tisdag 3 april 2012

Vinn brallan!

Tja! Sugen på mina brallor???
Då kan du få dem!
Så här ser de ut the ass-way. Man måste ju bara älska loose fit!
Skönaste brallan från RutStore.se kan nu bli dina!


Hallåååååååååå!! Är ni vakna? Bra! För nu ska mina brallor från Rutstore.se lottas ut här på bloggen. Eller ja, inte mina då, men ett par exakt likadana och i samma storlek som mina. Sköna som attans är de och jag kommer garanterat bo i mina brallor nu framåt vårkanten och förmodligen både genom "fuffens" och sommaren också för den delen. För de funkar ju både till vardags och till fest, kan ju en riktig slacker-lover som jag tycka :). I love it looooose!

Så. Är du sugen på ett par likadana Pink Loose Capri Jeans (nej de är inte rosa namnet till trots)och om du eller någon av dina gööölfriends har storlek Small (som ni ser sitter de ganska loose och då är jag 169,5 cm över havet och 55 pannor kärlek tung) så lämna en liten motivering här på bloggen varför jag ska skicka dem till just dig eller kanske din bästa vän, syster eller svärmor. Gå sedan in och "Gilla" Rutestore på Facebook. Glöm inte skriva ditt namn (ev mail eller blogg) Summering:

1. Motivera
2. Gilla
3. Namn

KLART!

Så motivera loss och håll tummarna så hårt ni kan tills den 10/4 då jag drar en vinnare.

Nu sussar kidsen så nu ska jag kasta upp benen i soffan och få den dagliga fotmassagen, en skvätt kaffe och lite choklad. Life is sannerligen goooooood :)! Tjohooooooooo!!

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssst..... Tröjan kommer från Vero Moda och rund-sjalen med stjärnor från Cubus!

36 kommentarer :

Vita möbler och barnbus sa...

Oj då....kom min kommentar med?!??
Känns som att något gick snett :-/

Kram//Anja

Maria sa...

Heej!!!

Dessa brallor skulle passa såå bra här i Norr,kanske INTE riktigt än men på en stund & två straxar skulle dessa sitta som "gjutet" på mej själv...Gillar denna härliga "loos" fit;)

Lotta Karlsson sa...

Ahhh Galet bra! I ♥ Rut-kläderna och vinner jag så vill jag själv ha dom eftersom jag lullat runt i preggo-kläder titt som tätt och sonen fyller 1 År nu i April! Det behövs verkligen Nytt i gaderoben!
Dessutom är jag en Small =) !!!

Jag gillar självklart Rutstore på Fejjan!!!

Mail; charlottekarlsson@live.se

Hoppas på TUR!!! Weheeeiii / Lotta Karlsson

Anonym sa...

Åh min motivering får bli att byxan är toksnygg och skulle passa så himla bra på mig ;-) nu hoppas jag på att turen är på min sida!! Mvh Camilla "millizan@hotmail.com"

Lwernersson@hotmail.se sa...

huuuuur sköna som helst ser dom ut att vara och skulle gärna få flytta in i min "hoho, ekotomma vår och sommar garderob som består mest av uttöjda slitna mamakläder" såklart gillar jag på fejsan! Dessa, sköna converse och en cool tisha, whey!

Kanske kan detta få bli min första vinst!

MVH/Lovisa Wernersson
som inte förstår vart man skriver sin mail...Lwernersson@hotmail.se

Anonym sa...

Hej Marika! Hoppas allt är bra med dig el det vet jag ju att det är, för jag följer ju dig alla dagar året om ;) Dina ursnygga byxor skulle ju sitta perfekt på mig, för vi har ju precis samma storlek :)Så nu är det bara att hoppas på lite tur. Kram till dig från mig.Malin Leander
malin.leander@brudblomman.se

Anonym sa...

Hej bästaste bloggen ever..

Jag fullkomligt ääälskar dom där brallorna. Jag öppnade eget, en djuraffär, för 1,5 år sedan. Har inte kunnat ta ut någon lön och därför inte kunnat förnya garderoben på evigheter. Så jag får sätta mitt hopp till turen:-)

annahoj77@hotmail.com

Tack för en underhållande blogg
*Johanna

Anonym sa...

Wow, vilken snygg byxa, och så snyggt de sitter, hoppas de sitter så på mig också =) hoppas verkligen på tur o få visa upp sig i ett par sådana, håller tummarna MVH// Annika anilss16@hotmail.com PS.Glad att jag hittat till din blogg, du har så fint och ger mycket insperation

Vita möbler och barnbus sa...

