måndag 10 oktober 2011

Lilla morfar!

I morse somnade min lilla morfar Bertil in. Det var dax för honom och han var liksom nöjd och klar med sitt här på jorden.

Bebis frågade vart gammelmorfar skulle bo nu och jag svarade att han bor i himlen. Bebis titta de då lite fundersamt upp mot skyn och sa " - Då bor han ju nära flygplanen å då har han det ju bra, mamma".

Ja. Det måste han ju ha det då. Lilla morfar. Som numer bor och har det bra uppe bland flygplanen.

R.I.P

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssst.... Varje gång en ängel dör så föds det alltid en ny! Undrar om det är någon av er, kära läsare, som kanske har någon bebis på gång. Hoppas verkligen det.

Pssssssssst... igen..... Sötaste "Du och jag"-skylten kommer från Farmor Elins Sockertopp och girlangen med tyg- och trähjärtan från Mormors Fönster.

19 kommentarer :

Anonym sa...

Beklagar sorgen, kramar till dig och din familj.

Frusol sa...

Stor kram till dig!
Det är aldrig roligt att förlora någon nära :-(
Hoppas verkligen det stämmer som du skrev att det föds en ny ängel för varje som somnar in för våra vänner förlorade sin lila fjäril i fredags....

Det var i alla fall en väldigt söt kommentar som Bebis kom med. De är rätt förnuftiga de små...

Stor kram igen!

MIA på MITT VITA HUS sa...

Även om man är gammal och kanske har levt sitt liv så är det väl alltid tråkigt när någon lämnar oss. Själv fick jag förra veckan uppleva att ett vän tragiskt lämnade oss genom en olycka som så lätt kunde ha undvikits, det är sorg men som sagt det är väl alltid sorg när någon lämnar oss!

Ha en fin dag!

Kram

Anonym sa...

<3

Barfotaflickan sa...

Beklagar verkligen...
Min sambos mormor gick hastigt bort i somras, bara trillade ihop på stan.
Vid begravningen sa min dotter, 6,5år: "Inte visste jag att det skullle vara så jobbigt" Och så är det nog, man vet aldrig hur man reagerar alltid. De hade även något speciellt ihop de två. Nu får vi minnas henne med allt det fina hon gav oss, all den kärlek och glädje!

Hoppas att du får en fin kväll och kan gråta ut på din mans axel...
Kram

Hem och Lycka sa...

Vad tråkigt, beklagar verkligen! Kram Mia

Annie sa...

Usch alltid jobbigt när ens nära går bort, förlorade svärfar för några månader sen... Men som du säger när en ängel försvinner föds det eny, och jag har en liten skatt i min mage som dock aldrig får träffa sin farfar. Stort tack för din underbara blogg just love it!

Mys och hemtrevnad sa...

varma styrkekramar till dig och din familj...kramis semlan

Marianne sa...

På hans rollator låg korten på William och Oliwer! Han såg så nöjd ut där han låg sängen med sina fina blåa kläder! Jag la en kärleksört en ros och ett äpple (han älskade äpple) i hans händer. Läste en fin psalm och sjöng Blott en dag... Tänk att han dog den 10 okt, mormor den 11 okt 2004 Mormor begravdes den 19 okt morfar skall begravas den 18 okt!?!?
Underligt
Kram mor som sitter i sin fars lägenhet och funderar och minns...

Åsa sa...

Varje gång någon blir en ängel så föds en ny! Det tror jag starkt på, när jag förlorade min pappa väntade jag vår första son och min svärfar gick bort tre dagar innan vår andra son föddes. Till saken hör att den stora grabben har så många drag av sin morfar och den lille har lika många drag från farfar.
Beklagar er sorg, ta hand om er!

Villa Svea! sa...

Ville bara sända över den största varmaste kramen fylld av kärlek till dig.

K R A M

Villa Svea! sa...

ooops glömde ju säga att det va från mig...

/ Kram Johanna

Mitt livspussel sa...

Vad tråkigt! Jag beklagar sorgen! :-(

Kram Sussie

Anonym sa...

Det är fruktansvärt hårt o ledsamt att bli av med en sådan tillgång......men ljuset i detta att man bär med sig morfars fassiliteter , uttryck, kroppsspråk, humor o kärlek. Det kan man bevara o njuta o glädjas åt. Och framför allt prata om !!!
Känn kärlek ! /ÅSA

Susanna sa...

Hejsan

Beklagar sorgen, det är jobbigt.
Man ska minnas de fina minnen som man har.
& ta fram dem då det är som svårast. Vet hur det känns just nu då vi har sorg. Men man får se ljuset i tunneln & försöka att gå vidare.

Försök att ha en bra vecka & va med alla nära och kära i denna svåra stund. Många behöver prata om detta & barn kan ha massor med frågor & så gott man kan försöka att besvara dem.
Massor med stödjande kramar
Sussi

Johanna sa...

Beklagar och skickar över en bamsekram!

Anonym sa...

Man kan inte välja när och hur man ska dö
det enda man kan bestämma är hur man ska leva !
Själar säger aldrig farväl....
Take care !!

Tessan sa...

Beklagar sorgen och skickar de allra varmaste tankarna till er familj.Det är nog så..när en ängel dör så föds en annan,jag har en liten ängel i magen som förhoppningsvis tittar ut i slutet på mars.Bara vi inte prickar in storasysters födelsedag den 2 april!Varma kramar från Tessan

Livet på Sjögård sa...

Beklagar sorgen!! Att mista sina älskade är inte lätt, vi blir ju kvar här... Men vi har fina minnen att glädjas åt!

P.s jo det finns en bloggerska bland oss som får bebis, eller rättare sagt fick, idag (om det ger lite tröst) :)
Här: http://attvaranagonsfru.se/