torsdag 9 maj 2013

Det där med att hinna med!

Alltså.

Mitt dilemma i livet är att jag ofta tror att jag ska hinna med så mycket mer än vad som faktiskt är rimligt. Kastar med sedan på att jag dessutom är jordens tidsoptimist så är det inte alltid att ekvationen går ihop.
Speciellt inte de veckor som jag har mina underbaringar hos mig. 
Då går ju allt tid till dem.

Så.
 Det jobbar jag på just nu. 
Att prioritera saker och inse att jag inte hinner med precis allt.
 Eller kanske inte ens något av det jag tänkt. 
Men livet går ju liksom vidare ändå :). 

KRAM

// Inredningsfrun med liiiite för lite timmar på dygnet just nu

Psssssssssst...... Ett par kvistar av japansk körsbärs pryder köksbordet just nu och är ett trevligt blickfång till morgonkaffet. Ljuvligt!

6 kommentarer :

Suz sa...

Du är inte ensam om att inte hinna med allt du vill! Jag tror vi kämpar lite till allihop med just detta fenomen ... bara det att det alltid finns vissa som verkar hinna med allt, precis allt. Men det är ett spel för gallerierna tror jag;) plus att vi är väldigt duktiga på att snappa upp en som gör en grej vi vill, en annan som också gör något vi vill och så rullar det på och vi "liksom glömmer" att det var olika personer som gjorde olika saker.

Vi är alla fantastiska som vi är, och det är säkerligen helt riktigt att helt enkelt bara inse att vi inte hinner allt. Men också att fokusera på det vi faktiskt hinner, som många gånger är väldigt mycket. Bloggvärlden är fantastisk, men vi ser ofta bara det "bästa av det mesta".

Och det är väl klart att du vill vara där för dina underbaringar när de är hos dig och att det måste bli lite extra tight när du är ensam med ansvaret för dem. Jag tycker du är en stark kvinna.

Och tänk vad lite körsbärskvistar kan ge lyster i hemmet, det är underbart när man kan ta in trädgård och natur på det sättet!

Ha det fint!
Kram
Suz

ANDREA SECKÁ sa...

Miluji váš blog ...překrásné fotografie plné pozitivní energie. Děkuji vám .
Andrea ...Czech republik

Septemberflikka sa...

Härliga körsbärskvistar! Här i Stockholm blommar hela Kungsan.

Ja du, jag borde också lära mig att inse att sänka ambitionsnivån, man kan inte vara överallt och göra allt hela tiden. Jag jobbar också på det. Att var sak har sin tid och att det TAR sin tid ;-)

kram

ps, du kom gillar inredning, kika gärna in i min nya shop :) ds

www.market-place.se

Nina C. sa...

Godmorgon! Jag vill bara "kika in" och säga att din nya header är superfin!!!
Ha en fin dag!! Stor Kram!

Lena - gott för själen sa...

Ja jisses, tänk om man hann allt man ville! Det finns ju så mycket kul här i världen.

Underbara kvistar.

Jättefin header! Den gillade jag skarpt.

Kram Lena

Sussie sa...

Vardagens dilemma, tidsbrist o känslan att man inte räcker till. Tycker du gör det fantastiskt BRA!Manfår försöka klappa sig själv på axeln lite mer :) Jag höll på att stressa sönder då jag bara såg allt som jag INTE hann med, så nu jobbar jag medvetet med mitt eget tankesätt o känner mig glad över allt jag faktiskt hinner med. Plus att jag kvällen innan sorterar ut i skallen 3-5 saker som MÅSTE hinnas, därefter vad som är bra om jag också hinner - resten är bonus! ;) Löjligt kanske men vill inte bli utbränd igen. Gäller att hitta de knep som funkar för en själv o gör att man kan lägga sig nöjd på kvällen :) Lycka till med tävlingen!