tisdag 29 september 2009

Oooo ja, kära läsare.....
..... visst blev det ett besök både hos Handplockat och Systrarna Grön den här gången oxå. Och oooooooo ja, kära läsare, visst kommer det bilder där ifrån snart. Tålamod är en dygd ;-)......

Imorgon ska jag muta mannen att åka hit en sväng innan vi styr kosan tillbaka till the Island. Så jag får inte glömma bort att lägga kameran på laddning!!!

Krameli kram

// Inredningsfrun å lite kär i Linköping

Pssssssss......... Lite bilder från dagens besök hos Systrarna Grön!!!

6 kommentarer :

Anonym sa...

Hej!
Följer din blogg och tyckte bilderna från Unnerstad var sååå fina så jag stannade till där efter jobbet en dag. Jobbar i Linköping men har aldrig satt min fot i de affären du pratar om, hemmablind???? Tack för alla tips och underbara bilder.
Kram Cajsa

Hemmets ljuva stunder sa...

Hej
Gud vad hälig blogg du har , jag har hittat dig på style rom visst stämmer det?
jätte fina bilder du har tagit

Kram lisa

Anonym sa...

Om ni åker genom Åtvidaberg på hemvägen kan jag tipsa om två små mysiga butiker där. Den ena är en blomsterbutik med många lyktor m.m, den heter Blomsterdesign. Den andra heter Smultronboden (ligger vid ICA).

Cajsa

annika sa...

ja det är synd att jag har några mil till era trakter men det händer ju att jag har vägarna förbi och då ska jag passa på att kika in i alla fina butiker som ni föreslår.
annika

Malin sa...

Hm, Nött och nytt hade jag inte en aning om, vilken tur att du tipsar om butiker i min egen hemstad ;-). Hoppas du lyckas muta till dig en sväng till Unnerstad idag, blev sugen på att själv åka dit i eftermiddag. Om jag säger att det var jag som tipsade dig om dem så kanske jag får lite rabatt... :-)

Ha det gott!

~~*Pennyshouse*~~ sa...

hej hej!

wow...vilka butiker du besökt.....man bli ju helt sjuk av allt fina.

Läste det förra inlägget..klart man INTE fotar nått stökigt & ostädat hemma...man får ju fixa till lite just då när man tar kortet.man kan ju inte bo i en utställningslokal om man nu inte är miss anka som kan ha hemhjälp...hihihihi..

Kramizz nilla