torsdag 5 augusti 2010

Klädsel: Partytält???

" Vaddå, stor glass!?! Stor Bebis ska ha stor glass helt enkelt!!"Å så var vi då hemma efter vår lilla tripp till Helsingör och Göteborg. Helsingör är alltid lika mysigt. Vi har gått och strosat och insupit den härliga danska atmosfären och ätit riktig gräddig tivolivåffla :)!!! Lite lull-lull (som jag naturligtvis fyndat på rea) fick vi ju oxå med oss så klart!!

Efter en liten snabbvisit (å wienerbrödsfika) hos gammelmorfar, var vi då på väg till Göteborg. Trodde vi, ja!! För på E6 så tyckte tydligen vår lilla Jeep att den skulle ta semester. Varningslampan för motorhaveri började lysa och motorn bara tvärdog i 120 km/h och i rusningstrafik dessutom. Gaaaaaaaah!!! Maken fick styra in till väggrenen medan bilarna dundrade förbi. Läskigt!!! Å vad tusan gör man!! En familj på semester med hela bilden full och packning och så en död biljäkel!!! Inte kul!! Så assistanskåren fick komma och efter mycket om och men så fick vi en hyrbil som vi kunde ta oss till Götet med. Å med en klump i magen att vi skulle behöva köpa ny motor till bilen (VET ni vad en sådan kostar!?!?! Sjuka pengar!!), så var man ju inte på värsta shoppinghumöret dagen efter. Vi gick ju bara och väntade på att verkstaden skulle ringa och lämna besked. Iallafall.

Vi gjorde det bästa av situationen (åt och fikade och åt lite till) och till sist så slutade det ändå lyckligt. Vi är hemma, efter lite mycket om och men, och bilen lika så. Phew!!! Två dager kändes som två veckor!! Ja, ibland blir det ju inte riktigt som man har tänkt sig!!!

Imorgon ska vi iväg på 35-års fest å jag funderar lite över min klädsel. Det får nog bli ett partytält från Ö&B med ett skärp i midjan för det är nog det enda jag kommer i just nu :). Liiiiiiite för mycket av det goda på sistone....... hmmm....... Så nu är jag precis som i reklamen: Rund och glaaaaaa´som kexchoklaaaaaaaaaa´!! Å det är ju inte det sämsta!!!

KRAM

// Inredningsfrun å rund å gla´ :)

Pssssssssss......... Jag har ju fått fin blogg-award från sötaset Blondettisarna!! TACKAR ödmjukast!!! Ni är ju för söta!!!!

1 kommentar :

Anonym sa...

Usch samma sak hände oss fast vi var då någonstans i Tyskland påväg ner till Spaníen på semester....Usch och för oss var det motorn och jag kan lova att de inte var gratis....:(
Hoppas ni hade bättre tur!!