Inte det...då kör jag igen ;-)

Detta är ju saken...vill ej va kall om baken ;-)
Och dessa coola brallor faller mig perfekt i smaken ;-D

Jaja,jag vet att jag plågar dig med mina rim och ramsor,men hopet är det sista som dör ;-)

Och en annan bra motivering är att jag som fembarnsmor längtar efter det lilla extra som gör att jag känner mig lite cool i vardagen:-)
Så om jag i dessa får chilla,jag det mycket skulle gilla :-D


Ha en härlig Påskhelg
Kram//Anja

Anne-Lie sa...

Om jag hade dom snygga så skulle min make bli lycklig, slippa se mig i mina slitna jeans!
sykunnig@yahoo.se
Anne-Lie H Karlsson

Fii sa...

Men så fina byxor! Undra om de skulle sitta lika bra på mig som de gör på dig :P? Jag tycker jag borde få möjlighet att testa, fattig student som man är skulle ett par nya sommarbyxor sitta fint! Hoppas man kan få vara lika cool som du i sommar! Kram på dig

Sofie S :)

Photo by Maria sa...

Så snygga brallor.. Small vet i tusan om jag kommer i men blir ju en morot att komma i det innan sommaren om jag vinner dessa snyggingar =)

Har gjort allt du bett om =)

Kram Mia

photobymaria@live.se

Browneyedgirl sa...

Jag fixade just körkortet efter mååånga år av kämpande =) Är såå glad, men dessvärre är plånboken tom just nu. Och garderoben skriker efter första hjälpen *skrattar* Dessa ursnygga brallor skulle vara en mycket bra start =)
Hoppas. Kram och ha en skön dag!
browneyedgirlramona@gmail.com

Anonym sa...

Åh så fina byxor!
My kind of trousers! =) jag älskar denna typ av stil, så avslappnat, så snyggt, så sexigt!

Så vårligt!!!
=D =D

E-mailadress: Wenniedadivas@gmail.com

Älskar din blogg! följer varjedag sedan 2 år sedan..

Många vårliga kramar Wennie Dadivas

Anonym sa...

Godmorgon!!
Tok snygga brallor som skulle passa perfekt på min dotter som är en small. Just för att det är loose fit, det ända hon går omkring i är träningsbyxor som den brottartjej hon är:)
Ha en fortsatt skön vecka:)
Anne Ridderstråle

Anonym sa...

Åh vilken sporre det skulle bli att få vinna dessa ursnygga byxor.
Drabbades av en sjukdom som gjorde att jag gick upp i vikt,svårt att gå ner igen och sen tre täta graviditeter som gav mig mina älsklingar(08,09.12)så nu siktar jag på att bli en smallgirl igen :)
Ha det bäst!!
Kram
Mona
mosv@home.se

Pernilla sa...

Måste ha dem!!!!! Ska njuta av dem så mkt jag bara kan för att sedan ha dem som mål att komma i efter graviditeten. Bring them on!!!

pernilla.zirath@gmail.com

Fia sa...

Åååå!! Efter snart tre graviditeter (tredje kommer nu i juni :)) på fyra år, skulle det vara sååå grymt roligt att få slänga mammakläderna åt skogen(!!!) & istället få klä sej i ett par sådana tokgrymma jeans!
Perfekt också att dem är i S, så jag har ytterligare en anledning att nå mitt viktmål :)

Tack för en underbar & energigivande blogg!

// Fia sofiamandersson@live.se

Mamma sa...

Oj oj oj vilka snyggingar... önskar att jag kom i dem men det gör jag icke så jag önskar att jag kunde vinna dem till min underbara vän "Ulla" som gått igenom en skilsmässa och flyttat till nytt boende. Vore så kul att få muntra upp henne!

familjenhullberg@hotmail.com

Cilia sa...

Hej!

Grymt snygga brallor :) Dem skulle jag gärna skicka till min kära syster som en liten krya-på-dig-vår-present!

Mvh Cecilia (ciliascreativechaos@gmail.com)

Dagdrömmar och verklighet sa...

Fin fina byxor, klart man vill vara med och tävla!!

Är föräldraledig och skrotar mest runt i min plych-dress här hemma.. Dressen är ett sådant signum här hemma så att sambon till och med döpte katten till Plych, så du förstår hur illa det är.. De där byxorna skulle ju passa perfekt att strutta runt i hemma nu i vår, sommar! Då skulle man ju även kunna få oväntat besök utan att behöva springa och byta om fort som tusan!!

Hälsningar från Malin

Anonym sa...

Vilka fin fina jeans! Vill vinna dessa då jag heelt kommit av mig vad gäller klädinköp till mig själv efter att vi fick vår son som är född i mars förra året:)! Så det skulle vara en fin vinst att uppdatera vårgarderoben med:)!

Marie Östlund

Sofie sa...

Eftersom jag faktiskt ALDRIG har vunnit en tävling, ja möjligen ett parti Skip-bo mot maken, skulle det vara fantastiskt roligt att vinna byxan. Att jag dessutom är nybliven tvåbarnsmamma o är vaken mer eller mindre hela nätterna gör ju att det är lite extra "synd" om mig så jag bara måste ju vinna, eller hur ;-).

