tisdag 31 augusti 2010

Lull-lulla bort TV:n???
I vardagsrummet på övervåningen, där vi tillbringar största delan av vår vakna tid, står oxå vår tv. Eller som som jag kallar den; Åbäket!!! För den är stooooooooooor (varför ska män alltid ha stora saker!!!), bred, har tretusenniohundrafemtioåtta högtalare och är dessutom pianosvart!!! Svart!!! Ja, ni hör ju hur det låter!! Som att svära i kyrkan!! Så för att göra det bästa av situationen, har jag gjort ett försök att lull-lulla bort den genom att sätta upp en liten hylla ovanför. Så nu är tvn inte det första jag ser när jag kommer upp!!

Detta får bli mitt sista desperata försök att förlika mig med "Åbäket". För förslagen om en mindre tv (ja, man SER bra på en liten tv oxå) eller att bygga in tv i ett skåp (tänk så snyggt OCH praktiskt) har det inte blivit så bra respons på här hemma. Nåja, you can´t win the all......

KRAM

// Inredningsfrun

5 kommentarer :

Anonym sa...

Nästan lite läskigt i bland...
Ett flertal gånger jag fått för mig lite piff ideér så dröjer det inte länge du lägger upp bilder och gjort snarlika saker :) Vi måste vara likasinnade :) Kanske därför jag gillar din blogg så mycket :) Förra veckan var jag på ikea och köpte precis likadana ramar för att jag ska framkalla lite svartvita kort på mina flickor :) sen har jag även ställt några plättar i luften i vita korgar som står och pryder tv-bänken.. läskigt ;) Sen fyller vi samma datum oxå :) Må så gott och tack för en söt och trevlig blogg!! Önskar allt gott till lillbebben i magen!!!!
/En likasinnad mamma

Anonym sa...

Snyggt som allt annat i ert hem!! Jag håller som bäst på att försöka ändra om & inreda vårt hem i den vita & lantliga stilen. Som först nu vid 32 års ålder har jag hittat MIN stil när det gäller inredning, har tills nu "trott" att jag gillat den moderna & minimalistiska stilen..hmm lite jobbigt att ändra om ALLT nu ;) Vi har i alla fall ett litet hus på landet & här passar shabby chic-stilen hur bra som helst:)
Vart är dina snygga kökstapeter ifrån?
Ha det bäst!!
/ Helena

Anonym sa...

Hej,
Ser ut som du hittat en fin lösning på en svart tv i ett annars helt vitt hem. Har nämligen samma problem! ;) Kan man få be om en bild där både tv:n och hyllan syns? Ser så fint ut!:)

Tack för en trevlig blogg fylld med massor av inspiration!
Trevlig helg!
/Jennie

maria sa...

såå snyggt, som allt annat. älskar looken på erat hem, det känns så hemma" helt enkelt. ett ställe man blir glad på :) nu ska jag faktist knycka idéen om det går bra, blir hur inspirerad som hellst. hade bäst

[ LiEmEl ] sa...

ooooh av väl jag känner igen det där, en stooor svart tv, som förstör hela helheten i hemmet!!=)
jag har precis som dej allt (nästan) i vitt o så kommer en 42-tums svart tv....hemskt =) sambons inhandlande både stl o färg, men innan vi valde helt vitt i övrigt visserligen men fuuult är det haha.
jag löste det genom att kontaktplasta min svarta ram på tv:n vit =) det hjälpte en hel del här hemma, men du som har den lantliga stilen skulle säkert kunna hitta nått fint skåp o "förvara" den i =)
uuunderbart hem du har hitta hit via styleroom.
vi gillar båda vitt, du i lantligt o jag i stela raka möbler =)
men jag blir verkligen kär i din stil... älskar även den, vill ha ett lantställe o kunna löpa amok med den inredningstilen på =)
blev långt inlägg, kommer helt klart följa din blogg!!