måndag 16 maj 2011

Av och på-väder
Har ni också sådant där av och på-väder för tillfället? Jag menar sådant där väder där det ena minuten är sol och femton grader och i nästa 7 grader och regn? Ska man ha short eller ska man ha jeans? Ska man ha t-shirt eller ska man ha jacka? Eller ja... för min del är det fortfarande ganska lätta val eftersom jag typ har två plagg som jag kan kränga på mig...hmmm......

Så nu ska jag ut och gå en lång promenad i hopp om att jag snart har iallafall tre plagg i garderoben som jag kan få på mig :).

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssst....... Den söta lilla krukan i zink (som står på det lilla bordet i vardagsrummet) har jag hittat hos Herr Kamprad. Kostade bara 15 riksdaler. Som hittat!

8 kommentarer :

Anonym sa...

Nja, om man nu kan kalla 14 grader och regn eller 14 grader och inte regn, för av och på-väder, så har vi det också :-). Längtar efter att kunna ligga ute i gräset med barnen plaskande i sin lilla pool :-)

Undrar vart du köpt den vita korgen på bordet, med pelargonen i?

Jenny sa...

Vill också åka till IKEA, alldeles för länge sen! Ha en härlig måndag, jag ska iväg och fota lite, roligt, roligt!

Tina (http://blogg.skanskabyggvaror.se) sa...

Du gör så fint! Alltid lika kul att se dina bilder!

jenny sa...

åh vad fint:)

Nattmia sa...

Ja av-och-på väder är det här med.. Kallt som sjutton när inte solen visar sig, ibland verkar himlen öppna sig och det blåser :-( Men det kan ju bara bli bättre nu..

Kram Mia

Christina sa...

Kallt och regn här också! Dina bilder värmer! Hälsningar Christina

Anonym sa...

Hallå hallå.... nu har jag gjort som du.....plockat lite blommor efter vägen på min springrunda, kunde inte rusa förbi de vackra förgätmigej.
Tack för din härliga blogg - du är toppen !!!

Soliga kramar fr
"Förortsfrun"

♥ Min lilla Stuga ♥ sa...

Brrr...va kallt det är ute nu. Hoppas solen vill komma fram snart igen. Vore härligt att besöka Ikea, det händer inte alltför ofta. Ha en mysig kväll. Kram