torsdag 19 maj 2011

Utomhusdag!
Idag ska jag bara vara hemma med alla mina pojkar. Det får bli en utomhusdag med fotboll, fixa och dona i trädgården och amning i det fria. Ljuvligt! Man kan ju hoppas att solen tittar fram mellan molnen också. Det har varit så kallt de senaste dagarna så nu lääängtar jag till varma vindar och fräknar på näsan.

Vad ska Ni hitta på en torsdag som denna, goa bloggläsare?

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssst........ De vackra kökshanddukarna kommer från Herr Kamprads varuhus (finns även i rosa och beige) och säljs i två-pack.

4 kommentarer :

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Hej!

härlig dag du har framför dej.Här blir det en innedag idag, kan behövas att röja lite.tvättkorgen lyfter snart till amerikat ;)Dammråtterna invaderar överallt....

Kram Nilla

Tina (http://blogg.skanskabyggvaror.se) sa...

Torsdag = blogga för Skånska Byggvaror, skriva lite pressreleaser, kommunicera med alla våra hemmafixare. Sen blir det som du - ut och leka med barnen och kanske få något gjort i trädgården. Vad ska du dona i trädgården med idag?

Anonym sa...

Packar lite...
ska till "skånes huvudstad" imorgon.
Strosa runt, äta gott och förhoppningsvis
njuta av solen.
Önskar Er en mysig helg,
kramar ifrån andra sidan sundet

Anonym sa...

Härligt med utomhus dag!

I en trädgård finns det hur mycket som helst att fixa i men det är härlig terapi och så rogivande. Lite skit under naglarna vad gör det. Det finns ju tvål och nagelborste. Trädgårdshandskar använder jag bara vid skötsel av rosor och ev tistlar.

Söta kökshanddukar!

Kram Renate