måndag 14 september 2009

Är det kanske lite skämmigt???Jag anser ju att jag fortfarande är en riktig färsking när det kommer till det här med bloggandet. Så om jag träffar någon jag känner så tycker jag ju såklart att det är roligt att berätta att jag börjat blogga. Speciellt när en del tror att det är låååååååååångtråkigt att gå hemma och vara mammaledig å att man inte har något att göra. I alla fall.

När det väl kommer till kritan vet de flesta om mitt bloggande, men säger inget. De ger sig inte ens till känna här på bloggen. Min fråga är då;

Är det skämmigt att följa en blogg som skrivs av någon man känner???

Jag menar, alla ni där ute i cyberspace som gladeligen lämnar tips och kommentarer till mig, en person som ni aldrig har träffat, gör ju det utan större betänkligheter, eller hur? Ni har ju alltid valmöjligheten att vara anonym, trots att ni lämnar en liten kommentar!!!

Vad jag vill ha sagt är ju att jag så klart är nyfiken på alla Er där ute!!! Framför allt är jag ju mest nyfiken på om de nästan 200 dagliga besökande är min mamma, som ska undrar vad jag har för mig om dagarna.

Så kära gulliga, rara, nyfikna ;-) läsare, jag skulle bli såååååå glad om ni skrev en liten rad, till lilla mig!!!

Kramar till alla Er där ute!!!

// Inredningsfru å lite nyfiken

Pssssssst.... Såg (bland alla fejk-kvistar) att min orkidé hade börjat blomma om igen - härligt!!!

9 kommentarer :

Anonym sa...

Hejsvejs! Jag kan ge mig tillkänna..Du har en mycket mysig blogg!
Kramar lina

Moa sa...

Är ju alltid spännande att veta vem som läser sin egen blogg!!Jag läser din men det visste du ju redan;-)

Kram Moa

Anonym sa...

Hej!

Jag läser, har kommenterat några gånger men inte fått något svar.. jag har ännu inte tagit steget att skaffa egen blogg!

Tror att vissa inte vill erkänna att dom läser bloggar, vet inte varför men ibland känns det så...

Ha det bra!

Mvh Liza

Inredningsfrun sa...

Hej Å tack för era gulliga kommentarer!!

Liza: Tack för att du har fortsatt att lämna kommentarer trots att jag inte har svarat. Måste genast kika tillbaka på mina inlägg och se vad jag har missat! Har iallafall för mig att du har varit med på mina små lappar till dragningen på tävlingarna. Stor kram till Dig!!

Mamma Dee sa...

Hej! Hittade din blogg idag på Julias sida! Har varit inne o kommenterat ditt underbara hem på styleroom förut! Blev så glad att du har en blogg också =) Den måste jag bara följa =) /Mvh Zandra

Anonym sa...

Hej
Jag läser oxå gärna din blogg men har tyvärr ingen du kan kolla in. Hittade till dig från styleroom där jag kollade in ditt underbara hem.
Kram från Mia

ewa palm sa...

hejhej..även jag hittade dej på styleroom..du har ett underbart hem..o en underbar blogg..bebis e såååå söt..haha..tyvärr e nog min blogg inte lika intressant som din..den handlar bara om mitt lite småtråkiga vardagliga liv..e långtidssjukskriven nämnligen.
ha d så gott//Ewa

Anonym sa...

Hej igen!

Det var absolut inget illa menat, tänkte bara att det är lättare att svara en person om denne har en egen blogg!
Var frågade bla om din eventuella loppis, jag älskar verjkligen loppis, men när jag inte vet var denna eventuella loppis håller hus blir det ju inte så lätt!

Angående ditt inlägg om kaffekoppar så har jag ett litet tips!
Åhlens har fått in lite nytt med den lantliga romantiska känslan!
Har oxå kommenterat och skrivit att det är något som vi tycks dela, stil och smak! =)

Ha det bra!

Mvh Liza

Mvh Liza

Anonym sa...

Hej!

Jag brukar också följa din blogg! Tycker att ni har ett jättefint hem, såg det först på styleroom. Dessutom tror jag att din son är ungefär lika gammal som min son så det är roligt att se och höra om hans små äventyr!

Mvh
Maria