söndag 1 maj 2011

Kyla och kalla tuttar!
Alltså. Så här tänker jag; Nordanvidarna borde bannlysas! För min del för de inte med sig något gott alls, bara kyla och kalla tuttar (ja, man måste ju tänka på sådant nu i amningstider så att man inte åker på sådan där stockning). Å idag har det varit kallt så in i norden här på the Island. Lurigt som tusan är det för solen skiner, men uj,uj, uj så kallt det är! Tur att jag har två kids som jag kan dra i dubbelvagnen för att hålla värmen uppe. Hur har Ni det ute i Svedala, kära bloggläsare? Varmt eller kallt??

Iallafall.

Note to self; Glöm för tusan inte att deklarera i morgon. Glöm för tusan inte att deklarera imorgon. Glöm för tusan inte att deklarera i morgon. Glöm för tusan in te att deklarera imorgon. Glöm för tusan inte att deklarera imorgon. Glöm för tusan inte att deklarera imorgon.

KRAM

// Inredningsfrun som befinner sig i ett allmänt "jag-ska-väl-vara-glad-att-jag-ens-kommer-ihåg-att-ta-med-mig-själv-när-jag-ska-ut"-tillstånd och är väldigt glömsk och vimsig i planeten för tillfället

Pssssssssssst...... Idag visar jag lite smått och gott från Sigfrid Rudbergs Diversehandel (som ligger vägg i vägg med Gårdby Kafé och lanthandel) som Ni hittar på östra sidan av the Island.


4 kommentarer :

vitadrömmar & små kottar sa...

Åh vilken mysig handel!
kanske man får åka till någon gång i sommar:)
Det där med mjöklstockning ska man passa sig för, själv har jag haft det när jag ammat båda barnen, 40graders feber och ont, ingen höjdare!
Så klä sig varmt gör du rätt i!
Kram från Eleonor!!!

Anonym sa...

Hej!
Trevlig blogg! Är lite nyfiken på vad du har för dubbelvagn, kan man få se lite bilder på den? Har själv två barn och är i stort behov av en, så tips på vagn mottages tacksamt! :-D

Anonym sa...

Vilken mysig diversehandel! Precis som ovan blev jag nyfiken på vagnen skulle vara något för Elias drygt 2 år och lilla Nova som blev 4 månader igår (mina barnbarnsbarn. Stora Sessan fyllde 5 år i går och har firats i dagarna två.

Tack för påminnelsen men deklarationerna är redan fixade!

Håll tuttarna varma och klä dig varmt!

Kram Renate

Anonym sa...

Beundrar dom som har så stort tålamod så att de orkar sy så små saker som små bakelser.
Här är det både kallt och varmt på samma gång, svårt att bestämma läget!

nettan