tisdag 22 september 2009

God härlig morgon!!!


För er som missade mina inlägg igår så kommer här en favorit i repris. HÖJ volymen och lyssna!! Du kommer garanterat att bli boostad med energi och vara på bra humör hela dagen :-)), det blir jag i alla fall.

För tillfället känner jag mig som en urkramad disktrasa, för Bebis har sovit så dåligt om nätterna när han varit sjuk och kommit in i en dålig rytm. Så jag försöker att hitta små saker i vardagen som gör att jag "glömmer" att jag har sovit noll timmar de senaste dygnen. Som att lyssna på en underbar cover-låt, eller som att laga lite extra lyxig "mitt-i-veckan"-middag, eller ta med mig kameran ut på promenad eller gosa med mina älsklingar!! Detta ger mig mycket energi tillbaka. Vad gör du när du behöver fylla på dina batterier??

Hoppas att Er tisdag blir mysig. Jag känner på mig att det blir en extra rolig och händelserik dag idag!!! Härligt!!

Kram kram

// Inredningsfrun

3 kommentarer :

Malin sa...

Go'morron!

Man blir ju pigg och glad bara av att läsa din blogg vetja!

Önskar att jag bodde lite närmare så att jag kunde komma och fynda på din loppis, det är liite för långt att åka från Linköping...

Ha en bra dag!

Dona blogg sa...

Hej, hej!
Puh ja, utan sömn blir det tufft. Ta en promenad & sen en tupplur på dagen :)
Ska du ha loppis? Kul! Har själv tänkt tanken, det blir lätt mycket prylar...

KRAM till dej!

Inredningsfrun sa...

Hej på Er!!!

Ja, Linköping ligger ju en bit bort. Jag ska förhoppningsvis dit igen tis-onsdag nästa vecka. Linköping är en SUPER mysig stad. Charimigt att alla cyklar överallt!!

Tack, för Tipset om en tupplur om dagen. Det skulle jag verkligen behöva, men jag är dålig på att ta mig tid till det. När Bebis sover så vill ju jag hinna med så mycket annat!!!

Kramar på ER!!!!