tisdag 7 maj 2013

PANIK!!

Hjälp! Hjälp! Hjälp!

Någon har varit inne och ändrat lösenord på mitt Facebook-konto och därav kommer jag varken åt mitt personliga konto eller mitt Inredningsfrun-konto heller för den delen. Så om det är tyst eller om det läggs upp konstigt material på den sidan så vet ni nu varför.

PANIK!!!
Å eftersom jag har en gammal e-mailadress kopplat till kontot (som inte längre existerar) så kan inte något nytt lösenord skickas eftersom jag inte kan får svarskoder till någon annan mail. Kommer ingenstans alls och är helt låst!! Å eftersom kontot är låst kan jag ju inte gå in och ändra något heller!!

Någon som varit med om detta och kan hjälpa mig? Man kan ju inte komma i kontakt med Facebook men jag har anmält mitt konto som hackat. Så nu finns jag inte ens med längre när jag försöker att logga in. Olustig känsla!!!

Så.

Hjälp! Hjälp! Hjälp!
 
KRAM
 
// Inredningsfrun med lätt panik

6 kommentarer :

Anonym sa...

Försökte söka på ditt privata men hittar det inte , verkar vara borttaget ?
Inrednings frun ser man

Veronicas Lantliv sa...

Alltså vad håller folk på med egentligen. Vad är det kul att förstöra för andra. Tyvärr kan jag inte hjälpa dig, men hoppas det ordnar sig på något vis. Kram Veronica.

Emschen sa...

Men gud så trist!

Vad är det för fel på folk egentligen? Varför vill man hacka någons FB-konto?

Hoppas att det reder upp sig!

Kram

Browneyedgirl sa...

Men fy, vad är det för människor som gillar att förstöra för andra egentligen. Hoppas det löser sig för dig, olustigt ju som du säger. Stor kram <3

Anonym sa...

Tråkigt att det finns de som väljer att lägga tid, kraft och energi på att förstöra för andra. Hoppas det löser sig!!

Emma Johansson sa...

Vet inte om du har fått ordning på det igen? Mitt konto där var anmält/borttaget för ett tag sen, och det jag gjorde var att maila dem på Facebook (kommer inte ihåg exakt hur jag kom i kontakt med dem) men det enda jag behövde göra var att skicka in en kopia på mitt ID-kort som visade att jag var jag och Vips så hade jag mitt konto tillbaka! :D

Vet inte om det är så pass "enkelt" för dig då du inte har någon mail kopplat till det.

Håller tummarna och hoppas på det bästa!