fredag 4 september 2009

Bara fyra dagar kvar!!!


Om fyra dagar ska denna lilla goding, med budskapet "Njut varje minut", få ett nytt hem!!! Så glöm inte bort att TÄVLA!!

Det enda Du behöver göra är att lämna ett TIPS på en rolig inredningsbutik eller webb-butik som du tycker att att jag ska ta och besöka. I just löööööööv nya saker som jag kan kolla på och drömma om!!!

Hittar du inget du vill tipsa mig om lämna ändå en kommentar, med ris eller ros om bloggen kanske?? Du väljer och du är ändå med och tävlar!!

lämna ditt tips genom en kommentar eller maila mig ma22jj@student.hik.se så är du automatiskt med och tävlar!!!! Tävlingen avslutas måndagen den 7 september.

Kramar till er och tipsa mig NUUUUUUUUU!!!

// Inredningsfrun


1 kommentar :

Anna sa...

Vill ju gärna vara med och tävla!

Hm, mitt bästa tips är nog ett citat från Anna-Lena Brundin (såg henne uppträdde igår på Tjejkväll i Tumba C) "Skit i det".

Och som mamma till fyra små underbara barn så är det nog ett ganska bra ledord... tex "Jag borde gå ut i köket och diska upp istället för att surfa - Nä skit i det, fortsätt surfa istället! eller "Vill styla om vårt vardagsrum till shabby chick - nä skit i det - gå ut och lek med de älskade busungarna istället ; )