torsdag 29 september 2011

Det började med en spegel!

Jag norpade en spegel från loppislådan....
... och bytte plats på lite saker här hemma.
Ljuslyktan har bytt vägg och "blomman-i-brevlådan" har
fått flytta in till köket.
"Blomman-i-brevlådan" hänger nu i köket.
Idag har det flyttats runt på lite lull-lull här hemma. Det började med att jag norpade till mig ytterligare en grej från en av loppislådorna som min käre mor och far kom över med igår. Alltså sorry, men jag var faktiskt bara tvuuuuungen att läggar rabarber på min farfars gamla spegel. Den var bara så fin. Iallafall.
Spegeln hängde jag upp bredvid kakelugnen i vardagsrummet. Ljuslyktan som hängde där flyttade jag till väggen där "blomman-i brevlådan" suttit. Blomman fick flytta till köket där en annan blomma suttit. Å den blomman la jag i loppislådan så att det liksom inte blir minus där i :).

Så nu har jag fått en ny sak, flyttat runt en massa andra saker och så kändes det plötsligt lite "nytt" både här och där här hemma. Härligt! Å allt började med en liten spegel.

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssst..... Lillebrors främsta sysselsättning för tillfället är att stoppa sina fötter i munnen. Fresch! Men anyway. Det fick mig att tänka på det gamla partytricket "sätta-benet-bakom-nacken-tricket" och skulle ju så klart testa om jag fortfarande bemästrade detta konststycke. Resultat? Sendrag, bendrag och förmodligen vartenda drag man överhuvudtaget kan få. Men Lillebror garvade glatt så det var ju kul att någon fick ut något av det. Så. Japp. I still got it :)!

7 kommentarer :

FruSol sa...

Tror det kallas återvinning och det är ju inne ;-)
Jättefin spegel.

Ps. TACK! för den fina kommentaren :-)

Anonym sa...

Hej ha ha du är för rolig din blogg är så bra du bjuder verkligen på dig själv . Skulle vilja sett det där bentricket ;-) .. Jättefin spegel du fyndat , håller med dig om när man flyttar omkring saker o ting hemma så blir allt som nytt igen . Skönt att höra att det finns flera som gör så mina barn brukar skämta med mig när jag flyttar omkring när jag donar o förändrar hemma :-) ha en toppen helg kram Monica

Mia...Mamma till Lexie sa...

Jaha.. å hit hittade jag av någon anledning! :)

Härlig blogg och fint hem Ni har. Dock skulle jag själv inte trivas i det "lantliga".. är mer modern av mig..eller var man säger.... men för det gillar jag verkligen det du/Ni gjort!! Och vitt... ja..det är fin å det gillar jag! :)

Gillar inredning men min blogg handlar mest om vår lilla prinsessa som kom till oss för ca 6 månader sen. :)

Ville hur som helst bara lämna ett avtryck nu när jag ändå varit här!

Trevlig helg!

Caroline Dourén sa...

*asg*, jag kan se dit sitta där och försöka få benet bakom nacken!! Du är lite halvtokig du men det är därför vi tycker så mycket om dig! Jag vågar nog inte göra ett försök med det där med benet....då blir det nog inte så mycket mer bakning tror jag *s*. Jättefin spegel, den hade jag också norpat! Kram på dig vännen, kommer förbi dig en sväng imorgon tror jag bestämt!

Sandra harrysson sa...

Spegeln var ju super fin:) kul när det kommer från släkten också. Fint med minnen. Kram Sandra

Anonym sa...

hihihi nu fick du mig le stort...jag får nog inte ens upp fötterna ur skorna längre...hihi kramis semlan(mysochhemtrevnad@blogspot.com)

Malena sa...

Vilket fantastiskt hus ni har! Får mig att längta efter den dagen vårt hus står där! Men först hitta tomt! :)

Undrar om du vill titta på detta inlägg och se om det kan vara något för dig som är inredningsintresserad?
http://malenasplace.blogg.se/2011/september/gilla.html#comment

önskar dig en fantastisk dag och helg!

Mvh Malena