lördag 30 juni 2012

En tår i ögat!


Inspelning pågår.
The crew. The best!

Finaste Emman i världen. Min Emma!


Världens vackraste Malena. Min Malena!

LänkBästaste Petran i världen. Min Petra!


Denna dagen började med en liten tår i ögat av glädje och en massa "ooooh-ha-ha-ha-ha-ha-jag-dööööör-och-kissar-på-mig-på-en-och-samma-gång"-skrattanfall. Anledningen? Jo. Vi har fått oss en liten sneak peak på första episoden av Big in Turkey. Vårt program. Som jag och tre underbara, underbara kvinnor har varit med och gjort. Helt galet nu när jag tänker efter, vad vi har varit med och skapat!!!

Min käre make skrattade som en tok och fick sig äntligen en liten inblick hur vi verkligen hade det där nere i Turklandet. Det går ju liksom inte att beskriva med ord allt det vi gjorde, upplevde, alla känslor och de där ögonblicken då man nästan önskade att tiden stod stilla för någon som inte var där. Å som i snart, snart, snart kommer att få se och förhoppningsvis kommer att skratta lika mycket som vi gjort åt. För det är liksom det som är tanken. Att ge er ett gott skratt. Att ge er en liten bit av oss själva där vi är som vi är, bara rakt upp och ner. Å så lite ironi ovanpå det. Eller korrigering. Massor av ironi ovanpå det :).

Nu är jag spänd och förväntansfull på att se alla de andra episoderna. Håll i hatten säger jag bara. Nu är det inte långt kvar :). Tjohooooooooooooo!!

KRAM

// Inredningsfrun

fredag 29 juni 2012

Äventyr!


Bästa hotellet!
Klänning H&M, sjal/armband/halsband Creative Lounge, väska Gina Tricot.


Idag packade min käre make och jag in oss i bilen, larmade på huset, lämnade kidsen hos mormor och morfar och drog iväg på äventyr. Det är nämligen hans födelsedag (hipp hipp HURRA) och det ville vi fira lite extra. Bara han och jag. Det vara sannerligen inte igår! Så vi styrde kosan mot Hbg och Helsingör (dit vi ska imon) och där möttes vi av solen och värme (vilken inte syns på bilderna eftersom jag går runt med jacka och stor sjal. Men det är dumt att bli kall nu när halsen är helt mupp!!!). Vi checkade in på Clarion , strosade runt på Kullagågatan och avrundade med mumsig middag på tu man hand. Mys!!

Nu, hotellsängen. Snart, John Blund.

KRAM

// Inredningsfrun

Tack alla ni söta, för era braiga halsonts-tips. Har druckit både det ena och det andra och köpt tabletter men framför allt har jag vilat rösten genom att varit tyst. Håller tummarna att jag vaknar upp imorgon bitti och fått tillbaka rösten.

Kaputt!

The MamS.

Fin vän, med en av sina tre underbaringar.
The MamaS och the kids.


Imorgon premiärspelar och sjunger jag och min fina, fina vän på Hotel Skansen. Galet kul ska det bli. Men. Jag är heeeeelt kaputt i halsen. Alltså riktigt kaputt. Får inte fram en ton. Jag bara kraxar och har låter som jag druckit whisky i trettio år. Typ. K-A-T-A-S-T-R-O-F!!!!Det är någon typ av förkylning som satt sig där. Jättekul. Verkligen.......

Så. Nu alla sjuksyrror, läkare, sångerskor eller alla ni som på något sätt vill tipsa mig om mirakelkurer, medicin, som kan få min röst tillbaka till det normala tills imorgon kväll; Shoot, säger jag bara. Ge mig alla tips ni har. För imorgon kväll ska jag sitta bredvid min fina, fina vän vid pianot och sjunga för glatta livet. Så är det bara :).

Nu, fix-i-ordning. Snart, äventyr.

KRAM

// Inredningsfrun och lit smått nervös för borttappad röst

Psssssssssst....... Alltså. Min Pernillaklänning. Jag är nog lite kär!!!!

torsdag 28 juni 2012

Fantomen-mama!




Icon halsband från Creative Lounge, armband present från vän.


Dödskallar. Hur kul är egentligen det på en skala? Lite Fantomen-aktigt sådär har väl jag alltid känt. MEN. Så blev jag lite smått förälskad i ett halsband jag såg (bilden) och sen var det liksom kört. Halsbandet åker på var och varannan dag och Bebis tycker att hans mama är "sååååå cooooool" när jag har på mig det. Fantomen-mama , typ. Iallafall.

Igår fick jag en liten tack-för-hjälpen-present av en vän som visade sig vara ett armband med ja, just precis, dödskallar. Så nu är jag Fantomen-stylish så det står härliga till and I just looove it :).

