torsdag 3 september 2009

För ynka 20 pix....
... så gjorde denna söta lilla murgröna min dag!!!

Tänk att jag nästan blir euforisk av att gå i blomsterbutiker. Jag behöver inte handla, utan mest går jag och drömmer och vad jag skulle kunna hitta på för olika arrangemang och vart jag skulle kunna ställa den, den å den växten eller blomman.

Lika så är det är det säljs blommor vid torghandel! Hötorget i STHLM ska vi inte bara prata om!!! Att få gå och dra fingrarna längst med alla vackra snittblommor och tänka; "Jag ska alltid ha härligt färska och krispiga snittblommor på bordet där hemma!!", det är ljuvligt. Å visst är jag en drömmare utan dess like för visst var det länge sedan jag köpte snittblommor! Fast jag blir ju lika glad av blommor vare sig det är 1 m höga vita doftliljor från Hötorget som buketten med vildblommor, plockade längst med vägen på vår kvällspromenad. Å idag blev jag extra glad när jag hittade denna söta 20 kr-murgröna ensam i reahyllan hos vår lokala blomsterhandel. Vilken tur att jag blir glad för det lilla!!!

// Inredningsfrun

1 kommentar :

hemma hos lilla mej sa...

ÅÅhhhh vilken fin murgröna.Älskar att besöka Hötorget när jag är i Stockholm så himla kul att kolla på alla underbara blommor och buketter i ljuvliga färger.Jag har börjat följa din blogg(hoppas att det indenting gör).Ha en fin dag kramizar ~~~~RITA~~~~,