söndag 10 februari 2013

Att gjort ett val som gör ont!!

Så.

Då var tillbaka på banan igen efter en gårdsg och galakväll med dans å sång natten lång. Den glittriga Pernilla Wahlgren-klänningen var på och likaså de nya higheelsen (som visade sig vara lika dödligt snygga som dödligt onda för fossingarna). De sistnämnda visade sig ju vara ett val som gjorde liiiite ont så skorna åkte av efter ett tag. Dock fortsatte dansen ändå :).

Idag hämtades mina underbaringar upp av deras far. För att liksom återkoppla till val som gör ont. Å att göra valet och ta ett beslut om att inte få 100% av tiden med sina kids är det svåraste jag gjort. Jag tänker att jag istället gör det bästa av de 100% som jag har när mina underbaringar är hos mig. Mycket mer än så kan jag ju faktiskt inte göra.

Nu.
Få lite frisk luft i lungorna. Kan sannerligen behövas när ens mama-hjärta har gått lite itu. Frisk luft kan råda bot på det mesta :).

KRAM på er alla godingar

// Inredningsfrun

Psssssssst.... Lite picks från mitt sovrum. Inte helt klart ännu men en bit på väg. Håll tillgodo :)!
10 kommentarer :

Lina sa...

Förstår att mammahjärtat gått itu. Styrkekramar till dig! Du är en himlans bra mamma :) Kämpa på! Så snyggt det blir i nya hemmet!
Kram L

Laura sa...

Visst är det ett svårt val men det är mycket bättre för alla än om ni skulle vara tillsammans och bråka och må dåligt... Då är det bättre att barnen får ha föräldrarna för sig själva och alla är lyckliga.
Sovrummet ser fint ut :)

Änglaliv sa...

Är så otroligt imponerad av att du får allt det vita att funka, det känns varmt och ombonat. Vårt hem är också väldigt vitt, men jag tycker bara det ser sterilt ut! hur gör du?!!

InWhite4You sa...

Hej
Sökte inspiration för inredning och vem hittade jag? En bekant från Instagram hi hi. Fin blogg och härlig bilder du har.
KAn tänka det gör ont att vara ifrån barna sådär. Hoppas promenaden gör dig gott :)

Ha en skön söndagkväll
Kram Lena

Anonym sa...

Är lampan på sängbordet från Ikea? Du har fått det väldigt fint!

Browneyedgirl sa...

Jag förstår att det gör ont när barnen åker, men som du säger så har du verkligen gett dom 100% när dom är hos dig, kvalitets tid min vän <3 Du är en underbar mamma.
Du får det så fint i nya hemmet =)
Stor kram

Anna-Maria sa...

Hej vännen!

Vet precis hur du känner dig i ditt hjärta när sönerna dina åker hem till deras pappa! Min underbaring skall hem till sin pappa i morgon! Vi har återigen separerat sedan tre veckor, nu är vi särbos i stället. Men det är lika jobbigt varje gång sonen lämnar min lägenhet!
Det gör ont i mamma hjärtat!
Och det värsta av allt är att det blir inte mindre jobbigt heller, lika jobbigt varje gång, men man lär sig att leva med det!
Lycka till med allt och jätte fint sovrum fast det ännu inte är klart!
Kram Amie

Anonym sa...

Oj så fint du får det i din lägenhet!! När jag separerade från mitt ex som nu är ca13år sen skulle vi ha våra tre pojkar varannan vecka,,, tyvärr funkade det inte så bra då pappan aldrig kunde ha dom när han skulle. Jag fick allt o han inget i slutändan,,, för mig som har fått haft grabbarna 100% mår ju bra för det samtidigt är det en sorg att dom inte hade en pappa som hade tid o ork för dom :-(,, nu är dom dock rätt vuxna o har lite sporadisk kontakt med sin pappa. Så jag tror på att man kör 100% den tiden man har dom o ger dom massor av kärlek,, så kommer det nog bli så bra såå <3 jag förstår åxå din sinnesro,,,, jag gick runt i min lägenhet o kände mig så full av sinnesro o upprymdhet,, det var det bästa jag gjort o mina grabbar mår hur bra som helst idag!!! All kärlek o lycka till dig Marika! Kram J

Sanna sa...

Här hittade jag en väldigt inspirerande blogg! gud vad kul!
underbart fint hem. hihi.
behöver all inspiration jag kan få!
kram!

jessicapersika75 sa...

Jätte fint med kortet utanför ramen!! Jag gillar det mycket!! :)