måndag 3 oktober 2011

Guten Morgen Måndag!
Guten Morgen måndag allesammans! Måndag, ny spännande vecka, nya oskrivna dagar som bara väntas på att fyllas - tjohoooooooo!

Idag fyller jag min måndag med ett besök till stan, kanske en mysig fika, lite vardagssaker som tvätt, städning och matlagning. Å eftersom det är riktigt mysigt och lite sådär småburrigt höstväder här på the Island idag, kommer jag nog krypa upp i soffan med ett par tidningar och en balja med thé. Det här kommer att bli en bra dag, det känner jag ända ner i lilltån. Life is sannerligen goooood!

En riktigt härlig måndag önskar jag Er, goa läsare!

KRAM

// Inredningsfrun

3 kommentarer :

Anonym sa...

Härligt ha en bra dag kram Sofia

Mikabella sa...

Hej frun! Ja amningskoma kommer jag att skylla på in i det sista. Fast skämt å sido, har nog faktiskt aldrig varit så disträ o tankspridd som nu. :) . Det var en härlig helg på ön! Kul att svänga förbi er! Ni var så söta där ni satt på rad vid era tömda loppisbord. :) Kul att det gick så bra! Har aldrig varit med om så mycket folk på skördefesten innan!

Här i Halland blir det nog ungefär samma schema som hos dig idag. Grått o trist. The, redigering av bröllopsbilder och mys m baby är ju inte det sämsta!

Krama lillebror från mig och Valentin och han en riktigt bra dag!

Kram kram / Mikabella

Tess - Fröken Fjäril sa...

Så fint ni har hemma.
Inte fel att fylla sin måndag med ett besök på stan och fika ;)