fredag 11 september 2009

Tvättkorgen .....

... som inhandlades på Ikea för ett tag sedan har inte ens varit i närheten av tvättstugan. Den hamnade inne i gästrummet och blev full med filtar och kuddar istället. Ja, det blir ju inte alltid som man tänkt sig. Så nu får jag ta tvätten under armen istället, men det funkar ju det oxå.....

Kram på Er!!

// Inredningsfrun

2 kommentarer :

Anonym sa...

Hittade precis hit via styleroom och det tackar vi för. Du har ett fantastiskt hem FAST det är långtifrån vad jag gillar -men tycker om att vistas i "lantliga" miljöer.

Tror du uppdaterar ditt hem på styelroom varje dag (och nu såg jag du hade en blogg också), vilket är roligt. Dock är JAG en person som tycker "det blir lite för mycket" när man får se "samma användare" uppdatera varje dag och ofta blir det att man bara "bläddrar förbi" och tänker "-Jaha, ytterligare en bild!" Det blir liksom inge "spännande" tillslut. Kanske ett tips i all välmening?! :)

Men jag tackar för att jag hamna HÄR och fick se lite annat, du är verkligen duktig. Vi tycker ju alla olika och jag tycker inte det är mer än rätt att vara ärlig! :)

Kanske kommer jag tillbaka! Ha det super och ta absolut inte illa vid dig! Jag är bara en vanlig person som du -med rätt att tycka!

Kram Vanja

VITA NYANSER sa...

Tack för fina ord hos mig, blir så glad! Och du vad fint du har här!!!

10.000 besökare som du har på 3 månader är ju jättebra! Blogga på! såg att du fick en kommentar här ovan som jag inte riktigt tycker känns okej. Blogga som du vill, en del vill inte att man bloggar varje dag, andra vill det gärna. I början bloggade jag mycket och var helt fast, det är det som gjort att bloggen har byggts upp. En blogg styr man ju själv över.

Jag har sett att många bloggar har fått anonyma kommentarer som folk tagit illa vid sig avd. Det är ofta bra bloggar som de ger sig på och tar sig rätten att tycka. Synd, vi bloggare gör ju det här för att vi har en passion för inredande.

Ha en skön helg!
Kram L-L