fredag 21 oktober 2011

Ungefär ett kilo!

Jag tror att jag minsann hade ungefär ett kilo smink på mig härom dagen, när jag gick modevisning (men det är väl inte så konstigt att man behöver mycket spackel när man har rynkor djupare än Grand Canyon) och hårsprayet ska vi inte tala om. Herre-min-själ-å-jäklar-i-min-låda så mycket av allt! Maken fick ta och duscha av mig med högtryckstvätten för att få bort allt mitt smink och spray när jag kom hem. Eller... ja... inte bokstavligen då, men det hade sannerligen underlättat en del. Iallafall.

Visningen gick bra och jag visade superfina höstkläder från GANT. Hade gärna lagt rabarber på den söta röd/rutiga skjortan (som jag har på bilderna) men då hade Lillebror fått avvara sina blöjor för ett par månader framåt (för hushållsbudgeten säger big no no till både skjorta och blöjor). Så. Jag blir utan skjorta och Lillebror kan fortsätta med sina blöjor. Attans vad livet är orättvist ibland..... ;)

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssst.... Jag veeeeet att jag har utväxten-from-hell i håret. MEN. Jag ska tona tillbaka till min naturliga röda hårfärg snart, snart och har därför inte orkat bleka utväxten. Så. Nu vet ni.

10 kommentarer :

Att vara någons fru sa...

Så himla snygg är du! Och skjortan är fantastisk, en sån skulle man ha.

Elvor sa...

Är du rödhårig från grunden? Vore kul att se dig i det! Tycker det är snyggt med rött hår!
Kram

Villa Tallbacka´s Home sa...

Wow!

Såå snygg man ä! Du hade säkert jätte kul? Rödrutiga blusen, fyy va snygg till julbordet!

Ha en go Fredag kväll

Kram kram Johanna

Anonym sa...

Snyggo : ) kram Sofia

Ida sa...

Supersnygg frilla till en häftig brud! :)

Anonym sa...

spännande o få se dig i ny färg på håret..du gör helrätt! /Frisören:-D

Anonym sa...

Hej Hej! Känner att det är dags att lämna en kommentar nu efter att jag följt din blogg slaviskt ett par månader:) Har en liten 7 månaders flicka som är vääääääldigt morgonpigg. Men det är alltid så mysigt att slå på datorn(fast att kl. är 05.00 och man knappt vet vad man heter:) och läsa dina senaste inlägg. Du har ett jätte fint hem och en super mysig blogg. Hoppas ni får en trevlig helg! Kram Helene

Anonym sa...

skjortan var verkligen snygg! Grattis på namnsdagen idag!

Anonym sa...

Vad snygg du är! Och rynkor djupare än Grand Canyon tror jag inte ett dugg på! Du är så härligt befriande i din blogg, inte en massa perfekt yta. Fortsätt med det!
jenny E, som gav dig din första kommentar på bloggen en gång i tiden!

blenda sa...

Jösses så snygg..... kan tänka mig att du glänste bland alla fotbollsgrabbarna.