söndag 22 augusti 2010

Gott, gotti, Gotland!!!


Å så var vi då framme på grannön - Gotland!!! Härligt!! Det är då något visst med öar!!! Kanske är det känslan av att ha hav vart man än vänder sig, vad vet jag!?! Men mysigt är det!!

Vi har varit ute på en lång kvällspromenad och strosat runt på Visbys gator och torg. Det är så vackert och pittoreskt att man nästan gömmer bort alla affärer. Men imorgon, då ska minsann Bebis och jag göra stan!!! Å då får så klart Mr. Canon oxå följa med för här finns massor av vackert som bara måste förevigas!!!

Hoppas att er kväll har varit ljummen och skön. Här på GottiGotland ligger hösten i luften denna kyliga söndagskväll i augusti.

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssst....... Nu i valtider så pratas det ju så mycket om att sätta ungdomar i jobb. Jag har tagit fasta på detta och satt Bebis i lite arbete i våra goda vänners trädgård. Det ska börjas i tid, liksom!! Eller är det detta som kallas barnarbete??? ;)

3 kommentarer :

Rosor och ruiner sa...

Trevligt, visst har vi det fint här..;o)

charlotte sa...

Måste bara skicka en hälsning, har nyligen hittat hit till din blogg och fastnat totalt. Vilket vackert hem ni har och vilka fina bilder du tar. Blir alldeles lycklig av att se dem. Fortsätt i samma anda och lycka till med magen:)

Nattmia sa...

Gotland är så vackert och det finns så mycket att plåta..
Ha en bra dag.

Kram Mia