detta UNDERBARA GreenGate Set!

KRAM!

Emelie sa...

Hej !
Jag har kollat och dreglat på dom länge, dessa Greengate produkter. Jag bara äääälskar att fika och är en hejjare på att få hem besök som vill fika med mig. Då jag gillar porslin överlag (börjar bli som mormor) skulle dessa fantastiska grejjer vara jätte roligt att få visa upp. Dom kommer inte så å damma i skåpet, det är ett löfte !
Kram Emelie Bergström

Teggis sa...

Man blir ju inget annat än GLAD & LYCKLIG när man ser dessa underbara saker & deras färg.. Skulle gärna få flytta in i mitt kök så jag kan gå med ett leende på läpparna varje dag.. =) ÄLSKART!

Middagskorgen sa...

Jag kan ju testa min lycka kanske kanske får jag säga komsi komis hem til mitt frukostbord. Cecilia

Jenny sa...

Åhh vilken söt kopp :) Ligger sedan tre veckor tillbaka inlagd på sjukhus då bebis i magen har lite bråttom ut. Läkarna ska i minst 2 veckor till försöka hålla bebis kvar i magen. Tidsfördriv just nu är datorn, en bra bok och TV och att göra allt för att hålla modet uppe då det finns två barn och världens bästa man som väntar på mig hemma. Drömmer mig ofta bort att jag sitter i vårsolen i våran vinkel på huset med en god kopp kaffe eller te. Denna kopp skulle vara ett bra sällskap för dessa stunder. Håller tummarna : ) KRAM!

Anonym sa...

Då vi ÄNTLIGEN har renoverat klart vårt kök, från björk till lantligt, vitt och vackert underbart kök.
(Mycket övertala från mig till min sambo. Då han tycker att vi har allt i vitt. Men snäll som han är fick jag igenom min vilja som vanligt=).
Det skulle vara underbart härligt att vinna detta underbara set. Ställa in det i vårt nya VITA vitrinskåp. Än så länge finns det bara vita saker. Vit, vit, vit=) Men underbart!!
Du skulle ge både glädje till mig och min sambo. Två smällar i en. Till mig som älskar blommigt och min sambo som vill ha lite färg i huset.
Tack för en underbar blogg och inspiration//Lina

Elin sa...

Jag vill att dessa fina saker kommer hem till mig nu med detsamma så att jag får lite uppmuntran. Magsjukan började i tisdags kväll på vår minsta, i torsdags kväll trodde vi att vi var friska och drog iväg på vår inplanerade sälenresa vad händer, jo vi hinner väl lagom packa upp så börjar den minsta kräkas igen och den äldsta tjejen fick det under natten. Fredagen i sälen blev en må illa och tycka synd om barnen dag för att de inte fick åka skidor som de längtat så efter. På lördagen orkade de några åk innan vi bestämde oss för att avbryta semestern och åka hem, innan vi vuxna blev sängliggande. Efter ca 8 mil av 30 får vi punktering mitt ute i ingenstans, jippie ut med all packning fram med reservdäck och fällkors men vänta nu vart är fällkorset?paniken infinner sig lite lätt för att inse att det inte är med, bara att börja gå till närmsta hus. Träffar på några snälla människor som hjälper oss byta däck, när vi sedan ska starta bilen vägrar den starta, batteriet har dragits ur :-( men tack och lov för de snälla människorna de hjälper oss med startkablar. På G igen och vi tar oss hela vägen hem fast en gul ful lampa som varnar om avgasrening tänds och det känns som om bilen inte har någon som helst kraft turbon vill liksom inte gå in när den ska. Söndag morgon illamåendet på mig har infunnit sig och gör mig sängliggande resten av dagen för att snabbt konstatera att hinken måste finnas tillgänglig hela tiden, magsjukan är ett faktum, så här ligger jag nu och bara väntar på att bli frisk och kunna stoppa något i min hungriga mage utan att få upp det igen. Så jag hoppas att du förstår hur mycket denna vinst skulle glädja mig just nu. Iof skulle nog maken vara gladare om vi vann en bilservice eller varför inte ett nytt däck men man kan ju inte få allt här i livet.

Elisabeth sa...

Hej !
Klart att jag vill vara med i utlottningen och vinna detta underbara set!

Maggi sa...

En riktig sucker för Greengate det är jag det,
Finns ju inget snyggare porslin så vitt jag vet!!
Min dröm är ett kök fyllt med vackra detaljer i olika vrår,
men tänk att alltid är det mamman som minst i familjen får ;)
Så nu håller jag alla mina tummar och tår,
att den här mamman är den som lycklig ur denna tävling går =)


Önskar en fortsatt mysig vecka!!
/Maggi
maggan_20@hotmail.com

Anonym sa...

NU HAR LEILA ÖPPNAT EGEN WEBBUTIK
MYCKET ÖGONGODIS, ÄR DOCK INTE RIK
MEN ALLA GAMLA DISKRUTINER GOODBYE
INREDNINGSFRUN BJUDER KÖKSPARTAJ
TOKINSPIRERAD, LADDAD FÖR VIDARE FÖNSTERSHOPPING
ÄR GREENGATE SOM GLASSARNAS TOPPING!

Mvh
Elisabet Andersson
in_cava_vita@hotmail.com

Christina sa...

Hej underbara Marika!

Ligger sjuk i influensan femte dagen idag och har ingen matlust. Dricka är ju bra och med denna underbara kopp måste tillfrisknandet gå fort!
Kram Christina

rossa sa...

Hej!
Det är klart jag vill vara med i denna fantastiska tävling.
Skulle bli så glad att se denna underbara färgklick i vårt kök varje dag. Skulle kännas som våren redan var här :)

Nea sa...

Provar igen med en kommentar. Älskar greengate är så himla färg glad och vacker att se på. Har precis fyndat muffins formar i olika färger./ Nea

Andreas (alarsson77@hotmail.com) sa...

Because my wife is worth it!!! :o)