tisdag 19 mars 2013

Det där med vardagslyx!
 Sötaste ungsfasta Le Creuset-formen (från Royal Design) är perfekt middagsstorlek till mig eller för underbaringarna att dela på.
Servett från Nyblom & Kollén

 
 
Alltså.
 
Ni som hängt här med mig på bloggen ett tag, vet ju att jag är en riktig sucker för det där med att lyxa till vardagen lite.
Å med lyxa till menar jag ju inte att gå och köpa ostron eller värstingväskan utan jag gillar ju de där sakerna som vem som helst kan göra, när som helst.
Som till exempel att göra lyxig potatisgratäng med extra grädde och ost så där mitt i veckan.
 
Små saker som förgyller vardagen.
I sötaste lilla "perfekt-för-en-perfekt-för-två"-formen i gulligaste gult.
Det är vardagslyx för mig!
 
Vad gör Ni för att sätta guldkant på vardagen?
 
KRAM
 
// Inredningsfrun
 

6 kommentarer :

Anna sa...

Hej. Måate bara få veta var fu köpt dina tavlor med fjärilar i och med svart ram. Så sjukt snygga! Och tack för en riktigt bra blogg.
Kram/Anna

Bokälskande mamman sa...

Jag håller helt med dig om att vardagslyx ska vara något som vem som helst kan göra. Vardagslyx för mig kan vara så enkelt som att gå och lägga sig i en renbäddad säng, kanske låter konstigt, men jag älskar den känslan!Att sätta sig ner till ett fint dukat bord, med tända ljus eller en fräsch blombukett är också vardagslyx. Vardagslyx är också att kunna ta sig tid och sätta sig ner och läsa en liten stund. Eller bara ta sig tid att vara, att vända upp kinden mot solen och njuta av solen eller våren som gör sitt intåg.

Tack för allt du delar med dig till oss här på din blogg! Kram

Anna sa...

Riktigt fin minigryta, så himla tjusig i den färgen också :)

Lilly Dahl sa...

Yes .... We shouldn't keep all life's treats just for the weekend. Looks wonderful.

Annika sa...

Åh, så rätt! Njuta av livet ska man göra varje dag, det gäller bara att komma ihåg det ;-). Fint du har fått det i din lgh, vill också kunna få ihop mitt/vårt hem så där snyggt och mysigt. Längtar till sommaren då vi ska få ommålat och tapetserat i större delen av huset. Tror det kommer bli så mycket bättre. Mer inspiration kommer och så får man ju inspiration av att se hur du har det. Älskar det!! Ha det gott och njut av livet (varje dag)!! Kram

Iris sa...

Åh, jag samlar poäng i linas matkasse för att kunna klicka hem en stor le creuset snart, de är så fina! En solgul kanske vore nåt för mig faktiskt.. livar upp vardagen lite :)

Heja vardagslyx, aj löv it!
kram /iris