måndag 11 februari 2013

Bra start!

Frukost.
Ett ord med stor betydelse för mig och något jag sällan prioriterar bort. Dagens viktigaste mål, enligt mig, som jag aldrig tröttnar på eftersom det går att variera i det oändliga. Både vad det är som inmundigas, vart och med vem. Just nu njuter jag lite extra av frukostarna eftersom jag äääääntligen får lov att slå på radion Som skvalar lite skönt i bakgrunden. Ljuvligt!!

Tänk vad lite som krävs för att få en bra start på dagen. Egentligen :)!!

KRAM

// Inredningsfrun

14 kommentarer :

Linda sa...

På helgerna äter jag goda frukostar. På vardagarna har jag så otroligt svårt att få i mig något annat än rostbröd vilket inte är så kul att äta fem dagar i veckan. Men, men, bättre än inget alls. :)

Kram Linda

dansdotter sa...

Åh så mysigt du ser ut att ha det på morgonen. Åh DUUU va härligt att få knäppa på radion direkt på morgonen, det tycker jag med=)) Det är det första jag gör på morgonen.
Ha en fin dag fina du.

Kramelikram

Anonym sa...

Strålar. Det strålar omkring dig. Det märks att du åter kommit tillrätta med det mesta. Tänk på känslan du har nu. Bara lev! Lev i nuet! Lev ut! Var lycklig! Gör som du vill! //Kram//White

Helén i Vilrummet sa...

Vilken härlig frukost och på en vardag till och med! Det önskar jag att jag hann med. Men det får bli på helgerna istället.

Trevlig blogg du har. Hit tittar jag nog fler gånger.

Ha en fin dag!
/Helén

e carlsson sa...

Åhh, mysigt med frukost. Håller helt med. En fråga. hur håller du dina fina hortensior vid liv, har du ngt bra tips??
Tack för trevlig blogg, nyss hittat den och du inspirerar..

Fröken Gredelin sa...

Jag är helt hopplös, tycker inte om frukost alls- om den inte serveras på hotell då förstås!:) Du har det så fint i nya lyan, bilden från vardagsrummet gjorde mig väldigt avundsjuk! Önskar dig en härlig måndag!

Photo by Maria sa...

Jag är ingen frukostmänniska men äter det oftast ändå..
ser mysigt ut med frukost i ditt kök..

Kram Mia

Anonym sa...

Ja tänk vad många små kompromisser man står ut med när man lever tillsammans med någon, som säkert är skönt att slippa om kärleken tar slut. Själv hade jag nog njutit av att få ha lampan släckt vid frukostbordet, men nu är ju kärleken fortfarande stark så jag får väl stå ut med att mannen "ser ju inte att läsa tidningen om lampan är släckt!". Hihi. Jag menar bara att man kan ju välja att se det positivt, som du gör, hålla huvudet högt, tro på framtiden, njuta av att radion skvalar och känna friden som nog bara kan infinna sig när rätt beslut har tagits. Good for you! /Sofia

Maja MIna Flickor Två sa...

Åh vart har du köpt tallriksunderläggen, dom svarta, och var hade du köpt den vackra stora brödburken du hade i köket i gamla huset.
Och du, grattis till klivet, klivet in i ett mer harmoniskt liv kanske, men till det vågade klivet fullt av mod, för jag förstår, som den två barns mamman jag också är, att är det barn inblandat så krävs ett större mod att bryta upp.
Jag önskar dig allt gott!
Kram Maja
Http://rundvandring.blogspot.com

baraetthem sa...

Du har så rätt! Det ser alltid så mysigt ut hemma hos dig också, oavsett hur du bor!

Och du är så bra du, precis som du är! Fortsätt tro på dig själv och det du vill, det är då det blir riktigt bra!

Kram F

dianasdrömmar sa...

Bästa stunden på dagen kram Diana

Åsa sa...

Det är en helt annan känsla här inne nu. Nyanser. Nyanser som inte fanns förut, på samma sätt. Då var allt vitt, vitt vitt och dött..förlåt de hårda orden. Vill inte såra.
Men nu, nu är det liv och kulört :)
Syns du mår bra igen!
Kram på dig och jag önskar dig all lycka :)

Anonym sa...

Tips till tidigare kommentar: Hortensior får inte torka ut, utan sänk dem i vatten var o varannan dag så de får dra åt sig, så står de så länge att du hinner tröttna på dem t o m ;)Kram Linda

Nordic Design Hub sa...

Snygg och stilrent inredning som man ser i många hem numera. Vi gillar det men även mer färgglad inredning. :-)