tisdag 1 september 2009

Ni glömmer väl inte bort att TÄVLA!??!!


Nu har jag bestämt mig; Det är klart att denna lilla goding, med budskapet "Njut varje minut", ska få ett nytt hem!!! Så nu kastar jag in denna TÄVLING.

Det enda Du behöver göra är att lämna ett TIPS på en rolig inredningsbutik eller webb-butik som du tycker att att jag ska ta och besöka. I just löööööööv nya saker som jag kan kolla på och drömma om!!!

lämna ditt tips genom en kommentar eller maila mig ma22jj@student.hik.se så är du automatiskt med och tävlar!!!! Tävlingen avslutas måndagen den 7 september.

Kramar till er och tipsa mig NUUUUUUUUU!!!

// Inredningsfrun


2 kommentarer :

Camilla Gustafsson sa...

hej!
Jag vet inte vart du bor men min sambos syster har startat en "vit loppis bod" i Linköping där hon köper fina saker på loppis och säljer vidare i sin bod. www.vitaloppisboden.blogspot.com
Om du kollar in denna hemsida så har hon bilder ifrån sin söta bod lite längre ned.
Du har sjuuukt fint hemma hos dig! Man bara sitter och drömmer sig bort när man tittar in på din blogg. Kram

Inredningsfrun sa...

Hej på dig Camilla Gustavsson!!! Tack så mycket för ditt tips!! Nu är du också med i min lilla tävling oxå! Vet du om "loppisboden" ligger långt ifrån Unnerstad gård?? Jag tänkte spendera ett par timmar där med både inredning och fika. Kanske kan jag promenera till loppisen?? Vet du om det är för långt att gå?? Har ni inget för er kom och fika med mig + bebis vettja!! Kramar till dig från mig!!

// Inredningsfrun