söndag 27 juni 2010

Å så var det klart!!

Japp, idag har det sista på mitt lilla projekt blivit klart!!! Å vad är det då jag har hållit på med?? Jo en liten planteringshörna så klart!!! Allt är dock inte klart ännu (det ska upp lite hyllor på väggen bla.), men nu kan jag iallafall använda min lilla hörna!! Tjohoooooooooooo!!!! Ni fick ju aldrig se hur det såg ut innan, men jag lovar er att det inte var en vacker syn!!!

Å vad har jag då gjort?? Jo, jag har grävt (japp, go figure!!) ut en halvmåne och lagt ut markduk. Sedan har jag klippt ut hål där jag skulle plantera. Idén med dörren som planteringabord/avlastningsyta har jag hittat på nätet (jag googlade på bilder) och snott rakt av . Japp, idén var så lööööööööööööjligt bra att det inte ens var någon idé att gör om dem!! Den gamla dörren har jag ställt på ben i trä (Ikea, 95 kr/st) som jag målat vita. De små träden är mini-syréner som jag hittade på fyndhörnan för 59 kr/st!!! nedanför dem har jag planterat ljusrosa lavendel som jag oxå hittade i en fyndhörna. Perfekt att fynda en massa billiga växter och blommor som kommer att bli fin-fina nästa år!! Det ser kanske lite tråkigt ut nu men, den som väntar på något gott!!! Kaprifolen blommar dock för fullt men väntar på en spalje så att den kan slingra sig upp. Ska bara bygga ett par först :)!

Så,,,,, det blev ett långt inlägg med måååååååååånga bilder!!!

Veckan som kommer blir spännande på många sätt!! Min kära make år fyller år, vi firar bröllopsdag och avslutar veckan med en weekend till Österleeeeeen. Lovely!! Å så en massa annat....... hemligt, hemligt, hemligt ;)!!!!

KRAM på er, goa bloggläsare!!

// Inredningsfrun

4 kommentarer :

Rosor och ruiner sa...

Åh vad fint det blev, nu blev jag avis, en planteringshörna är precis vad jag behöver, har försökt att få maken att fatta vinken när jag pratat om det, men icke. Men det här verkar ju inte va så svårt, jag kanske snor det "rakt av.." och gör det själv :o) Bra kvinna reder ju sig själv eller hur!

Kristin sa...

Hej du, så fint det blev. Vi sliter också med grävning och markduk och singel (arbetsfördelningen är följande: jag pekar och bestämmer, min man sitter i grävaren och gräver). Jag jobbar med texten åt dig och hoppas kunna skicka den under veckan!
Kram så länge och njuuuuut i din fina hörna!

Anna sa...

Hej, vad fint det blev! *vill också ha!* =)
Jag brukar följa din blogg regelbundet, har förstått att du bor på Öland. Vi ska troligen resa dit med omnejd på semester i sommar, och nu undrar jag om du har några bra tips på butiker, loppisar mm att besöka?
Ha en bra dag! Kram!

Anonym sa...

Superfint blev det! Jag letade träbockarna på Ikeas hemsida men hittade dem inte, vet du vad dom heter?