fredag 11 september 2009

Å en till liten present........ till familjen "Hitta-på-vad-tusan-som-helst-ursäkter-för-att-köpa-något-fint-till-hemmet" !!!

Denna söta "bröd-förvarings-keramik-låda" (från Ib laursen) hittade vi här och mannen blev väldigt förtjust i den!!! Härligt!! Vi har länge letat efter just en brödbox men ingen har riktigt fallit oss i smaken. Men den här, lilla skapelsen, blev perfekt!!!

Så nu har jag flytta runt saker, halva morgonen, för om det kommer in en ny sak så måste något annat bort. Annars blir det lätt "överbefolkat" på hyllorna. Så nu får det se ut så här ett tag....

Funderar på att ha en garage-loppis snart. Har en del saker som vi tröttnat på. Å någon annans skräp är ju som sagt någon annans guld!!!

Idag är det HÄRLIGA fredag!!! Om inte måndag, tisdag, onsdag å torsdag vore mina absolut bästa vardagar (!?!) så skulle definitivt fredagen vara det!!! För då är det snart helg!!

Kram kram

// Inredningsfrun

1 kommentar :

Anonym sa...

du kan val skriva datum nar garageloppisen blir i sa fall sa man kan kika forbi! Ar saker pa att du har nagot som jag skulle gilla!