torsdag 3 september 2009

Ni glömmer väl inte bort att tävla???


Nu har jag bestämt mig; Det är klart att denna lilla goding, med budskapet "Njut varje minut", ska få ett nytt hem!!! Så nu kastar jag in denna TÄVLING.

Det enda Du behöver göra är att lämna ett TIPS på en rolig inredningsbutik eller webb-butik som du tycker att att jag ska ta och besöka. I just löööööööv nya saker som jag kan kolla på och drömma om!!! Hittar du inget du vill tipsa mig om lämna ändå en kommentar, med ris eller ros om bloggen kanske?? Du väljer och du är ändå med och tävlar!!

lämna ditt tips genom en kommentar eller maila mig ma22jj@student.hik.se så är du automatiskt med och tävlar!!!! Tävlingen avslutas måndagen den 7 september.

Kramar till er och tipsa mig NUUUUUUUUU!!!

// Inredningsfrun


3 kommentarer :

åsa sa...

Hej! Jag gillar din blogg jättemycket och hittade den genom styleroom. Jag har fått massor med inspiration och tips härifrån! Jag vill tipsa om butiken Nordljus på nätet som jag gillar jättemycket. Men jag gissar på att du redan vet om den.. Annars så finns det en mysig inredningsbutik i Oskarshamn precis snett emot torget, men jag minns inte vad den heter. Tack för en bra blogg! // Åsa

hemma hos lilla mej sa...

Vad gullig blogg du har ....Ofelias hus är en mysig webbutik.Unik kollektion är en webbutik.Gårdsromantik.Har själv handlat av alla 3 och dom är hur gulliga som helst och snabb service.Ha en fin dag kramizar ~~~~~RITA~~~~

Anonym sa...

Hej vilken fin blogg du har... Jättekul att läsa och se alla dina vackra inredningsdetaljer. Du är duktig!
Kraaam Eva