tisdag 8 juni 2010

Å så var det äntligen......

..... SOMMARLOOOOOOOV!!! Tjohooooooooooo!!! Idag har jag gjort min sista dag hos mina ljuvliga små ettagluttare (sorgligt) så nu kan mitt sommarlov börjar på riktigt!! Tra la la la la la la ......

I sommar ska jag:
  • göra så lite som möjligt
  • sola och njuta av värmen så mycket som möjligt
  • äta en livskonsumtion av jordgubbar
  • grilla allt som går på längden och på tvären
  • dricka både det ena å det andra
  • äta minst en glass om dagen
  • bada fast det är 13 grader i vattnet (är det sommar så är det)
  • börja på en massa "det-här-är-säkert-en-bra-idé"-projekt som jag med säkerhet inte kommer att slutföra eftersom jag kommer att göra alla ovanstående saker istället.
Vad hade Ni, goa bloggläsare, tänkt hitta på i sommar??

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssssst...... Till alla Er nya läsare som hittat hit; Lämna gärna en kommentar så hittar jag till Er oxå :)!!! Å till alla er "gamlingar" tack för att Ni gör min dag med era kommentarer och mail!! Ni är bara BÄST!!

5 kommentarer :

Anonym sa...

Häääärligt! Gud så skönt med så långt lov =) V 30 kommer vi ( o 2 familjer till ) o invaderar Böda iaf =) /// L8 i Blekinge

Elle sa...

Det finns fem anledningar till att man vill bli lärare...sommarlov, höstlov, vinterlov, sportlov och påsklov! *blink*

Ha det riktigt bra och njut av ledigheten!
Kram Elle

Petra sa...

Hejsan. Vill bara säga att din blogg är underbar! Jag har följt den slaviskt sedan i vintras. Alltid något roligt att titta på efter en lång slitig dag på jobbet ;) Jag och min sambo är själva i nybyggar tagen, så det är kul med alla bilder att få lite tips och inspiration.
Ha ett skööönt sommarlov, Kramar P (ett fan av "Inredningsfrun")

Sonja sa...

Hej hej, Måste bara lämna en liten komentar och säga att jag BARA MÅSTE va på din blogg varje dag. Jag blir så glad och får så mycket energi efter jag läst bloggen. Du bara sprider glädje, så tack för dina inlägg! Du gör min dag! Kramar från en som inte har egen blogg men är gärna på din...=)
Hoppas du hinner med alla dina SKA göra grejer i sommar! =)
*kram* //Sonja

Cezeline sa...

Jadu Marika, vissa har tur med sommarloven. ;) Jag ska i vanlig ordning jobba häcken av mig, men vad vore Konsumcharken i Mönsterås utan en Cecilia! ;)
Kram på dig din glädjesprudlande galning :)