tisdag 17 augusti 2010

Förlåt, men jag kan inte hjälpa det!!!
Ja förlåt, kära bloggläsare, om jag besudlar det sista av sommarmånaden med att visa höstbilder. Men jag kan inte hjälpa det!! För idag har jag faktiskt längtat till höstens underbara klara färger, den höga, friska, krispiga luften och långa mysiga skogspromenader bland svamp, bär och mossa.

Tänk så lyckligt lottad jag är som får bo och leva i vackra Sverige med dess underbara natur och årstider!!! Det är livsnjutning som kostar nada det!!!

KRAM på er!!

// Inredningsfrun som växer så det knakar :)


Psssssssssst............ Bilderna har jag hämtat från mitt höst-album på Styleroom som jag fotade förra hösten!!

4 kommentarer :

Jenny sa...

Jätte fina bilder!!

Anonym sa...

Inte för att jag längtar till hösten men jag har höga förväntningar. Först en kanonvinter med snö sedan en knappt godkänd vår men sen en helt underbar sommar. Klart man hoppas få en vacker höst också. Kram Cajsa

Rosor och ruiner sa...

Ok, jag förlåter dig..;o) men jag håller inte med, jag längtar INTE till hösten och mörkret, kylan, alla löv som faller och träden som sen står kala hela vintern. NEJ! Sommaren har varit alltför kort enligt mig, men det kanske beror på den kalla våren.../hon från grannön

Lavendeldockan sa...

hej.
du behöver inte alls be om ursäkt för dessa suveränt vackra bilder.
Tänk vad härligt det är när man möts av den kyliga rena luften på morgonen och solen lyser och alla träd färgar världen.
kramar
erica