torsdag 6 december 2012

December är som ett såll!

Ljusstakar från Louise Interiör. Kaffekopp (med hyacint) från Modesto.  
Lycka!! (kuddfodral från Louise Interiör)Jag tror banne mig inte att det finns någon annan månad på året som går så snabbt som december.  
December är som ett såll där tiden fullständigt bara rinner iväg rakt ut i ännu en månad som vi kan lägga bakom oss. 
Så. 
För mig gäller det att julmysa lite grand varje dag för att ta tillvara på december så gott det går. Så här hemma brukar vi börja dagen med jul-mys redan vid frukosten och då slår vi på lite lugn julmusik (det något visst med de danska gosskörernas julpsalmer), tänder en himlans massa ljus, tänder adventsstjärnorna i fönsterna och njuter och mörker och ljus på samma gång.
Det är ro för själen och hjärteroten det!
Iallafall för mig.
Å det är ju det som är viktigt att hitta. Vad som är viktigt för en själv i livet och hur man hittar ett inre lugn. Det kan ingen annan hitta åt dig. Det måste man lära sig hitta själv.
Å jul-mys på morgonen, det gör gott för själen för mig :)!

Nu, stänga av julmusik. Snart, iväg till kidsen i skolan.

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssst... Idag bjuder jag på lite blandade pics från vardagsrummet. Håll tillgodo :).

6 kommentarer :

Frida Sunesson sa...

Väldigt fina bilder!! Verkligen upplyftande :):)
// http://halsotips.blogspot.se/

Browneyedgirl sa...

Vad klokt du skriver =) Du fick mig att stanna upp lite, fundera, viktigt att hitta balans och ro i livet och det som gör dig gott. Tack <3 Kramen

Anonym sa...

Halloj Inredningsfrun! Här är en annan inredningskärring som skickar lite go energi till dig. Upp med hakan, skit i alla utan hjärna, och ta för dig av livet:)
En enkel morsa från Linköping

Anonym sa...

Såå ljuvligt fint!!!
Ja,Dec månad går alldeles för fort!
Mvh Camilla...

Emschen sa...

Precis så är det och just därför smygbörjar jag min jul redan i september. Jag lyssnar på julmusik när jag är själv, jag dricker kanellatte med kardemumma, jag planerar julen, jag läser gamla julmagasin osv. för då får jag ut mer av julen och känner mig inte fullt lika ledsen när december är över och julen ska plockas bort.
Bästa månaden på hela året!
Kram

Anonym sa...

Hej! Jag undrar bara hur du mår egentligen? Har jag/vi väl egenligen inte med att göra kanske.. jag blir bara så förvirrad på något konstigt vis,, Jag har läst din blogg jättelänge och tittar in regelbundet. Att ni har gjort ett beslut som bara rör er är ínte att betvivla. Jag får inte ihop dina inlägg med din livssituation. De är så tjoho livet leker osv.. Okej att man kan vara överens över att skiljas är det bästa, men är det inte väldigt ledsamt och känns det inte som en sorg på ett sätt att inte det gick vägen? Jag läser dina texter här på din blogg och du verkar lika lycklig som vanligt med breda leenden (vackra fortfarende) men jag får fel känsla på något vis,, missförstå inte detta jag vill inte klanka ner på erat beslut, absolut inte. Jag tycker bara att det känns så konstigt bara.. Jag önskar dig allt gott och hoppas att det löser sig för dig och barnen. Det kommer det nog också göra. Kramar på dig