tisdag 10 maj 2011

Schysst bonna-bränna!
Efter en låång promenad i solen igår så kom man hem med en schysst "bonna-bränna". Ni vet en sådan där där när man får vita kanter där kläderna har varit. Typ vid armarna, strumpor och efter klockan. Nice! Jag kommer att vara hetast på beachen i år med min snygg bränna och långa tuttar. Men att följa trender har ändå aldrig varit min grej så jag kör mitt eget race istället. Å då är bonna-brännan å långa boobisar fett inne :)!!

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssss....... Några äpplekvistar i all sin enkelhet får stå och gosa i den vackra Mateus-kannan i vardagsrummet.

6 kommentarer :

Maria Vicente sa...

Lindo

Marie sa...

haha åh vad jag älskar att läsa din blogg man blir alltid så glad! :D Jag tycker det är viktigt att man kan skämta om sig själv och det gillar jag!

Jag själv kommer också köra på den trenden på beachen fast jag har inte fått denna bonna-bränna utan jag är likblek med långa tuttar!

Önskar dig en trevlig dag!
kram

Livet på landet sa...

Det är härligt när man får lite färg på kroppen igen..bonnabränna eller inte, man blir gladare & ser mycket fräschare ut:)
Denna dagen har ju varit helt underbar..VÄKOMMEN sommarn!
Hoppas du har en fin dag!
Kram Helena

Annika sa...

Då ska du se när du blir mormor/farmor, hahaha, ja det blir inte bättre med kroppen men så mycket mer av kärlek till ALLA barn familjen!
Stor kram och tack för att du bjuder oss på glädje och fin inredning!
Annika

Anonym sa...

Det är härligt med färg på kroppen och jag har fått en härlig gyllenbrun nyans. Ingen "bonna-bränna" här inte. Bara från bikinitrosorna. När det blir dags för utebad kommer jag att sola naturellt ute vid klipporna, *längtarlängtar*.

På återseende!

Nattiskramar Renate

frida sa...

Bränna som bränna, sålänge man har lite rosor på kinderna. Du ser ju väldigt brun ut på mamma barn bilderna och tuttarna (!) ser ju inte ut som långa gråtandes tax-tuttar utan som rejäla bröst-bomber. Håll tillgodo och var nöjd med detta!

mvh frida