måndag 26 juli 2010

Inredningsfrun är med....

Bild: Blocket

........ korgsoffa!!! Tjohoooooooooooooo!!!! Denna lilla skönhet hittade jag för under halva ordinarie pris efter lite detektivarbete på nätet (thank God for Internet)!!! Å till helgen ska vi ta oss en liten dagstripp ner till Kivik (ja, vilket sammanträffande!!! Vi som ÄLSKAR Kivik!!) och hämta den. Tjohoooooooooooooo igen!!

Å som ni säkert har listat ut, har jag ju lyckats att övertyga Inredningsnörden om att den blivande softisch-lounge-hörnan kommer att bli ljuvligt mysig med denna söta lilla korgsoffa. Faktum är att han gillar den lika mycket som jag :)!!! Härligt när man har samma smak!!!

Ikväll blev vi bjudna på lite spontan grillkväll hos goda vänner. Såååååååååååå mysigt och sååååååå ljuvligt god mat!!! Å dessutom så är det ju alltid lyxigt att sätta sig till ett dukat bord när man har jobbat hela dagen!!

Nu blir det natti natti sovagotti!! Å jag ska drömma om vår nya söta soffa och allt lull-lull som jag ska fixa! Life is goooooooooooood!!!

KRAM

// Inredningsfrun som är med korgsoffa :)

2 kommentarer:

  1. Vilken lycka när man hittar ett sådant fynd.
    Stort grattis til den fina affären.
    Kram Lina

    SvaraRadera
  2. Fin soffa, tänk bara på att om den står ute i regn kan den bli väldigt sned! Vissa rottingmöbler är gjorda för innomhusbruk.

    SvaraRadera

Vad glad jag blir att just Du tittade in här hos mig. Lämna en liten kommentar så hittar jag tillbaka till dig :).

KRAM <3