lördag 15 oktober 2011

Kl. 10.10

Klockan 10.10 en helt vanlig lördag i vår kök....
... kan det se ut så här!
Den söta lampetten har jag ärvt och den söta
fejk-cyklamen kommer från Topiary.Klockan 10.10 en helt vanlig lördag hemma hos oss kan det se ut så här i vårt kök. En ny liten detalj har dock letat sig in i köket och det var ytterligare en av de sakerna som jag norpade ur loppislådan för ett par veckor sedan. Den vackra gamla lampetten i hörnet av köket är av samma modell som spegeln som jag också norpade ur loppislådan och inte hade hjärta att sälja. Eftersom det bara fanns en lampett (syyynd att det inte var i par) så har jag inte kunna bestämma mig vart den ska hänga den. Men nu får den alltså chilla i köket och sprida ljus och värme. Min söta lilla lampett!

Om ni kollar i min högerkolumn här på bloggen så ser ni att det det står "Om ni vill mig något....". Där står även min e-mailadress. Har ni frågor eller funderingar så är det bara till att maila mig. På Facebook kan jag också så klart svara på frågor och funderingar. Däremot frågor som ställs i kommentarsfältet (där personen inte har någon blogg där jag kan svara) blir tyvärr ofta obesvarade av praktiska själ (dock läser jag alltid ALLA kommentarer som skrivs). Om många har ställt samma fråga brukar jag summera ihop dem och lägga ut dem på bloggen som tex. angående vår kökstapet (från Boråstapeter, Seasidekollektion, som utgick ur sortimentet -07). Som sagt. Jag försöker svara så gott det går och ibland får ni vääääääänta på svar. Tyvärr. Men nu vet ni vad ni ska göra om ni vill fråga mig och ditten och datten och allt däremellan :).

En riktigt mysig lördag önskar jag Er, goa läsare!

KRAM

// Inredningsfrun

5 kommentarer :

Mys och hemtrevnad sa...

en härlig lördag önskas dig och din familj med...kramis semlan

Anonym sa...

Hur pass stylade är bilderna på ditt hem från imorse?
Jag är ensam pedant i detta hus (de andra två är riktiga slarvers) och här ser ut som om en tromb dragit fram :-(
Kuddarna huller om buller i soffan, filten ihoprullad till en boll och inknölad mellan kuddarna, veckans post som min man inte någonsin tar bort, dotterns pärlbrickor mm mm mm mm i oändlighet. BLIR GALEN. Vill ha ett fint hem, och visst är det fint här, fina möbler, fina tapeter osv, men alla SAKER kors o tvärs, som egentligen hör hemma i skåp och lådor som jag gjort iordning för att min kära familj ska hålla ordning, förstör.
Hälsningar från en fru/mamma som älskar sin familj men blir galen på alla saker.....

Anne-Lie sa...

Du har så fint! Men ler igenkännande när jag läser annonyms inlägg, så är det hos oss ofta!

Kram och önskar dig en härlig helg
Anne-Lie

Kreativafrun sa...

Underbara bilder från ett underbart hem! Jättefint! Och wow, finns det så fina fejk-cyklamen på Topiary? Då måste jag bara dit och köpa. Mina riktiga cyklamen överlever aldrig så det har jag gett upp att köpa =) Ha en ljuvlig lördagskväll! // Sara

Det ljuva livet i stan sa...

Fin lampett och annars är jag sjukt förälskad i ert fina kök! Jag kollar in här i stort sett dagligen sedan jag hittade hit efter ert kök var med i den där inredningstidningen för några månader sedan.

Kram Frida

Ps. Håller helt med anonym ovan, hur ofta har man inte själv det hemma som att man tror en tromb dragit fram! :D Ds.