fredag 13 maj 2011

Wiped out!


Hoppsansa så blev jag och resten av blogg-land wiped out under dagen. Gårdagens blogginlägg har dessutom försvunnit någonstans i cyberspace (KAN något bara försvinna??) och det har inte heller gått att logga in eller blogga.

Så nu när bloggen är i gång igen så försökte jag ge mig på konststycket att återskapa det inlägg som jag skrev igår. Lönlöst. Jag kommer för tusan knappt ihåg vad jag skrev. Minnet är kort och intensivt nu när jag har amningshjärna. Hmmm.....

Iallafall. Det enda jag minns var att jag skrev något om att jag inte är så förtjust i blommigt när det kommer till inredning. Men detta glömde jag nog bort när jag i total eufori kastade fram plånboken och fick med mig denna (se bilderna) söta (dock blommiga!!!) lilla raring hem från stan idag. Lite subtilt blommigt, tycker jag. Å dessutom kan man aldrig få för många mjölk-kannor, eller hur?!?! Nope!

En härlig fredagskväll önskar jag er!

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssssst....... Mjölk-kannan kommer från Greengate och kommer från Topiary.

5 kommentarer :

♥ Min lilla Stuga ♥ sa...

Jättefin kanna!! :)) Ha en mysig helg. Kram

jenny sa...

den är jättefin, kannan!!!

Anonym sa...

Gillar det röda i den, lite ovanligt.

Jag heter nettan och har precis en nystartad blogg som heter enkla.vidder.blogspot.com
Därefter kallar jag mig även enkla för det finns så många nettan i bloggvärlden.

välkommen dit.

Christina sa...

Härlig kanna/Christina

Januška sa...

Du har vackra bilder och bloggen! Vackra GG Chloe off white benvita! För latte kan du hitta mig:) Mycket hälsningar från Tjeckien!
Jana