tisdag 12 juli 2011

"Aååååå-kommer-du-ihåg-den-där-dagen"-dag

På hyllan i köket huserar numera både lattemuggar....
...... och vackra äggkoppar ....
...... blandat med en massa annat smått och gott som vi använder ofta.

Idag har vi haft en riktig "åååååå-kommer-du-ihåg-den-där-dagen"-dag med vår lilla familj. Ni vet en sådan där riktig mys-dag som man kommer att se tillbaka på och minnas med värme i hjärtat när man sitter och lyssnar på höststormarna som viner utanför husknuten någon gång i mitten av oktober.

Jag ska redovisa dagen för er; Först packade vi picnic-korgen (och tretusenelva andra attiraljer som en barnfamilj bara mååååste ha med sig till stranden för att överleva) och drog till favoritstranden (Likt halva Ölands befolkning visade det sig. Har ALLA semester nu?!?) för ett par timmar i solen. Sedan begav vi oss till B(arna)V(årds)C(entralen) för Lillebrors tre-månaders-kontroll (66 cm lång, 7660 gr blev domen och två stick i benen som mest gjorde ont i mitt hjärta och inte i Lillebrors ben) och därefter drog vi över till fastlandet och laddade energidepåerna med kinamat (VARFÖR äter man alltid för mycket när det är buffé!?!) för att sedan orka med lite barnteater i det gröna. Å till sist blev det glass och mys i gästhamnen som avslutades med en liten promenix i stan bland andra semesterglada människor. Glömde jag säga att det varit strålande sol och 24 grader varmt idag också?!? Ljuvligt!

Som sagt. En egentligen helt opretentiös dag men såååå fylld med mys att vi ändå kommer att minnas den länge, länge.

Iallafall.

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssst..... När jag kom hem med Greengates söta lattemuggar och äggkoppar häromdagen så tänkte jag att jag skulle få "meeeen-har-vi-inte-tillräckligt-med-porslin-nu"-kommentaren från min käre make. Istället frågande han bara; "- Har de inte assietter i samma stil oxå?". Det är min Inredningsnörd det. Å så klart att det finns. Lucky me :)!

2 kommentarer :

Christina sa...

Greengates "blåa" är snyggt! Har du sett det "röda" som kommer till hösten? Mysig dag ni har haft!

Familjen R sa...

hahaha...vilken rolig man du har. Kan han överföra lite till min kille där hemma måntro? ;)
Han som säger: "Har vi inte en sån redan!!??"

Är grymt avis på er som bor på Öland nu när det är sommar. Här i Sälen har vi ned mot nollan på natten och får skapa rutan på bilen på morgonen. Suck. Då kan det liagärna va vitt och vinter haha.
H/Malin