måndag 17 oktober 2011

Provar man inte, vet man inte!


Va!?! En tofs! Här hemma???
Här skulle den kunna hänga!
Mååånga vackra tofsar finns det!
Här skulle den också kunna hänga....
... eller under lampetten i köket!

Ja jag säger då det. Jag kände mig som the Queen of tofsar a la Fru Montazami när jag häromdagen sprang runt och lull-lullade med ett gäng tofsar. Ja, jag vet. Jag är sjuuuukt långt efter med dessa tofsar och jag vet faktiskt inte ens om det är min grej så jag lånade sonika hem ett gäng från Topiary (tack söta Å för besväret). Men provar man inte så vet man ju inte liksom.

Trots att jag faktiskt tyckte att de i princip var fina lite över allt här hemma, la ändå min käre make och tillika Inredningsnörden ändå in sitt veto; "Inga toffsar!". Så nu är vi toffslösa igen. Men jäklars vad roligt jag hade när jag, i rätta Montazami-anda, sprang runt och provade var de skulle hänga. Närmare än en Hollywoodfru än så kommer jag garanterat aldrig.

Men lika glad (å tofslös) är jag ändå!

En härlig måndag önskar jag Er, goa läsare!!

KRAM

// Inredningsfrun

7 kommentarer :

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Jag har heller inga tofsar. Än.
Tycker det är tokfint, men det räcker med 1 eller 2 st. Och då är det noga att det blir rätt tofs också! Den rätta har jag inte hittat än, men när jag gör det så får den flytta in:)

Kram Susanne

Villa Tallbacka´s Home sa...

Hej fru Montazami!

Nä skämta bara!:) Antingen är man toffs freak eller inte, jag själv är bara lite svag för dessa! Jag gillar din kökstapet skarpt!!! Jobbar med tapeter hela dagarna, så då förstår du vilket "godis" för ögonen ja fejas med hela tiden!? Som tur ä så har vi panel nästan överallt annars vettdu, hm?:)) Stackars mannen här!

Ha en bra dag stora som små!

Kram Johanna på Tallbacka

Vita Hemligheter sa...

Har också sprungit runt med toffsar här hemma vid ett tillfälle, men kände också att de ej kom till sin rätta glans i vårt hem:)
Kram Emma

Missmumin sa...

Fast den under lampetten var ändå en klass i sig... passade verkligen in! :) Jag tycker du kan smyga in en pytteliten toffs där ;)

Terese sa...

Hej! Tycker helt klart du/Ni ska införskaffa er den svarta o sen den vita du hade hängt på det gråa skåpet. Så fint :) Har själv EN tofs..en svart i mitt vita hem :)

Nattmia sa...

Finns inga tofsar här hemma heller och jag vet inte om det kommer in några heller.. Men den svarta du visar först är ju skitsnygg =)

Kram Mia

Anonym sa...

Vad kul att du vågar ta in lite svarta saker. Det passar väldigt bra hos dig. Jag tyckte det var fint med tofsar hos dig. Har inga hemma men det blir väl till att pynta mitt hem med några stycken. Kul att variera sig lite det går ju att ta bort efter ett tag. Ha en skön vecka kära du.//Magda