Nu, frukost. Snart, morgonpromis.

KRAM

// Inredningsfrun

onsdag 27 juni 2012

Livet!







Kopp (gammal) från Indiska.


Det är lite mycket just nu. I livet. Bra och härliga saker dock, som att det är sommar och kidsen har extra mycket spring i benen, maken bygger (foooortfarande) pool och att.... ja... kidsen har myyyycket spring i benen :). Det är lite svårt att sitta på baken i soffa och blogga när man har en 14 månaders som är überalles hela tiden och en 3,5 åring som ja.... är som 3,5 åringar är i allmänhet. På kvällarna håller vi (The MamaS) på och övar in nya sånger och det har blivit många sena kvällar nu ett tag. Så om ni undrar vart jag håller hus så står jag just nu liksom mitt i livet. Mitt i ett poolbygge. Mitt i vad som ibland verkar som en drös av kids, men som bara är mina två underbaringar. Mitt i sång och skratt och" pirr-pirr-i-magen-hoppas-att-sången-går-bra"-nervositet. Men det är mitt liv. Å jag älskar det!

Nu, pussa underbaringar godnatt. Snart, soff-mys.

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssssst...... Förra veckan var vårt hem med i Expressens Livet på landet-bilagan. eftersom jag missade att köpa den så fick jag den skickad till mig på posten. Söt lite bilaga som passar perfekt att bläddra i till lite fika :).

tisdag 26 juni 2012

The MamaS!


På lördag har jag och min fina vän Sofia premiärspelning på Hotell Skansen där vi ska sitta och trubadura (klick på länken så ser ni när vi, The MamaS, övriga datum då vi spelar) ett par kvällar denna sommaren. Ska bli fantastiskt roligt! Sofia och jag har bara känt varandra ett par månader men fann varandra på en gång och att vi sedan delade musik intresset var vi ju bara tvungna att spinna vidare. Eftersom hon har tre underbaringar och jag mina två är det ju liiiiite svårt att få ihop rep-tider. Men vill man att det ska funka så får man det till att funka! Därav många sena kvällar när alla kidsen somnat. Härliga kvällar fyllda av sång, skratt och baljor med kaffe. Kanske en och annan påse med godis också........ Iallafall.
Nu på lördag (30/6) spelar vi mellan 19-23 (med små pauser). Så har ni vägarna förbi the Island och känner för lite god mat (Oh, yes! Mumsig mat finns där) och kanske ett glas med något gott (oh yeeeees!) och vill lyssna på lite musik så kom förbi vettja. Lite moraliskt stöd kan vi två mamas behöva :).

Nu, frukost. Snart, leta fram stövlar och regnjackor (Alltså. Detta regn. Jag säger då det....)

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssst........ Jag vet att det är många som väntar svar på era mail. Håll ut. Jag ska försöka hinna beta av dem idag.

måndag 25 juni 2012

Perfekt fikaväder!




Egentligen är ju detta sommarväder-from-hell perfekt fikaväder. Sagt och gjort. Idag bjöds det på jordgubb- och bananpaj (ni som följer mig HÄR och på Instagram har redan fått er en sneak-peka) här på the Island. Mums!! Imorgon hoppas jag dock på en fika ute i solen på altanen. Får se om vädergudarna är med mig på den biten :).

Nu, kaffe. Snart, sång.

KRAM

// Inredningsfrun

Svensk sommar!

Ljusmanschett och ljusstakar från Louise Interiör.

Gammal lampett från Jysk (typ 29 kr eller något).


Jag vägrar ge upp hoppet om den härliga svenska sommaren. Men idag känns den gaaaanska ska avlägsen med 12 grader och ösregn. Hörde jag ett "tjibi" på den eller? Hmm......

Ska nog muntra upp mig med lite shoppi, shoppi. Bästa!!

Nu, fix-i-ordning. Snart, stan.

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssssst....... Jag har plockat in lite fläderblommor och satt i den vackra Mateus-kannan. Love it!!!

söndag 24 juni 2012

Den mytomspunne!





Här har ni honom. Den mytomspunne Storebror. Eftersom han är vuxen och lever sitt liv och bara hälsar på oss här på the Island lite då och då, blir det ju ganska naturligt att han inte har figurerat så ofta här på bloggen. Storebror är alltså Bebis och Lillebrors storebror och inte av mig skapad som ni säkert redan har räknat ut :).

Så. Till er som undrat och frågat är denna lilla nätta 190 cm Storbror singel och lever livets glada dagar i vår vackra huvudstad där han pluggar till hälsopedagog och tränar crossfit. Så om ni vill ha mig till svärmor är han den ni ska få på fall ;D.

Nu, två Alvedon. Snart, sova bort halsont och den begynnande febern.

KRAM

// Inredningsfrun