måndag 18 februari 2013

Hjälp!


 Hur jag än försöker så gåååår inte bilden att rotera!!!


Alltså. 
Morr. Morr. Morr!! 
Å HJÄLP!
Blogger har varit och pillat i layouten och det går inte (japp, jag hävdar bestämt) på något som helst sätt att vända/vrida/rotera på bilderna som jag laddar upp. Jag sparar alltid mina bilder redigerade och klara och det har aldrig varit några problem innan. Jag laddar upp bilderna i html-koderna och det har funkat utmärkt tills de nu har ändrat uppladdningen även där och jag står som ett levande frågetecken med parollen "det-var-bättre-förr" i högsta hugg och lite sådär på krigsstigen. För nu har jag ju maaassor som jag har fotat och vill visa PRONTO. Oh the retfullness på det kan ju jag känna.
Typ.
Så nej. Jag har inte dött eller tappat stinget utan det är Blogger som trilskas med mig. 

Någon som kan HJÄLPA mig så vore jag evigt tacksam. 

Nu, försöka en gång till (envis som synden är jag). Snart, svära en harang av väl valda ord eftersom det förmodligen inte kommer funka denna gången heller.

Men skam den som ger sig!

KRAM

// Inredningsfrun

12 kommentarer :

Lavendel och Kamomill sa...

Jag brukar skicka små fina "kärleksbrev" till supporten så fort något inte funkar. Vet inte om de verkligen når blogger, men ändå, man kan ju alltid hoppas.

Det är ju så frustrerande när det inte fungerar. Ännu värre är det om det är något som funkade prima som de sedan ändrar på. Ibland undrar man varför allt måste ändras för att "bli bättre" hela tiden, för let's face it, så blir inte alltid fallet.

Hoppas det löser sej för dej!

Photo by Maria sa...

Lägger du inte in bilder via den lille bilden i menyn där du skriver? HTML-koder anväder jag mig aldrig av..

Hoppas det löser sig..

kram Mia

ullie sa...

tycker att de e super söta upp och ner :)

men sur aj det blir man :) brukar vända mina på facebook o sen lägga in igen

hoppas din start på veckan varit bra kram

Sofie sa...

Det är alltid kul att läsa din blogg och få inspiration av dina fina bilder. Istället för att lägga in bilden i html koden har du testat att lägga in bilden direkt när du skriver inlägget? Det funkar för mig som också har blogger. Lycka till :)

Anonym sa...

Jag är inte tekniskt begåvad, men jag minns att en bekant till mig hade något liknande bekymmer och det slutade med att hon fick avinstallera och installera om det däringa. Vet inte om det kan hjälpa dig, men det är väl mitt tips. Lycka till.....

Fia sa...

Jag letar efter en sån vägglykta du har i vardagsrummet. Var har du köpt den?

Anonym sa...

Förstår, instämmer i alla dina morr o "det var bättre förr"!!! Attans skiit!!! som jag brukar säga! Tack för din härliga blogg, jag menar inställning till livet, bilderna osv, som jag upptäckte precis när du talade om att det var dags för nästa steg i livet. Stor kram fast jag inte känner dig från Liljan på en ö söderut ;-)

Helén i Vilrummet sa...

Visst är det trist! Har också problem både nu och då. Å tyvärr har jag ingen lösning heller. Ibland sparar jag om bilderna i "liggande" så blir de "stående" på bloggen. Ingen bra lösning men den funkar för stunden...

Good luck!
Kram Helén

Anonym sa...

Hej! Hur går det med försäljningen av huset??

Lina sa...

Hej, hittade till dig på styleroom.se när jag var ute och kikade lite efter kakel. Måste bara få säga att även om jag inte alls har samma typ av inredning i mitt egna hem, så är ditt hus det finaste huset jag någonsin sett!

Ja, det var väl bara det :)

Lina sa...

Oj, jag skrev en kommentar till dig för en stund sen och nu har jag läst en bit i din blogg. Jag ber verkligen om ursäkt om min tidigare kommentar gör dig ledsen på något vis. Jag läste nu att du separerat och flyttat och jag känner mig jättedum för att jag skickade väg min tidigare kommentar, som bara var menat som en komplimang.

*skäms*

Browneyedgirl sa...

Hej raring =)
Visst blir man lite tvär när det inte fungerar, hade problem med ett tag sen och kunde inte ladda in bilder alls. Hoppas du hittar felet, jag har tyvärr ingen aning om vad det kan vara. Men söta är dom dina små underbaringar, fast dom är på sniskan =)
Kramen fina <3