söndag 29 augusti 2010

Pumpa!!!


De första små söta pumporna har redan skördats här på the Island. Å jag erkänner att jag redan längtar till skördefesten i oktober, då hela Öland fylls av färgsprakande pumpor. Kan inte fatta att det snart är ett år sedan vi hade vår lilla garageloppis. Kanske blir det en till i år, vem vet :)!!! Kommer Ni och hälsar på oss då, söta bloggläsare :)?

Nästa vecka börjar jag skolan igen. Ska faktiskt bli riktigt, riktigt kul! Den här hösten kommer att bli den bästa på länge, det känner jag ända ut i lilltån - tjohoooooooooooooooo!!!!

Kram på er denna härliga söndag. Hoppas att solen lyser på Er!!

// Inredningsfrun

3 kommentarer :

Elvor sa...

Ska åka till Öland och Skördefesten i år! Vore kul om du hade en liten egen loppis så kunde man titta in och säga hej :) Vi och våra vänner i Brunneby har lite planer på att ha en liten försäljning hemma hos dem. Du kanske hittar dit?!
Kram

Linruz sa...

Har alltid tyckt att det låter så mysigt med skördefesten på Öland men har aldrig varit där.
Kram kram Lina

Anonym sa...

Äker till Öland så fort jag kan och alltid till skördeveckan. Faktiskt härligt med mörkret med alla tända pumpor och ljus och alla människor ! Älskar Öland alla årstider och länktar efter att kunna flytta dit permanent och inte bara då och då ! Gillar din blogg med bilder från ön.
//Lena i s-tuna