Tack för inspirationen i din blogg!
Kramar Sofie (zofieh@hotmail.com)

Anonym sa...

Skulle sannerligen behöva nya byxor på rumpan för när vårrensningen slog ner som en blixt här hemma så efterlämnades bara ETT ynkligt par jeans kvar....jag köper nya liksom men när f-n då???

Behöver jag säga Marika att jag håller tummarna?
Kram Anna V

Malin Ydrenius sa...

Vilka snygga byxor! Inom ett par veckor har min stora mage förvandlats till en bebis och dessa byxor skulle då vara toppen att glida runt i. Sommargarderoben ekar tom!

/Malin Ydrenius

maria i borås sa...

Hej! vill gärna vara med och vinna men har inte facebook. hoppas man får vara med ändå!!!
Mvh Maria.

Anonym sa...

Dessa über-snygga byxor är ett must have i varje tjejs garderob i vår.
Självklart är jag en värdig "vinnare" av dessa byxor eftersom de hade suttit som ett smäck på min häck ;) och är dessutom den perfekta belöning då jag snart klarat första terminen på lärarutbildningen (YEH!)

Tack för en härlig blogg, du inspirerar!
/Michaela

Anonym sa...

Jag tycker att jag borde få dom för jag har faktiskt aldrig vunnit något någonsin i någon tävling! Å tycker lite synd om mig själv för det ;) Men tur i kärlek har jag och min man skulle nog tycka att jag va gorgeous i sådana jeans!
Louise Kraftling

Anonym sa...

Glad påsk!

Tack för inspiration, glädje och vackra saker

Jag skulle verkligen vilja vinna byxorna! Jag är ofta riktigt dålig på att tänka på mig själv och dessa skulle vara en vårpresent till bara mig!!

Hälsningar Josefin on the Island

Suzanne Selander (suzanne.selander@hotmail.com) sa...

Mellan inhalationer av Ventolin och Adrenalin här på sjukhuset där vår yngsta son (Rasmus som den 14 april fyller 1 år) ligger inlagd för RS-virus tittar jag in i din blogg. Tänker att jag provar om turen för vår familj vänder i denna tävling?

Tummarna håller jag hårt, hårt, hårt - både för en vinst av fantastiskt snygga byxor men även, och främst, för att vår lilla underbaring snart ska bli frisk igen!!

Glad Påsk från Suzanne i Sundsvall

Anonym sa...

Hej!

Dessa byxor jag önskat jag har,
så att jag slapp gå med rumpan bar!

Supersnygga byxor!!

MVH
Heidi
suomela89@hotmail.com

Anonym sa...

Igår var min födelsedag o jag fick inte ett endaste paket... Tycker synd om mig själv o hoppas på lite tur här istället :)

Du har ett fantastiskt fint hem, tack för att du delar med dig o inspirerar!

Kram
Jennie

jenniethorell@gmail.com

Anonym sa...

vill vill vill ha, Denna byxa. Är en tvåbarnsmor med fyra sträck över 30. Som inte tagit tag i mitt liv efter graviditeterna, är av samma längd som du men just nu inte av samma vikt, kanske skulle dessa byxor ge mig den spark i baken som jag behöver.. må tro.

smålands skogar /johanna

Anonym sa...

Det blev en förvandling från oxe till loppa i en rasande fart som ingen kunde stoppa. Har det senaste året gått ner 47 kilo och dessförinnan inte kunnat ha så mycket fina kläder skulle därför vara roligt om just jag vann :) / Emelie

Pernilla sa...

Hej! Sitter här ensam på morgonen, dricker mitt kaffe och undrar hur jag ska lyckas med mitt nya liv. Jag är relativt nyseparerad efter 16 år och känner mej vilsen. Jag tittar in på Styleroom och inredningsbloggar och drömmer mej bort. När ska jag kunna få mitt hus och växthus? Ska jag alltid bo i min lilla tvåa? Ni här på Styleroom hjälper mej väldigt även om ni inte vet det, så tack för att ni finns.
Min 15 åriga dotter skulle vara underbart söt i dessa byxor. Jag skulle vilja ge henne dem, som tack för att hon står ut med en virrig mamma!
Självklart har jag "gillat" Rutstore på facebook!
Kram och kärlek
Pernilla
pernillapillan@hotmail.com

Jess sa...

Hej!

Om jag vann skulle jag ge dessa snygga byxor till min syster! Vi rensade hennes garderob i helgen och den har inte uppdaterats på ett tag. Hon är så ekonomisk och duktig på att inte slösa på onödigt så hon är mer än väl värd ett par snygga jeans!

FB är gillat!

Hälsningar Jessica

jessanb10@gmail.com