torsdag 13 oktober 2011

Rimlig smygstart!

Nu har det börjats att smygstarta lite med julpynt runt om i butikerna. Härligt tycker jag som är en sann jul-nörd och jag skulle definitivt säga att det är en rimlig tjuvstart. Jag menar vi är ju ändå i mitten av oktober nu. Om cirkus en månad har jag garanterat börjat att reka vart jag ska placera ut mina "en-gång-om-året-alster" på bästa sätt i huset. Jag läääängtar!

I veckan var jag inne och fotade lite jul på Mormors Fönster. Efter det gick jag och nynnade på "I´m dreaming of a white Christmas" som den sanna julnörd jag är.

En nörd är en nörd är en nörd och kommer alltid att vara det :).

En härlig torsdag önskar jag Er, goa läsare!

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssst....... Allt fint på bilderna hittar ni inne hos Mormors Fönster.

7 kommentarer :

Annelie sa...

Ah, en julnörd till!! Underbart! :-)
Jag bara väntar tills det liksom är mer ok att slänga fram lite julsaker, fniss.

Underbar blogg du har!!!

Ha en fin dag.

//Annelie

Villa Carl Larsson sa...

Hej Inredningsfrun! Du har den roligaste bloggen ever. Ditt sätt att skriva får mig att fastna här hur länge som helst. Och inte nog med det. Ditt hem är bedårande vackert. Så som jag vill ha det. Håller just nu på att skapa ett hemtrevligt hem. Precis byggt nytt och flyttat in så allt tar ju sin lilla tid innan man hittar det där lilla extra som man vill piffa hemmet till. Är ju dessutom mammaledig och inte miljonär så man får spara på krutet.

Du är en stor inspirationskälla!

Och sen förundras jag över hur du hinner blogga så kopiöst mycket och lägga ut såå fina bilder med två småknattar. Jag är impad :)

Jag har skrivit till dig förut och frågat någon fråga men aldrig fått något svar. Hur får man detta av dig på bästa sätt?

Kram Josefin

Elin sa...

Så skönt att höra att det finns fler julomaner - jag är precis som du! Har läääängtat i en månad nu och tycker att det verkligen är dags för lite julskyltning nu! Man vill ju hinna njuta av allt innan det är över! Jag är ny läsare av din blogg och gillar den redan skarpt! ;)

Villa Tallbacka´s Home sa...

Hallojs o go fm!

Jaa allt med julen är ju såå rogivande, knepigt egentligen, för tänker man efter vilken strid det är så skulle man ju egentligen ha magsår men men... inte heller, tror man får någon extra energi sådär närmare November månad!? Vet inte men tror det:)) Ha en bra dag, kramizar från mig på Tallbacka ( Johanna )

Familjen R sa...

Hej!

Du är inte ensam om att vara JUL nörd. ;)
Jag har gått och sneglat på vår kista, som är fylld med julpynt en bra tid nu. Är så sugen på att dra fram allt och bara titta på det, men jag har hållt mig.
Får inreda och titta på jul saker i tankarna iaf en månad till. Sen blir det andra bullar...kanske lusse bullar hihi.
Ha en bra dag! Malin

dreams & wishes sa...

Det är fullt rimligt tycker jag som också är en julnörd ;)
Härligt att julen äntligen börjar smyga sig på.


Linda

Sarah sa...

Åh det här gillade jag! Älskar julen och såg igår att Plantagen börjat plocka fram sitt pynt. Finns då uppenbarligen fler, härligt härligt!!
KRAM