tisdag 10 augusti 2010

Nedräkningen har börjat!!!Ja, visst är det sannerligen ett mirakel det här med barn och bebisar!!! Å tänk att man kan älska något så litet, så mycket!! Det är en övermäktig känsla!!! Dessa vackra och mjuka små liv så nyfikna på världen, som får en att glömma allt annat!!! Så häftig känsla!!!

Å idag har jag och Bebis gosat med en 8 veckors bebis som oxå har fått agera fotomodell. Å det gjorde han ju så klart med hedern i behåll!!! För visst är han bedårande!!! Å nu längtar man ju inte aaaaaaaaaalls efter en till :)!!! Nedräkningen har börjat :).......

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssssst....... TACK Mi å Affan (som Bebis säger) för att jag fick låna W för lite fotografering :)!!!

6 kommentarer :

Det Ljuvliga i Livet sa...

Bedårande söt bebis och er Bebis/ William är bedårande söt han med. Han kommer verkligen bli en bra store bror det syns verkligen!
Kram

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Underbara bilder:)

Och grattis till lillbebben i magen! Så skoj för er, och jag önskar er all lycka:D

Susanne

Kristin sa...

Ja, visst är de allt mirakel, de små liven. Börjar man fundera på sannolikheter hit och dit så blir man ju nästan religiös över att det faktiskt funkar, det här med att få barn och att det blir människor! Eller så är det bara gravidhormoner som gör en alldeles gråtmild ;-) Jag minns precis känslan. Jag tycker fortfarande att det är ett under att vi fick vår lilla Matilda efter så många motgångar, både före hon blev till och under graviditeten med henne. Men så är hon ett knippe järnvilja också, jag tror hon hade jävlar anamma redan i magen! *ler*

Jenny sa...

ahh vilken fin bebis han är lille W! Grattis till din lycka, ta hand om er väl!

Pillan sa...

Vilken härlig blogg du har. Jag har tittat in hos dej många gånger på Styleroom men helt missat din blogg...! Grattis till ditt mirakel i magen;) Jag har själv precis fått en ny liten bebis och det är underbart!
Ha d så bra/PIllan

Bella sa...

Vilka ljuvliga foton på bedårande söta små barn!!

GRATTIS!!! Håller nu alla tummar som finns för att allt ska gå vägen den här gången.

Har läst ikapp här hos dig nu, det har blivit dåligt med bloggläsning hela sommaren, men nu är jag uppdaterad

Ta hand om dig och all lycka med bebisen i magen

Kramar Bella