måndag 23 maj 2011

För första gången någonsin på bloggen!


Nu kan man ju undra varför det är så tomt i hallen??
Tada!! Det är för att dubbelvagnen ska få plats!
Lillebror får gott om plats i vagnen.....
Vänsterjustera.... och en massa "längst-med-vägen"-blommor lika så!
Korgstolen har fått flyttat in under trappen så länge.
Här chillar Lillebror gott!


För första gången någonsin här på bloggen, visar jag er nu...... vår dubbelvagn!

Jag tycker faktiskt att ni är lite roliga som mailar mig och vill se vår dubbelvagn och var vi nu har ställt den. Så nu får alla ni som inte bryr er ett skvidevutt om detta blunda/fika/sjunga en trudilutt så länge medan jag drar en lååååång och very intressant utläggning;

Vi har köpt en begagnad dubbelvagn (Babytravel som är Babyproffsens egna märke) som vi hittat på Blocket. Den är fantastiskt bra när man har två kids att hålla reda på. Dessutom kan man lasta den full av saker (som tex. "längst-med-vägen-blommor") när man bara har ett barn med sig ut på promenad. Perfekt! Vi har flyttat den vita korgstolen (som nu får stå under trappen) så att vagnen är lätta att ta in och ut. Det kanske inte är den vackraste och mest välkomnande saken att ha i en hall, men jag tycker att det ser lite hemtrevligt ut. Iallafall.

Så nu vet ni. Snart kommer även ett inlägg om "Åbäket" (vår alltför stooora tv) som ni också är nyfikna på och undrar över.

Jag lägger ner tid på att plocka blommor och lull-lulla för att visa er här på bloggen å så vill ni se vagn och tv. Ja som sagt, ni är för roliga :)!

KRAM

// Inredningsfrun

3 kommentarer :

Linda sa...

Men hallå :) En barnvagn betyder ju att det finns något VÄLDIGT gosigt i huset så mer välkomnande än det finns ju knappt=D Jag förstår vad du menar men det är ingen annan som tänker på det. Det är iaf alltid lika fint i ditt hem. Vitt fräscht och super mysigt. KRAM Linda

Lotta sa...

Såå fint du gjort under trappen! Ofta ser det inte så fint ut där men du har fått till det bra!
Kram till dig från en annan inredningsfru! Kram Lotta

Livet på landet sa...

Jag tycker det ser mysigt ut..man får försöka se det fina i det praktiska!;)
Kram Helena