torsdag 16 februari 2012

Köplust is a bitch!





Här var det uppdukat med godsaker minsann.
Allt fint har jag varit och fotat
hos Topiary.

Idag har jag varit och känt, klämt, mmmmm:at, oooooo:at likt ett barn som fingrar på julklapparna under granen. För oj, oj, oj så galet härlig Greengates sommarkollektion är. Precis som i katalogen. Ibland blir man ju besviken för att produktbilderna är vackrare än själva produkten. Men inte i detta fallet. Snarare tvärtom. De var myyycket vackrare in real life. Så nu sitter jag och funderar på hur tusan jag ska tackla det faktum att;

1. Vi har inte plats för mer porslin här hemma.
2. Att blått-, rött-, grönblommigt inte är något som jag brukar fastna för men just nu bara mååååste ha och som inte går ihop med något annat porslin här hemma.
3. Att jag känner så här varje gång Greengate uppdaterar sitt sortiment och faller som en fura likt den porslins-junky jag är.
4. Köplust is a bitch, som får en att tänka (härligt) irrationellt.

Men så samlar jag ihop och sansar mig och kommer istället hem med något som är mer "vi" här hemma på the Island. För visst kan jag stå emot mycket, men inte allt :).

KRAM

// Inredningsfrun

6 kommentarer :

Coolaannna sa...

Åh, vad jag gillar Greengate!!

Vill ha allt!

Kram

alegni sa...

tell me about it!!

alegni sa...

tell me about it!!

Maj sa...

Vilka underbara saker! Vilka färger mm. Men jag håller med dig....vad gör man med det man redan har. Trevlig helg/M

Ullis sa...

Ja dom var jätte fina, tycker jätte mycket om dom, men de är ju som sagt platsen som är de stora problemet, tycker jätte mycket om din blogg, du fixar och gör så fint, Kramar

Ullis sa...

Ja o vad fin dom var, tycker green gate är jätte fina, du har en jätte fin blogg, Kramar