onsdag 12 oktober 2011

Det som förr var så lätt!

Vacker sjal kommer från Nordljus.
Vacker bebis kommer från mig.

Att fika är bland det bästa och mysigaste som finns. Å bland det lättaste. Bara till att sitta på sin lilla ändalykt, gapa och skyffla in vad det nu är som ska inmundigas. Easy peasy liksom.... kan man ju tycka. Det som förr var så lätt kan nu bli ett helt företag när man har två små killar med sig. Å då brukar de (oftast) vara nöjda med livet och tillvaron, kan jag ju tillägga. Det är tur att man lärt sig uppskatta kallt kaffe och att tjugo minuter stilla på en stol, för en soon-to-be-treåring, är bättre än inga minuter alls. Å fika kan man ju faktiskt göra samtidigt som man matar barn, torkar upp utspillt vatten och socialiserar med sina kompisar. Det är inte alltid lätt, men det är garanterat roligt :).

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssst..... Idag tog jag kidsen över till Gårdby Kafé och Lanthandel och mötte upp ett par gamla (barnfria)studiekamrater för att fika lite. Med betoning på lite :).

3 kommentarer :

Mys och hemtrevnad sa...

ja småbarnstiden är en "härlig" tid...ler...typ spya på finblusen, 30 min sen till möte pga bajsblöja, kallt kaffe, ringar under ögonen, mjölksäng (ist för vattensäng)makaroner och köttbullar 24/7 hahahaha, MEN den underbaraste tiden samtidigt...visst?!kramis semlan

Jenny sa...

Hihi! Jag känner igenom mig precis. Även om jag "bara" har en 3-åring att hålla styr på :)
Kram!
Ps. Du gör min dag på jobbet mycket roligare. Så fort jag får en stund över smiter jag in och kollar om du har lagt upp något nytt Ds.

Kram från Jenny i Växjö

Elvor sa...

Vill dit igen, är så mysigt!!!