torsdag 26 maj 2011

Ett statement!
Min make uttalade följande statement igår (när han var vrååååålhungrig och satt med två lika hungriga små pojkar i sitt medan jag gjorde klart middagen..... å fotade den lite oxå.... hmmm.....:)

" - Om någon sagt till mig för fem år sedan, att jag skulle sitta i en liten by på Öland med två aaaaaaningen missnöjda barn och en fru som bara MÅÅÅÅÅÅÅÅSTE fota maten innan den ska ätas, så hade jag bara skrattat. Å så sitter man nu här........"

Ja, vad ska jag säga om den kommentaren? Att om fem år kommer han sitta med ännu fler kids i knäet och fortfarande få vänta på maten för att jag ska dokumentera och fota den?!?. Nä, jag besparar nog honom den kommentaren så får han leva i ovisshet iallfall ett litet tag till :).

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssst..... Idag visar jag lite pics från vardagsrummet på ovanvåningen. Å som Ni ser så får även Åbäket vara med på bild idag. Jag menar ju så klart den överdimensionellt stoooora men framför allt svarta tv:n. Hua! Men är mannen nöjd med den så är jag det oxå. Iallafall säger jag det till honom, men i smyg planerar jag att bygga in Åbäket med lite pärlspont :). Fortsättning följer i det projektet......

10 kommentarer :

Michaela sa...

Jag köpte en hylla från Ellos som bara är så fin som jag har ovanför tv:n, billig också =)

http://www.ellos.se/dv/1-Hem-Mobler-Hyllor-forvaring-Hyllor/_/N-f9e?Nr=234279

Jag älskar din blogg förresten! Man bli så glad av att titta in här =) Jag två grabbar i ca samma åldrar, du hade betydligt mindre mage än mej mot slutet i alla fall hihi ni ser ut att må gott, fortsätt med det!

Ha en jättebra dag!

Lisbeth sa...

Fina bilder, hihihi ja en vet aldrig hur livet blir. Du har ju en fantastiskt fin blogg så han får stå ut tycker jag, fniss. Fin ny början på din sida tycker jag. Ha en fin dag nu skall jag sova efter nattjobb/Lisbeth från Värmland.

Elin sa...

Vilken underbar blogg du har! Jag är ofta inne här och jag blir så inspirerad och lycklig av att klicka runt och titta på dina fina bilder. Tänk den som hade ett stort trähus att fylla med vackra saker... (drömmer mig bort). Själv får jag försöka skapa den här ljusa lantliga känslan i vårt funkishus. Det går också, men är lite trixigt ibland! Vilken underbar kommentar från din man. Det är ändå gott att de står ut med oss inredningstokiga och bloggtokiga fruar!

Ha det gott!
Elin (LJUVA HEM)

Anonym sa...

Kan du inte ha en länk vid sidan om där du samlar alla dina recept så det är lättare att hitta? Önskemål även att du skriver ner varje dags middagskorgs recepten, Tack!
Skriv gärna även ner dina bästa recept i länken.

Anonym sa...

Ja den var inte liten den, vart kommer hyllan ifrån som du har ovanför tv:n??
Ha en fortsatt underbar dag med din grabbar:)

Lilla Kråkslottet sa...

Hihi! Hade det varit jag (med ett hemskt mathumör) så hade du knappt hunnit med att fota innan maten var uppäten! Tur inte sambon har den lilla egenskapen!
Fina bilder är det iallafall!

White sa...

Haha, fint har du det iaf. Gissar att även du letat och kollat runt lite efter tv med vit kant. Jag hittade inte någon heller, jo en liten men det var bara 19 tum. Varför skall alla "åbäken" vara svarta? Likaledes tilldragande dammsamlare? Gissar att det inte är de som dammar i vanliga fall i hemmen som har kommit på att svart, det är en bra tv-färg..(självklart är det snyggare med vitt, och en mycket mer praktisk färg) Kul att du delar med dig av ditt liv!!

Åsa sa...

Måste bara fråga :) hur funkar det med vit klädsel på sofforna? Har själv två barn i samma åldrar som dina och jag funderar på att ev köpa vit klädsel till våra ektorpsoffor.. Ha det gott! Mvh Åsa

Anonym sa...

Säger det igen....så fint du har det. En fröjd för ögat och själen att titta in i din blogg. Vad fint du gjort i början "välkommen till inredningsfrun". Fint med bilderna där. Följer dig med spänning. Tack för fina matrecept. Som du nog vet behöver man uppdateras emellanåt vad gäller...Vad ska jag laga för mat idag??? Kram på dej. Må så gott med din fina familj =) Magda

Maria Vicente sa...

Mesmo não percebendo uma palavra vejo as imagens lindas.
Tudo lindo demais, adoro.
Bom dia para voce