tisdag 6 april 2010

Dagens problem!!

Tell me hur tusan jag ska kunna docka på ett sådant här lusthus på altanen, utan att min kära make märker det??? Jag VIIIIIIIIIIIILL HAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!

Jag tänkte prova med den välkända repliken "men-den-här-gaaaaaamla-trasan/krukan/blomman/gardinen/lusthuset-har-vi-ju-haft-i-eeeeeeeevigheter", men jag har en känsla av att den kanske inte funkar lika bra på mitt lilla "vi-MÅSTE-ha-ett-lusthus"-projekt. Eller vad tror Ni??

Hmmmmmm.....

// Inredningsfrun å lite förbryllad

Pssssssst........ Bilder från Goggle OCH Stenlycka!!!

9 kommentarer :

Karin sa...

Hoppas att du lyckas övertala han för det var grymt snyggt.!!!..

/Karin

Elle sa...

Jag tror inte att du kommer ha några större problem med att övertyga din inredningsnörd om att den skulle se snygg ut hos er...*blink*

Den skulle nog se snygg ut även hos mig, men tyvärr är tomten lite för liten.
Ha en skön kväll!
Kram Elle

cat sa...

Åhhh läckert.
Försök snarare med "Jag trodde du ville ha det som överraskningspresent" ;)
Ha de gott. Catarina

Vackra Vita Ting sa...

Håller tummarna!!! Det är alldeles underbart med lusthus, det kan han ju bara inte motstå tillslut.
Såå söt han är lille Bebis med sin nya outfit:)
Kram!

Anonym sa...

Lusthuset var ju såå fint, jag vill också ha ett... vi får klura ut nån bra förklaring till varför vi inte klarar oss utan det. Vi kan ju inleda med god middag och efterätt och sen berätta att -tänk va mycket god mat och mys vi kunde ha i ett gulligt lusthus... ha ha ;-)

Annie sa...

Hejsan! Hittade hit när jag var på jakt efter barnsängar. Er son har en jättefin säng :)...såg att ni hade hittat den på blocket, så det blir väl att söka vidare där nu då ;). Hoppas att du får ditt lusthus, det är verkligen härligt! /Annie

STENLYCKA sa...

Blev väldigt förvånad när jag såg mitt lusthus på din blogg.(Den första bilden)
Kul att du tyckte lusthuset var snyggt. Det tycker jag också. Det är jag som äger det och har tagit bilden på det. På min blogg har jag skrivit att mina bilder är mina egna och att man gärna får låna dem, men man skall fråga om lov först och alltid ange källan. Jag vill gärna att man respekterar det.
Raina

Inredningsfrun sa...

Å det tyckte jag var lite pricksäkert av mig, måste jag säga!! Att av 55 700 träffar på Google-sökning av "lusthus" så valde jag ut en bild som en av mina läsare har tagit!!! KUL!!! Å eftersom jag tagit bilden från Google så angav jag Google som källa, eftersom jag ALLTID anger källa till mina bilder. Tur för mig att den riktiga källan gav sig tillkänna så att jag kan korrigera min andrahandskälla.

För oj oj oj vilket vacker lusthus det var!!!

// Inredningsfrun :)

Ninne sa...

Men oooh så underbart fint! Klart ni ska ha ett lusthus! :-)